Ben sym gts 250 evo diyorum, hem yaşına uyar, hemde vitesli deneyiminin fazla olmadığını düşünürsek eşinle arkadaşınla konforu bi biçimde şehir içi şehirler arası yolculuk imkanı bulursun. Sürücü ve yolcuyu en konforlu ve ekonomik, şehir içi şehirler arası taşıyan motosiklet grubu maxi scooter ve bende 250 cc grubudur. Vitesli motorum var. Yağmur yağdığında veya zemin ıslakken ayakkabı ve paçaların ıslanacak diye binemiyorum. Sele altında bagajı olur, birde arkaya bagaj alırsan dünya bagaj hacmin olur. 4 mevsim, özellikle kışın kullanmaya daha da uygundur. Bacakların daha korunaklıdır, vücudun daha kapalıdır. Zincir temizleme germe yağlama uğraşmazsın. Ömrü biten aktarma parçalarını değiştirtirsin, benzinini koymak ve yıkayıp temizlemek haricinde motora dokunman gerekmez. Bahsettiğim model seramik silindirli uzun ömürlü bi motora sahiptir. Evo serisi gayet yakışıklıdır. Otomatik vitestir. scooterdır 250 cc dir ama enjeksiyonludur. Araştırabilirsin, abartmıyoruyorum, Cbf 150 kadar az benzin yakar. Ayrıca 250 cc dir ve en düşük vergi dilimindedir. Hepsini geçtim. Ben evliyim ve eşimle gezicem veya sıklıkla yolcum olucak diyorsan en ekonomik ve en konforlu yolculuk imkanını en iyi sunan Tr şartlarında şuanda bence 250 cc maxiscooter serisidir. Aksesuarı çantası vb, parçası servisi her şekilde vardır. Ürün kalitelidir. Keyfin içinde, konforun içinde, kesen için de, mevcut deneyimin ve yaşın içinde 10 numara olur ve şu anki mevcut bütçenle 2011-2012 5000 km nin altında sym gts evo rahatlıkla bulabilirsin. Yok abi, ben vitesli düşünüyorum diyorsan iş değişir.