23 Eylul Izmit Korfez Pisti Motor Yarislari - boy ve kaya34

Demekki 5 sayfalık ilgi görmek için illa derece almak gerekiyormuş.... ne yazıkki bunu söylemek zorundayım.

Bundan önce açılan konulara ya 3-5 cevap veriliyordu , veya yarışlara 2-3 mt üyesinden başkası gelmiyordu. Hem de o zamanlar havalar günlük güneşlikti.

Bunu söylemek hoşuma gitmiyor fakat ya "geçmiş olsun" yada "tebrikler" mesajı atmaktan başka birşey yapamıyoruz...

Peki Mehmet abinin 3. yarışta çok büyük bir kaza geçirip tekrar toparlanarak sonraki yarışlardan devam ettiğini hangimiz biliyoruz?... Veya sitemizin üyesi Hasan arkadaşımızın yarıştığını?
Lütfen sadece başarı olduğunda "İŞTE MT" yorumu yapmayalım... Başarı geldiğinde destek verilmesi önemli değil , başarı gelmesi için destek verilmesi önemli!...

Aldığım bir bilgiye göre , Izmit pistindeki yarış için bir motosiklet sitesi konvoy kaldıracakmış... Aynı inceliği ben bu sitenin de gösterebileceğine inanıyorum... Hasan daha çok yeni bir yarışçı , kupa almayabilir , derece de yapmayabilir , fakat onu sonuna kadar bu mücadelesinde desteklemek gerektiğine inanıyorum... Haydi Izmir Mt.

Son düzenleme:

boy

@GKN
biz hiç olmassa bu işte ben varım diyen 15 20 kişi olara kdestek olsaydık eminim arkası gelirdi arkası gelmesede denemedik demezdik.. hatta olmasa tekrar tekrar denerdik ne kaybederdikki? haala geç sayılmaz..!
Gökhan, MT ile MD nin üye profili çok farklı. MD'nin bize göre daha aktif ve başarılı olmasının nedeni aktif çalışanı, işlerin peşinden koşturan adamları olması. Tüm yarış sezonu boyunca beni, Hasan'ı ve Hakkı'yı kaç kişi izlemeye geldi biliyor musun? Adamlar İzmir'de olmasına rağmen 5.ayak yarışına 3 yarışçı soktular, kalkıp onca yol geldiler, tam destek verdiler. Bizim sitede bırakın İzmir'e gitmeyi İzmit gibi çok uzak bir mesafeye bile gelmeye üşenenler var. Yeme içme gezme tozma olsun koşa koşa gelirler. Örneğin seninle tanıştığımız Maltepe sahil buluşmasında 65 kişiydik. Aynı özeni insanlar bize destek vermede göstermiyorlar. Ben üzülerek söylüyorum ki, MT'nin bu konuda adam olacağına inanmıyorum. O yüzden klüp kurmak da pek anlamlı değil.

@GorkeM
Demekki 5 sayfalık ilgi görmek için illa derece almak gerekiyormuş....
Ben her yarışta podyuma çıksam da sonuç değişmeyecektir. İnsanların MT'den beklentis çok farklı. Ben bunu eski bir üye olarak, zaman içindeki olayları değerlendirerek çok rahat görebiliyorum.
Başarı geldiğinde destek verilmesi önemli değil , başarı gelmesi için destek verilmesi önemli!...
İşte en önemli nokta da budur! Her yarışta yanımızda olduğun için teşekkür ederim Görkem. Sen bu işi ne zorluklarla yaptığımıza bizzat şahit olan bir insansın. Umarım sponsorluk görüşmelerim olumlu sonuçlanır ve seneye çok daha rahat şartlarla yarışırız...

Mehmet ve Hasan Kardeşimize tebriklerimizi sunuyoruz.:rendeer:
Bizlerin desteğinin sıcaklığını yanlarında bulamayışları üzücü elbette. Keşke en azından manevi desteğimizi ulaştırabilseydik. Bundan sonra bakalım neler yapabileceğiz:cat:
Bir daha tebrikler :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnanın anlamıyorum, anlayamıyorum!

