2250ytlm var öneri

Verdiğin Linkler şahaneymiş, umarım arkadaşımıza yardımı olur:)
150 Km/h hıza çıktığını söylemiş satıcılardan biri:)

evet cıkıyorlar rahat hemde

her iki ilanda da motorlarda ayna yok,bu rx lerin özelliğimidir?

hayır ozellıgı degıl sonrada cıkarıyorlar ben burda hıc aynalı gormedım cunkü burda genelde o motorları gencler kullanır ses dınletmek ıcın
Ama sıtede bır abının kıng vardı aynalı ve satıyordu 35000 ytl ye

her iki ilanda da motorlarda ayna yok,bu rx lerin özelliğimidir?

Arkadaşım sen de taktın ayna-mayna diye, illa bir arıza çıkaracaksın heee:silent: Lazım bişey olsa koskoca Capon takardı. Demekki lazım bişiy değil, hee çok mu istedin ayna, diyelim saçına başına bakmak istiyorsun, o zaman bunu niye motora takasın ki:silent: Al bir cep aynası missss. Hem uzaktan kızlara da güneş çaktırırsın:) Bizim oralarda öyle yapılırdı:):p

aslında 4zamanlı motor istemiyorum diyebilirm o kullandığım 100cclik motordan sonra elime masai 100cc otmatik şanzıman geçti(dedem aldı)ama motoru kesinlikle tavsiye etmem çok sorun bi alet kafasına göre devir veriyor vitesiyok çıldırtıyordu beni yaktığı benzinde cabası o yüzden soğuum o motorlardan 2zamanlı istiyorum da günümüzde 2zmanlı üretipte satan bi firma bi model yok dimi yani ben bulamadım bilen arkadaşlar varmı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paşa gönlün neyi isterse onu al...

paşa gönlün neyi isterse onu al...

paşa gönlümün istediklerini bulamıyorum ki

paşa gönlümün istediklerini bulamıyorum ki

bulamıyorum dedim ama şimdi ben bi tane buldum http://www.sahibinden.com/1999_yamah...XQQdisplayitem

niyetim ciddi ama bu motorun sağlam olduğundan emin olamm lazım onun için kendim manisadayım istanbulda bu adrese yakın olan motordan anlıyan bi abim bana ilgilenip bu motor tamamdır derse ben bu motoru alıcam hem elimdeki paraya uyuyor hemde 2 zamnlı istediğim türden bi motor şidi sizden yardım istiyorum

saygılarımla...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar