250 cc chopper alacağım,yardım arkadaşlar!

Daha önce yazmıştım ama yine yazayım. fiyatta indirim yaptım :)
Valla benim venox var cruiser. çin malı değil ve kesinlikle 250 cc cruiserlar arasında kalite gösteriş fiyat ve performans olarak 1 numara.. aslında anlatmama gerek yok... 6000 bin son fiyat

Sahibinden com'da ilanı var. düşünürseniz 13558102 nolu ilandan bakabilirsiniz.

Gv 250'imde oldu şuanda venoxta kullanıyorum.Kesinlikle venoxtur ancak 4000tl.e pek bulamazsın.Ama bütçene göre seçenekler arasında tabii kide en güzeli gv250.
Regal megal falan bilmiyorum nedir ne değildir ancak virago 250de temizse tam süper olur gerçi ben venoxtan evvel temizini bulamamıştım ama...

Venox 9 litre benzinle min 240km. yapıyor ki hala benzin ışığı yanmadı ayrıca keyif için biniyorsa biri 5 değilde 6 litre yakıyorsa ne olur.Yeter ki 8-9 litre yakmasın:p

Mct mondıal 250

Merhaba. Bir hafta önce mct 250 aldım.yaşım gereği kullanmakta zorlanıorum. Ilk bakıma girmedi. Yani 500 bakıma girmedi. 2500 liraya vercem. üye isimlerinden. Artecom yazarsan. Resimlerini görebilirsin. Hoşçakal.05423126103---05336320864

ben mondial 250 mct önerebilirim ama motorunla ilgilenmen gerekiyor işini görmesi için.
bir de soru sormak istiyorum.Sizce yeni vitesli motosiklet kullanacak biri için 250 mct agır mı ? fizikte sorun yok

4000tl ye chopper bulamazsın, 0 km çin cruiser yada 2. el japon malı cruiser bak.

deli Çerkes abime katııyorum.ama illaki 250 cc motor alıcam diosan ben 800 lüğünü kullanıyorum ama marauder 250 yakıtı ve hafifliğiyle şehir içinde ve dışında önerebileceğim bi motor.

ben hurdaya çıkarana kadar binmek için aldım caracal cruiser i , caracal tavsiye ederim, ben 0 aldım, 11000km deyim, hiç yolda kalmadım, cebindede benzin parası bırakır. motoru büyüteceksende aynı tavsiyeyi yaparım :cat:

Arkadaşım durumunu gayet iyi anlıyorum. Lakin bir tecrübemi yazmadan geçemeyeceğim. Çünkü yazmaz isem forum amacına ulaşmazda ondan. Mesela şu an ekonomik yönün zayıf ve 3500 YTL para verip mesela Jınlun 250cc Chopper aldın diyelim. En fazla 2 yıl sonra ekonomik yönün biraz iyileşince değiştirmek isteyip bir üst sınıfa geçmek arzusunda olacaksın. Lakin işte o an hiçbir kimse seninle takasa girmeyip takasa girenlerde en fazla 500- yada 600 YTL ye motosikletini komik rakamlara sayacaklardır. Bu da seni rahatsız edip hatta sinirlendirecektir. Sen istediğin kadar bakımlarını zamanında, aksesuarlarını tam yaptır km si de az olsun kimsenin umurunda dahi olmayacaktır. Hatta o aksesuarlarda bir motor parası tutar.. 2 yıl sonra o an 3500 YTL mi tutup şimdi 4000 YTL mi de üzerinde koysam 8000-8500 YTL ye ne temiz motosikletler alırdım diye hayıflanır durursun.
Sonuç;

1. Çinli bir motosiklet alabilirsin. (Kötü motor diye yazmadım beni eleştirirken buna dikkat ediniz) Ama onu bir daha ne takasa verebilirsin ne satabilirsin. Onunla bir ömür geçiririm diyecek yada 3500 YTL önemli değil giderse gitsin diyeceksin. Eğlencene sayacaksın.

2. Eğer kararın hala değişmedi ise az sabret Hyosung GV250 yi tavsiye ederim ki ben 7000 YTL ye aldığım motorumu çinli olmamasına rağmen 4000 YTL ye zor sattım. Yada en son regal raptor derim.