Şu başlığa girip, sadece "tebrikler" yazmak bu kadar zor olmamalı:pr:

boy

@denizcimuzaffer
Bizlerin desteğinin sıcaklığını yanlarında bulamayışları üzücü elbette. Keşke en azından manevi desteğimizi ulaştırabilseydik. Bundan sonra bakalım neler yapabileceğiz
Valla bu sene artık benim için pek birşey yapamayacaksınız çünkü bu son yarışımdı. Bundan sonraki iki yarışa para ve zaman nedeniyle katılamayacağım. Seneye sponsor ayarlamaya çalışıyorum. Sağolsun Murat ve Mustafa bu konuda çok destek oluyorlar. Seneye imkansızlıklar içerisinde yarışmak, kendimi parçalamak istemiyorum, herşey tam olmalı. Aksi taktirde yarışmayacağım. Keşke aşağıdaki fotoğrafta çok daha fazla kişi olsaydı diyorum. Yarışta motivasyonun çok büyük önemi var. Sağolsun şimdiye kadar gelen arkadaşlar destek oldular...

dsc02143ssm0.jpg

Mehmet tebrik ederim, allah birinciliğinide tebrik etmeyi nasip eder inşallah..
Benim gelememe sebebimi biliyorsun yoksa kaçırmazdım aslaaa....
Yalnız okurken ne yalan söyliyim "3 kilo verdim birinci gelemedim" gibi bi bahane bekliyordum perşembe buluşmasından sonra :queen:

Tebrikler:rendeer:

Şu ikisini geçemedin mi yani? Yazıklar olsun:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kızıcaksınız ama
bi çok kez sölenmiş yazılmış olsada
biz ELİNT (gökhanla) klüp konusunu açtığımız zaman herkez olmaz etmez açmaz demişti
çok denendi demişti
biz hiç olmassa bu işte ben varım diyen 15 20 kişi olara kdestek olsaydık eminim arkası gelirdi
arkası gelmesede denemedik demezdik..
hatta olmasa tekrar tekrar denerdik
ne kaybederdikki?
haala geç sayılmaz..!

ozaman en azından 7. ayakkörfez pistinde burda deniyelim madem
neler yapabiliyoruz yeterli vaktimiz var...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi yapmış aslında yanlış yazmış birinci yazması gerekiyodu :)

Biz daha kulüb olma konusunu aşamamış bir siteyiz, nerde kaldı mehmeh(boy) 'a destek olmak. Bırakın bütün masraflarını karşılamayı bir takım lastik alamayacak bir grubuz biz. Gerçekler acı ama sonuçta gerçek. Kulüb olma konusunda defalarca topic açıldı (bende açtım) ama toplasanız destek verenlerin sayısı 20-30'u geçmez.

Mehmet üzülerek söylüyorumki biz md gibi olamayız ne şimdi nede daha sonra.. Bu üyelerle destek vermek imkansız.

GKN

bende diyorumki
bırakalım klüp olmayı
son 2 yarış için destek olalım sana
en azından destek olmak isteyenlere bi konuşalım ihtiyaçlarını karşılamaya çalışalım sende son 2 ayağı tamamla
tmm uyuz oluyosun bu kadar ısrar ettiğim için ama
bende uyuz oluyorum klüplerinden bi kamyon destek alarak piste çıkanları sollayan bi adamın ben bu işi bırakıyorum arkadaş demesine..

admin yada modlardan biri el atsın
bi konu açalım
klüp deil, bi arkadaşımıza, son 2 yarışında destek amaçlı
hem bi denemiş oluruz..
gene olmazsa söz susucam bi daha ısrar etmicem..!

bildiğiniz gibi bende çok aktif bi üye sayılmam
belki bundaki en büyük etken makinamın çalınması ve 4 teker olamdır..
ama daha önce otodrag yarışlarına çoook zor şartlarda katılmış biri olarak az çok anlıyorum seni
bişiler yapılması gerektiğine inanıyorum

son 2 yarışta çıkacağın kürsü daha çok dikkat çekmeni ve daha rahat sponsor bulmanı sağlayabilir..:wiinkk:

Son düzenleme:
Illa klup olmaya ne gerek var?
Top oynamak için futbol takımı kurmaya gerek var mı?

bende diyorumki
bırakalım klüp olmayı, son 2 yarış için destek olalım sana
en azından destek olmak isteyenlere bi konuşalım ihtiyaçlarını karşılamaya çalışalım sende son 2 ayağı tamamla

son 2 yarışta çıkacağın kürsü daha çok dikkat çekmeni ve daha rahat sponsor bulmanı sağlayabilir..:wiinkk:

Illa klup olmaya ne gerek var?
Top oynamak için futbol takımı kurmaya gerek var mı?

Bu iki oneri de birbirini destekler nitelikte ve ben de o ikisini destekliyorum :cat: Simdiden destek veririm diyen 3 kisi oldu sanirim? Baska?

Not: Sanirim Izmir yarisi icin artik zaman gecmistir ama en azindan son yaris icin bu destegi saglayabiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar