250 cc chopper alacağım,yardım arkadaşlar!

bende tiger 250s vardı 600rr dan önce yolda hiç bırakmadı ufak şanzıman sorunları oluyor onun haricinde iyidir seni büyük cc ye hazırlar tavsiye ederim bir geçiş motoru olarak

yaklaşık bir senelik gözlem ve beklemeden sonra ve sizlere danıştıktan sora tiger a karar veriyorum sanırım...

gv250: güzel bir makine ama uzun vadede türkiyedeki yedek parça akibetinden şüpheliyim
keeway land cruiser: yeni bi model daha 2000 km üzerine çıkmış kullanıcısı yok,ilerde neler yaşatacağıni bilmiyorum

regal raptor: herkezin de ortak kanısı artık yedek parçaları gelmiyor... herkez elinden çıkarıyor

KANUNİ TİGER: Nekadar eleştirilirse eleştirilsin,türkiyede yıllardır güçlü bir firmanın çıkardığı bir model ve hiç bir zaman parça v servis sıkıntısı yaşatmayacağı kesin olan bir model.belki performans ve güç olarak gv250 den biraz düşük,ama uzun vadeli bir kullanıcı için gönül rahatlığı le alınabilecek bir makine türkiye şartlarında...

umarım bi sonraki adımım drag star olur:) saolun arkadaşlar

selam deli çerkes arkadaşımızın dediği doğru bindiğinde bir süre sonra küçük gelip değiştiriceksin dediği gibi temiz ve sana uygun olanını al bende salcano 250.cc var görmeye değer ben kapalı yerde ve hiç bir masrafı yok ilgilenirsen sahibinde.com da ilanı var balıkesir gönen niçin satıyorsun diyeceksin yazdığımgibi küçük gelince büyütüyorsun şimdi kawasaki vn 900 aldım gerçekten motora bindiğimi anbladım tabiki maddi yata bakıyor herşey inşallah ileride sanada gönlünce verir allah tabi unutmamak gerekir emeklenmeden yürünmüyor tşk

keeway land curiuser 250cc bu motora bi göz at derim :cat: çift silindir. .

kendi motorumu önereyim :p Ledow Cxm 250 V motor 250 lik.. Ön maşa Uzatılmış, Sis Farları takılmış.. Kısacası; ARtık Chopper olmanın En Büyük Adımları Atılmış...

Selamlar arkadaşlar. 2008 senesinde 5.500 TL'ye almış olduğum Keeway Land Cruiser 250 cc motorumu istemeyerek satmak zorunda kaldım. Tek neden mevcut ekonomik sıkıntımdır. 3.000 TL + satış masraflarına motorumu hemen vereceğim.

Motorumu işlerim nedeni ile az kullanabildim ve şu anda ortalama 500 km.de. Hiç bir parçası değiştirilmemiş, plakası, ruhsatı ve sigortası mevcut, yeni alınmış hali gibidir. Bakımı yapılmış ve özenli kullanılmıştır. İlgilenen var ise bana özel mesaj göndermesini rica ederim.

Forumun ''Keeway Land Cruiser 250 cc test'' konusu tarafımdan açılmış ve fotoğraflarda görebileceğiniz şu anda satılık olan motorumdur.

250 CC belli bir süre sizi sizi tatmin etmeyeceği ve daha büyük CC li motor almak gibi bir düşünceniz oluşacağı için bence marka model gözetmeksizin bulabildiğiniz en ucuz motoru alın.

deli çerkeze katılıyorum, elindeki para miktarı 250likler için baya yüksek.bu nedenle 2000/2500 arası harca gerisi dursun,malum kriz ortada.ne alırsan al, chopper alacaksan, V'den şaşma.mesela bisan alabilirsin..bisanla baya bi yol yaptım,kışın da kullandım.sadece çok soğukta biraz zor çalıştı,hepsi bu.ilk uzun yol gezim: http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/45103-aksamustu-sefasi-marmara-ereglisi.html, diğeri http://www.motosiklet.net/forum/gez...rnatif-ucmakdere-cros-var-cruise-var-2-a.html

Çekişi ve yakıtı son derece tatmin edici, fazla para verip neden aynı gücü ve konforu daha ucuza almayasın ki.hysung bu sınıfın en iyisi gibi gözükse de tatmin konusunda yetersizdir ayrıca.

Bendende bir öneri,

Kawasaki zl600 eliminator

yarışçı chopper bence inceleyin...

daha önce de bir çok kez tartışılan bir konu bu.Sanırım bu kategorinin türkiyede en tepesine gv250 ile venox u koymak lazım.bu iki motoru incelemeden üzerine oturmadan motor almamanı tavsiye ederim.

250 lik bir makinayla uzun yol olmuyor zaten o yüzden bence DELİ ÇERKES i dinle bulabildiğin temiz ucuz bir motor al zaten her motora 3-5 para harcayacaksın hiç olmazsa zararın fazla olmaz daha sonra yüksek bir cc alacaksın zaten

Son düzenleme:
ilk motorunsa ve illa çin işi alıcaksan v motor lu çinli al keeway super shadow bisan roadstar ledow v.b bunların hepsi aynı motordur ama v motordur paralel pistonludur kesinlikle kıpraşım yapmaz verimli çalışır güzel gider sana fazla sıkıntı vermez

ayrıca 250 cc lik motorlaada doğru motor olursa çok güzel uzun yol yapılır uzun yol yapılmaz diyen arkadaşlar ümmet pertikan abimizin konusunu okusun bende kendim 250 lik virago ile izmir antalya yapdım çok rahat ve keyifli yol yapdım. uzun yolda düşündüğünüzün aksine 140 ın üstüne çıkamassınız 100-130 arası gider gelirsiniz onuda zaten kaliteli bir 250 likle rahat yaparsınız.

bende 2008 model venox var.. 17 bin km terübe yaptıktan sonra artık büyütmeye karar verdim :) 1 senedir geziyorum tiril tiril..

530 603 20 77 den ulaşabilirsiniz...

1:hyosung GV250
2:keeway supershadow250
3:bisan roadstar250
4:borelli250CXM250a
5:regal raptor DD250-E

ilk 4 makineyi V motor olduğu için sondaki regali ise sağlamlığı için yazdım tercih senin dostum.hadi hayırlı sürüşler

ben jinlun 250-5 kullanıyorum hem yakıtı düşük hem sağlam hemde uzun yola iyi geliyor. ben çok memnunum tavsiye ederim. saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar