22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

tarih kesinleşmiş sanırım...nihayet:)

daha önce ankete katılmış olanları yapılan deşiklikten sonra tekrar eklemeleri lazım sanırsam:cat:

bekle bizi kıyıköy artçimla geliyorum:queen::queen: şaka bi yana bu sefer atçi almamam lazim yol uzun:):bounce:

haydi bakalım hayırlısı.. dostum bende geliyorum sizi uygun biryerlerde karsılarız...bu arada 15 inde yani bu hafta sarköye yollanıyoruz sizde buyrun :)

Orası çok bayıyor yaw Şile gibi düzgün biyerde değil.

Bende şileye gidelim derim. Yada cumartesi akşamdan gidelik kastroya kamp kuralım gece boyunca eğleniriz. Gündüzde deniz tabiki.

geziye inşallah bende katılacağım =) Bide buluşma noktaları hakkında bilgi sahibi olabilirsek çok daha güzel olacak :cat:

geziye inşallah bende katılacağım =) Bide buluşma noktaları hakkında bilgi sahibi olabilirsek çok daha güzel olacak :cat:

evet sana katılıyorum bilgilendirme yetersiz. arkadaşlar buluşma noktası, mola yeri, güzergah hakkında biraz bilgi verin.

abi inşallah ya gidebilirsek süper olurrrr

sen gelirsin gelir. bende belki diyorum ama ben de büyük bir ihtimal kelleci ve eryilmaz'la geleceğim.

Son düzenleme:
bence otobandan sıkıcı olur yolları bilen biri olarak ya kemerburgaz tarafından yada çatalca tarafından girilmeli bu ki yol tam motorcu yolu arkadaşlar tavsiyemdir:cat: otoban sıkar

cumartesi sabahtan çıkıp 1 gece konaklamalı bir gezi olsa daha iyi ve eğlenceli olmaz mıydı arkadaşlar?

arkadaslar tarih konusundaki gecikme ve problemden oturu kusura bakmayin...tarih kesinlesti!

istda nerde buluşuruz cunku ona göre hazırlık yapmak lazım

ortaya çıksında biz kendi aramızda bi reklam filmi çekeriz ona:queen:

eeee hadi karar verin ben kimin artcısıyım:bounce:

ben artçi aliridimda malum motor 125cc kendini zor götürüyor bide ben biniyorum bide artçi olursa kipirdayamaz benim dayi yerinden:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bulusma yeri ve saati belirlendi arkadaslar....bulusma yerleri konusunda yol tarifi isteyenler tam olarak nereden geleceginide yazarak sorsun lutfen...elimizden geldiggince bilgilendirelim,

bence otobandan sıkıcı olur yolları bilen biri olarak ya kemerburgaz tarafından yada çatalca tarafından girilmeli bu ki yol tam motorcu yolu arkadaşlar tavsiyemdir:cat: otoban sıkar

şiddetle katılıyorum:thumleft:

otoban yolunu mümkün mertebe kısaltalım:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar