250 cc Motor Tavsiyesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
35 bin tl bütçem var sizce 250 cc klasmanında hangi motor almalıyım?
NK 250 mi Dominar 250 mi ?

Motosikleti
D400
at ile eşşeği kıyaslama.

Dominar tabi ki.

Çinli, servisi kötü ve yedek parçası nedense gereksiz pahalı bir nk motor alınmaz.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
benelli 249s kesinlikle tavsiye edeceğim makina, malzeme kalitesi olarak kesinlikle rakibi yok.

evlenecegin kizin ailesine,
yiyecegin karpuzun sesine,
binecegin motorun servisine bak ey motosiklet sevdalisi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah belasını versin bu ekonominin ve bu dönemin.

35.000 TL'ye 250 cc'de yedek parçası bile olmayan tırt Çinli mi alsak, düz gidemeyen sağa çeken Hintli mi alsak diye kendimizi paralıyoruz.

Birini ithal eden UMA'ya Fetö'den kayyum atandı, diğerini ithal eden Kuralkan 10 Kasım'da sessiz, milli bayramlarda fısıldayarak konuşuyor.

Toplum olarak çıkarcıyız, milli şuurumuz yok. En milliyetçimiz, laikimiz, demokratımız bile birazdan aşağı gelir "iyi de ne alalım, başka alternatif mi var?" der. Alma birader, sürmek zorunda mısın?

35.000 TL'ye 250 cc'de yedek parçası bile olmayan tırt Çinli mi alsak, düz gidemeyen sağa çeken Hintli mi alsak diye kendimizi paralıyoruz.

Birini ithal eden UMA'ya Fetö'den kayyum atandı, diğerini ithal eden Kuralkan 10 Kasım'da sessiz, milli bayramlarda fısıldayarak konuşuyor.

Toplum olarak çıkarcıyız, milli şuurumuz yok. En milliyetçimiz, laikimiz, demokratımız bile birazdan aşağı gelir "iyi de ne alalım, başka alternatif mi var?" der. Alma birader, sürmek zorunda mısın?

Dediklerinizin çoğuna katılıyorum, hassasiyetinizi de takdir ediyorum fakat sürmek zorunda mısın kısmına katılmıyorum. Biliyorsunuz bu “ zorunda mısın?” argümanına birçok şey sığdırılabiliyor .
İnsanın “zorunda” olduğu şey sayısı o kadar az ki aslında ama insanoğlunun tek gayesinin hayatta kalmak olduğu çağlarda yaşamıyoruz artık. Modern insanın kaygıları da hayalleri de modernleşiyor. Dünyaya bir kere geliyor insan ve hayalini kurduğu şeyi güncel şartlar altında hayata geçirmeye çalışıyor. Özellikle bu son dönemde insanların yüzlerini güldüren, bir nebze de olsa hayattan zevk almalarını sağlayan şeyleri teşvik edelim :)

Motosikleti
Honda CB125F
35000 bütçem olsaydı
Şahsen Dominar 250 yerine 2.el İnazuma tercih ederdim

Yorumunuzu A4 kağıdına çıkarıp alnıma yapıştırıp gezicem abi ya bravo.

O paraya 250cc alacak olsam tnt250/249s alırdım. Saydığın motorlardan ağırlık dışında her anlamda daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar