25 KASIM CUMA Tavla,Tabu ve Bol sohbetli BULUŞMA

ya borty topiği aç sonra kaç yok öle zaten ismimide yanlış yazmışsın sıkarım bacaklarına ilgilenn şu topikle gelmem yoksa :jocolor:

holy_diver abi nası mermi yetiştiriyosun sen ya bu kadar sıkmaya...bütçe dayanmaz valla...mke sana mı çalışıyor

yüksek mevkilerde tanıdıklarım var kurcalama seninde sıkarım topuklarına :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sebebe değil arkadaşlar SONUCA bakalım :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw kim yapacak nerde yapacak muhabbetini sebep gibi görün işte.
sebp değil sonuç önemlidir derler ya..
konuşmalar var ,talep var,müşteri var maa yer yok ,belli değil yani :bounce:

Peril yer belli yahu topiği nasıl okudun topikleri karıştırholy_diver düzelttim yahu nokta virgül alttan çizgi zor oluyo yahu

tavlacılar tabucular nirdesiniz :p :p

walla acaip tabu oynarım sööliim gelebilirsem benim takım kazanır :bounce:

Arkadaşlar,görüyorumki herkes tabu hastası maşallah bayağı çekişmeli geçecek,eskiden forumlarda çok tavla muhabbeti geçerdi nerdesiniz tavlacılarrrrrrrr. :pl:

heyooo millet bugün toplaşıyoruz haberiniz ola :queen:

liste güncellenmiştir

borty, bugünkü buluşma olayını bi gözden geçir istersen, pek katılım olmayacak gibi görünüyor

en baştan liste yapılıpta gelmeyeceğim diyen olmadı,buna dayanarak ve telden geleceğini bildiğim arkadaşalar olduğu için,buluşma kesinlikle olacaktır bir kişi gelse bile ama en az 10 kişi kesin :flower: :thumleft:

Hadi Arkadaşlar borty'inin Cafe'ye Tavla, Tabu için Dişime göre Adam Arıyorum. :queen:

arkadaslar affınıza sıgınarak ben yarım saat kadar gec gelıcem :pale: cok ozur dılıyorum bılıyorum sımdı en heveslı sendın ama kelek atıyosun falan dıceksınız :p

nese 2 saat sonra gorusmek uzere :queen:

gelmek isterdim ama keyif yok yaaa. aslında iyi gelirdi biraz değişiklik. iyi eglenceler arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar