24 Makina 330 Km Zevk Buyrun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim çoşmuşsunuz herzamanki gibi tekerine,yüreğinize sağlık,ufak tefek kazalarda haricinde baya keyif almışsınız,
bende DR yi sattım gibi SKY TEAM alıcam katılırım sizlere ama veyis hocamın dediği gibi o kadar adrenalin benide yıpratır artık senden ders alırız çamurda kumda nasıl kullanılacağını gösterirsin gardaşına,nice gezilere

tebrikler süper gezi olmuş, hep kros yapmak istiyom ama olmuyor?

mazeret yok istek varsa olur biz sana öğretiriz:)

kadirim çoşmuşsunuz herzamanki gibi tekerine,yüreğinize sağlık,ufak tefek kazalarda haricinde baya keyif almışsınız,
bende DR yi sattım gibi SKY TEAM alıcam katılırım sizlere ama veyis hocamın dediği gibi o kadar adrenalin benide yıpratır artık senden ders alırız çamurda kumda nasıl kullanılacağını gösterirsin gardaşına,nice gezilere

gardaş tabiki yardımcı oluruz sen bizi seyretsen yeter:rendeer:

abi gel benim makinayı weriim sana askere gider ayak:D

gardaş makinayı görmek lazım.

Son düzenleme:
slm

hele şükür gezinin sonunda ayağınız toprağa deymiş:cat:

Tüm Ekibin Emeğine Sağlık çok Uzun Bir Parkurdu.ama Her Türlü Ayrıcalıklarını Yaşadık.cross Yaşamak Güzel Bir şey.her Zaman Bunu Söylüyorum.tadmak Lazım.ne Diyelim Anlatmakla Olmaz.kap Gel Bir Makina Sen De Katıl.kadir Ustam Fotoların Paylaşımı Için Sağol Darısı Bir Sonraki Geziye.kadirli Ekibi Katılamamış Olsada Bizim Aramızdaydı Tüm Cross Cular.saygılar..

Tüm Ekibin Emeğine Sağlık çok Uzun Bir Parkurdu.ama Her Türlü Ayrıcalıklarını Yaşadık.cross Yaşamak Güzel Bir şey.her Zaman Bunu Söylüyorum.tadmak Lazım.ne Diyelim Anlatmakla Olmaz.kap Gel Bir Makina Sen De Katıl.kadir Ustam Fotoların Paylaşımı Için Sağol Darısı Bir Sonraki Geziye.kadirli Ekibi Katılamamış Olsada Bizim Aramızdaydı Tüm Cross Cular.saygılar..

seninde diline sağlık gardaş ayrıntıları akşam konuşuruz:)

cros motorun yeri çok farklı gerçekten ..şekil görüntü mükemmel ..topraklı, engebeli yol için tasarlanmış ..asfaltta rahat gidiyor mu, yol tutuşu nasıl? ..uzun yol gidilmez sanırım! .. bilgilerinizi lütfen paylaşın teşekkürler..

cros motorun yeri çok farklı gerçekten ..şekil görüntü mükemmel ..topraklı, engebeli yol için tasarlanmış ..asfaltta rahat gidiyor mu, yol tutuşu nasıl? ..uzun yol gidilmez sanırım! .. bilgilerinizi lütfen paylaşın teşekkürler..

Son düzenleme:

gardaş kros kendi içinde 2ye ayrılır ful kros ve endrokros ful olan yolda iyi deyil diğeri hem asfalt hem arazi için çok iyidir. tura çıkılabilir.:rendeer:

harika muhteşem bir gezi, istanbulda da böyle kalabalık organizasyonlar var mı?

Kadir usta sen bana tekrar bir kros aldıracan gibi geliyor bu gidişle, Elilinize sağlık gezi budur işte.

Sitemizin krosçubaşı abisi;:wiinkk: her zamanki gibi çok güzel bir gezi yapmışsınız.Size ve takım arkadaşlarınıza nice kroslar. Saygılarımla.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar