tebrikler süper gezi olmuş, hep kros yapmak istiyom ama olmuyor?
kadirim çoşmuşsunuz herzamanki gibi tekerine,yüreğinize sağlık,ufak tefek kazalarda haricinde baya keyif almışsınız,
bende DR yi sattım gibi SKY TEAM alıcam katılırım sizlere ama veyis hocamın dediği gibi o kadar adrenalin benide yıpratır artık senden ders alırız çamurda kumda nasıl kullanılacağını gösterirsin gardaşına,nice gezilere
abi gel benim makinayı weriim sana askere gider ayak![]()
hele şükür gezinin sonunda ayağınız toprağa deymiş:cat:
Güzel gezi tebrikler sizi gidi kroscular![]()
Tüm Ekibin Emeğine Sağlık çok Uzun Bir Parkurdu.ama Her Türlü Ayrıcalıklarını Yaşadık.cross Yaşamak Güzel Bir şey.her Zaman Bunu Söylüyorum.tadmak Lazım.ne Diyelim Anlatmakla Olmaz.kap Gel Bir Makina Sen De Katıl.kadir Ustam Fotoların Paylaşımı Için Sağol Darısı Bir Sonraki Geziye.kadirli Ekibi Katılamamış Olsada Bizim Aramızdaydı Tüm Cross Cular.saygılar..
ohh maşallah. Abiler ben birde krosmu alsam ne yapsam?![]()
cros motorun yeri çok farklı gerçekten ..şekil görüntü mükemmel ..topraklı, engebeli yol için tasarlanmış ..asfaltta rahat gidiyor mu, yol tutuşu nasıl? ..uzun yol gidilmez sanırım! .. bilgilerinizi lütfen paylaşın teşekkürler..
cros motorun yeri çok farklı gerçekten ..şekil görüntü mükemmel ..topraklı, engebeli yol için tasarlanmış ..asfaltta rahat gidiyor mu, yol tutuşu nasıl? ..uzun yol gidilmez sanırım! .. bilgilerinizi lütfen paylaşın teşekkürler..
harika muhteşem bir gezi, istanbulda da böyle kalabalık organizasyonlar var mı?
bomba 1gezi olmuş sevmem aslında bu işi ama eğlenceli gibi duruyor .!
Kadir usta sen bana tekrar bir kros aldıracan gibi geliyor bu gidişle, Elilinize sağlık gezi budur işte.