3. Ben olsam almaz en az 6 ay daha beklerim. Önümüz zaten kış. Bu arada Hyosung GV250 ve Kymco Venox sağlam harika motorlar. Ama gel gör ki satacağın zaman yada takasa vereceğin zaman durmadan bu motorların sağlamlığını alıcılara anlatır durursun.

4. Yada Yamaha YBR125 yada Honda CBF150 al bin bin bin gez gez gez gez; bu motorlar gv250 nin eline su dahi dökemez. Venox yada GV nin muadili asla değillerdir...... Ne görüntü, ne tork, ne de performans olarak asla GV250 gibi olmazlar... AMA AMA AMA Türkiye de müthiş bir Yamaha Honda Suzuki pazarı var. Bu dediğim motoru al gez bin bin bin ve neredeyse aynı rakamın az altına takasa dahi kolayca ver. İşte deve işte hendek. Kara senin...

Ama ben bu tecrübem 2 sene önce olsa idi; 3900 YTL ye Honda CBF150 alır biner biner 20.000 km de ekonomik yönüm güçlenince 2900 YTL ye satar üzerine biriktirdiğim paramı koyardım. Böylece en az zarar ile hem motosikletsiz kalmamış hemde üst sınıfa rahat geçerdim.

Kolay gelsin.

ben mondial 250 mct önerebilirim ama motorunla ilgilenmen gerekiyor işini görmesi için.
bir de soru sormak istiyorum.Sizce yeni vitesli motosiklet kullanacak biri için 250 mct agır mı ? fizikte sorun yok

Mct 250 kullanmamışsın, ağır mı diye soruyorsun ama kullanmadığın motoru başkasına tavsiye ediyorsun... sabır...:pr:

250 CC belli bir süre sizi sizi tatmin etmeyeceği ve daha büyük CC li motor almak gibi bir düşünceniz oluşacağı için bence marka model gözetmeksizin bulabildiğiniz en ucuz motoru alın.

hocam cok haklı bencede 250cc lık bır cooper ınsanı hıc tatmın etmıyor ben alalı 3 ay oldu 4 bın kılometre yaptım ama artık neredeyse motordan bıktım gıbı bısey cın menseiili bır makıne baslangıc motorum suan param olsun ılk yapacagım is bir gv650 almak yada ınruder1500 yanı senın durumunda benden farklı olmuyacaktır sen yınede gv250 al ama sakın 0 alma 2ci el al ....pisman olursun..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 PM ----------

250 mct bence sınıfında en kullanıslı makıne donuslerde vehakımıyet konusunda kullanıcısına en ufak bı sorun yasamaz cunku cok dengelı fakat saglamlık bakımından:cherry::cherry: ama baslangıc ıcın 2ci el bı mct ıyıdır sakın 0 kilometre almayın :):)

şimdi ben tecrübeli bir motorcu olarak yanı tecrübe derken millet yanlış anlamayın
kenan sofuoğlundan sonra ben glıyorum:mrgreen:
yeni başlayanlara nazaran diyorum .Benim şu anda gv 250 fovari tercıhım zarar ederse etsın 250 cc lık bir motosıklet eğe cruser istersen tabi türkiye şartlarında en ideal motor

benzinin litresi 3280 olmuş tatlı su motorcusu alır 600 lük aleti yılda yapar 3 bin km yol harbi motorcu alır motor yapar yılda 30 bin km yol....

önce karar verilmesi lazım tatlı su motorcusu mu olucan yoksa harbi motorcumu ona göre kararını ver kewaay 250 super shadow bisan road star 250 yada paran varsa hysoung gv 250 hepsi v motor hepsi kaliteli sağlam az yakar..

unutmamak lazım motor en nihayetinde bir araç bir vasıtadır tıpkı diğer araçları alırken sorduğumuz soruyu bunda da sormamız lazım km ne yakıyor bir depoyla şehir içi ne kadar yakar ne kadar gider.. esas değerler şehir içi değerleridir..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar