250 cc chopper alacağım,yardım arkadaşlar!

4000 tl bütcem var, 250 cc uzun yola sorunsuzca gidebilen bir chopper istiyorum. hysoung gv250 ve regal arasında çelişkideyim... regali görübümünden dolayı seviyorum ve denediğim bir makina,ama hysoung daha iyi bir makine,başka alternatiflerde varsa hangisinde karar kılmalıyım. artık bu yaz uzun yola çıkmak ve sorunsuzca geziyi tamamlamak istiyorum

keeway de sorunsuz bir makina. şu anda yamaha dragstar 650 kullanıyorum ama daha önce aldığım keeway ile de epey uzun yol yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım.hala da bendedir.yamahadan hafif olması dolayısı ile şehiriçi kullanımda da daha avantajlı geliyor.

4000 tl bütcem var, 250 cc uzun yola sorunsuzca gidebilen bir chopper istiyorum. hysoung gv250 ve regal arasında çelişkideyim... regali görübümünden dolayı seviyorum ve denediğim bir makina,ama hysoung daha iyi bir makine,başka alternatiflerde varsa hangisinde karar kılmalıyım. artık bu yaz uzun yola çıkmak ve sorunsuzca geziyi tamamlamak istiyorum

regal çok güzel ve sağlam 10.000 km yaptım ama şimdi olsaydı GV 250 alırdım daha rahat

Boşver Regali arkadaşım. Artık firma piyasadan çekildi bildiğim kadarıyla. Bence şu an 250 cc sınıfında ve cruiser kategorisinde Japonların dışında hyo bir numaradır. Pişman olmazsın diye düşünüyorum. Hyo gv250 ayrıca yağ soğutmalı ve 29 beygirdir. Selamlar.

Arkaaşım Regal ve Bisan Roadstar arasında secim yapabilir sin :)

ben virago 250 kullanıyorum yukarda sayılaan makinalrda çok daha sağlamdır. 57 binde şu an beniki ve 100 bine de beraber gireceğiz.100 km de 2,5 lt yakıyor çok cimri. 130 km sürat yapabiliyor.keaway ve bisan roadster i de tavsiye ederim ama muhakkak arada parça kalitesi vardır. yani durum şu ki gv 250 alacağına keeeway alabilirsin veya sağlam bir virago 250 bulursan da tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu bütçeyle alabileğin en iyi motor tartışmasız hyo dur arkadaşım.
Diğerlerini kullanan arkadaşlar kızmasın ama 250lik ideal senin için:cat:

venox baya kuvvetli ama yakıt tüketimi de kuvvetli 500 cc motorla aynı yakacaksa neden 250 liğe binesin ki

sana tavsiye edilen tüm motosikletlere bak eğer fırsatın varsa.. bende 5 ay araştırdım sonunda hyosung gv 250 aldım.. güçlü , gösterişli (kaslı) ,ekonomik, titreşimsiz ve uzun yol için ideal.. dediğim gibi hepsini yakından görmeden karar verme.. bu iş biraz zevk meselesi olduğu için şu en iyidir diyemiyorum.. hangisini alırsan al ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN :) KAZASIZ BELASIZ KULLAN İNŞALLAH...

4.000 Lira sadece motosiklet için ayırdığın bütçe ise kesinlikle Hyosung al.Eğer kask vs. de bu bütçeye dahilse Regal Raptor al.

arkadaşlar kanuni caracal sizce nasıl aranızda kullanan varmı şekli hoşuma gitti ama bazı forumlarda iyi motor demiyorlar sizce nasıldır

regal de kötü değil elbet ama motoru alınca bazı iyileştirmeler yapmak gerekiyor.
sahibinde bazı satıcılar bu değişikliklerin neler olduğunu ayrıntılı olarak yazıyorlar. aklımda kalan oringli zincir, kaliteli lastikler gibi

çok teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için, ben motora yabancı değilim,150 cc küçük bir enduro kullanıyorum,rr ile izmite kadar gittim biraz vibrasyonlu,keevay 250 landcruiser ı 3 ay bekledim,fuardada galeridede inceledim bana görünümü ve parçaları umut vermedi,tipini beğenmedim açıkcası:) ve çok kişide yok,hala galeriler bu makine ile dolu aslında sıfırını taksitle alabilirim ayda 300 ytl ye geliyor... hysoung un ikinci elini alabilirim ancak... şimdi durum hysoung 2. el ve keevay sıfır arasında bi düşünceye döndü.raptora gelince customize edilmiş bi tane buldum sahibinden.com da, 3.750 lira 14000 km de.km si biraz kafama takıldı...

rahmetli babamın bi lafı vardı,alıcaksan sıfır al bekaretini sen boz kafan ağrımasın diye:) keevay için ne diyosunuz

Regalin üretimi durdu yedek parçaları yok..
Titreşim var
Regalci arkadaşlarda inkar edicekler ama gerçekler bunlar..
Alıcaksan V motor al

keeway de sorunsuz bir makina. şu anda yamaha dragstar 650 kullanıyorum ama daha önce aldığım keeway ile de epey uzun yol yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım.hala da bendedir.yamahadan hafif olması dolayısı ile şehiriçi kullanımda da daha avantajlı geliyor.

dostum keevay hala bende dedin, hangi modeli acaba ve satmayı düşünürsen ne kadara verirsin...

msn verebilirsende sevinirim

hyusong da karar kıldım sonunda arkadaşlar,saatlerdir sahibinde.com a bakıyorum.tüm aksesuarları çantaları fln üzerinde olan 4500 tl ye 12000 km de bi makine buldum... sahibiyle yarın bağlantıya geçicem... aldığımda inşallah burda paylaşıcam sizinle:) heyecanımı anlatamam. 2senedir bütçemi toparlamaya çalışıyorum böyle bi makine için

Son düzenleme:
250 CC belli bir süre sizi sizi tatmin etmeyeceği ve daha büyük CC li motor almak gibi bir düşünceniz oluşacağı için bence marka model gözetmeksizin bulabildiğiniz en ucuz motoru alın.

tigerlara baktımda çok uygun fiyatlara var,gayette şık gözüküyor. 2400 liraya 2000 km de makinalar var... uzun yolda sorun yapmazmı bu makine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar