24 Makina 330 Km Zevk Buyrun.

BU HAFTA MANZARA AĞIRLIKLI 1 GEZİ DÜŞÜNDÜK ANTEPVE HATAYIN KATILIMIYLA 24 KROS 3 ARTÇI İLE TOPLAM 27 KROSCU GİRDİK OTOBANA GÖZNE CENNET DERESİ ÇAMLIYAYLA POZANTI KIZILDAĞ VE ADANA İYİ SEYİRLER.

ŞU ANDA GÖZNE YOLUNDAYIZ

GÖZNEDE YAKIT TAKVİYESİ.

TOLUNAY İSTASYON BEKÇİSİYLE ARKADAŞ OLDU.

ARA SIRA YOLDAN ÇIKMASSAK OLMUYOR.

MANZARA SÜPER.

İŞTE EŞEĞİNYERİNİ ALAN PAT PAT.

BÜLENT BEYEDE KROS AŞISINI YAPTIK ÇOK TEMİZ VN 750 SİYLE TAKASLI ENDRO ARIYORUZ BİLGİNİZ OLSUN.

ÇAMLI YAYLADAYIZ .

KADINCIK GÖLÜNDE KISA 1 ÇAY MOLASI.

OTOBANDAN TEKİR GEÇİŞİ.

ARTIK POZANTIDAYIZ OYUN ZAMANI

ANTEPLİ YILMAZDA BENİM ÇIKTIĞIM YERE ÇIKMAK İSTİYOR FAKAT BECEREMİYOR.

BELKİ 2 DRZ Yİ AYNI KAREYE ALMAK İSTESEYDİM BECEREMEZDİM.

TAM GÜN BİTTİ DÖNÜYORUZ DERKEN YILMAZ BEYİN LASTİĞİ PATLADI KARANLIKTA ZORLA DEĞİŞTİRDİK.

BU GEZİ ÇOK SÜPERDİ İLK FIRSATTA DAHA ERKEN VE DAHA AZ 1 EKİPLE ORALARIN KEYFİNİ ÇIKARARAK GEZMEK İSTİYORUM İNŞALLAH.

Son düzenleme:
süper olmuşş yaaa yorulduğunuza değmiştür mutlakaa..
itina ile iç lastik tamir edilir :D

düşen arakdaşlarda varmı bieşy bu arada?

Elinize ve motorunuza sağlık arkadaşlar. Biz de Gözne yolu üzerinden Arslanköy istikametindeki sunturas denilen yere gittik.
Kadir ustam, Ayvagediği yaylasından Çamlıyaylaya 2 yol var. Hangisini seçtiniz? Sebil tarafındaki bozuk orman yolu mu yoksa Pamuklu tarafı mı? Çünkü cehennemderesinde foto çekmemişsiniz. Manzara süperdir oralarda. Selamlar.
Not: Şimdi tekrar baktım. Sanırım Pamuklu deresi güzergahındaki asfalt yoldan gelmişsiniz. Ama bence size Sebil yolu yakışırdı.

:cat:sorun olmaması güzel, sezonu daha herkes tam anlamıyla açamadı soğuk ve yağmurlardan dolayı ama maşallah güzel bi gezi olmuş katılımda yüksek olunca tadından yinmez :)

Elinize ve motorunuza sağlık arkadaşlar. Biz de Gözne yolu üzerinden Arslanköy istikametindeki sunturas denilen yere gittik.
Kadir ustam, Ayvagediği yaylasından Çamlıyaylaya 2 yol var. Hangisini seçtiniz? Sebil tarafındaki bozuk orman yolu mu yoksa Pamuklu tarafı mı? Çünkü cehennemderesinde foto çekmemişsiniz. Manzara süperdir oralarda. Selamlar.
Not: Şimdi tekrar baktım. Sanırım Pamuklu deresi güzergahındaki asfalt yoldan gelmişsiniz. Ama bence size Sebil yolu yakışırdı.

naci abi shadow yapmışız hayırlısı olsun :cat:

abi haklısın arkadaşın 1i motoru yatırınca yolu değiştirmek zurunda kaldık neyseki önemli 1 sorun yok.

:cat:sorun olmaması güzel, sezonu daha herkes tam anlamıyla açamadı soğuk ve yağmurlardan dolayı ama maşallah güzel bi gezi olmuş katılımda yüksek olunca tadından yinmez :)

gardaş adanada sezon sorunu yok özellikle biz krosçular için.

Son düzenleme:
Motorun keyfi, yol sizde, kebaplar da sizde.
Trafik derdi bizde, susamlı kebap simit de bizde...
Latife bir yana siz orada motor sürdükçe biz de burada seviniyoruz.
On numara diyorum.....:cat:

Motorun keyfi, yol sizde, kebaplar da sizde.
Trafik derdi bizde, susamlı kebap simit de bizde...
Latife bir yana siz orada motor sürdükçe biz de burada seviniyoruz.
On numara diyorum.....:cat:

gardaş bizde kapı ve duvar yok ne zaman istersen gel yolumuzun üstünde yerin var.:)

Mersin İl Temsilcisi
ooofff yaaaa, içim gitti...
kazasız belasız bitirmiş olmanız çok gzüel. zaten gezilerin en güzel tarafı evlere tam kadro ve sağ salim dönebilmek değil midir?

devamını bekliyorz her zamanki gibi...

naci abi shadow yapmışız hayırlısı olsun :cat:

Teşekkür ederim Ama Ramzey kros'um hala duruyor. Duruyor da sizin kadar cesaretim yok :rendeer:. Çıkıp indiğiniz tepeler, girdiğiniz patika ve çamurlar bana göre değil. Ben kros yapacaksam yol en fazla stabilize olmalı! Fazla adrenalin beni yıpratır.

abi haklısın arkadaşın 1i motoru yatırınca yolu değiştirmek zurunda kaldık neyseki önemli 1 sorun yok.

Geçmiş olsun. Belki o güzergahı da başka zaman denersiniz inşallah.

ooofff yaaaa, içim gitti...
kazasız belasız bitirmiş olmanız çok gzüel. zaten gezilerin en güzel tarafı evlere tam kadro ve sağ salim dönebilmek değil midir?

devamını bekliyorz her zamanki gibi...

sağol gardaş çok şükür tam kadro tek parça döndük devamı var inşallah.

Teşekkür ederim Ama Ramzey kros'um hala duruyor. Duruyor da sizin kadar cesaretim yok :rendeer:. Çıkıp indiğiniz tepeler, girdiğiniz patika ve çamurlar bana göre değil. Ben kros yapacaksam yol en fazla stabilize olmalı! Fazla adrenalin beni yıpratır.

Geçmiş olsun. Belki o güzergahı da başka zaman denersiniz inşallah.

inşallah abi belki beraber gideriz.

Son düzenleme:
En sonunda Adana'ya yerleşicem valla.Mükemmelsiniz abicim.İnsan imreniyor.

kadir baba yine mükemmel gezi yapmışsınız, tüm arkadaşlara kazasız sürüşler olsun:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hey yavrum hey bee...:cat:

gezi güzel, yollar mükemmel fotolar muhteşem.
bu arada sizlerde yemek olayı yok galiba. alışkanlık yaptı artık gezi ortasında sofra fotoları görmek. olmayınca gözümüz arıyor. bi çayla günü bitirmişsiniz.
devamını bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar