21 Mayıs Pazar B.Çekmece Gölü Sucuk Ekmek Partisi

başımızın üstünde yerin var hem kalabalık olmıcaz zaten oturur sakin sakin sohbet ederiz keyif yaparız (laf aramızda hanım gelmicek bu sefer rahat rahat yayılacam pazar keyfi yapıcam :p )

YARIN 10:00 DA BULUŞMA YERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE:cat:

tuncer abi fotolar çok güzel... hele hele nöbetçinin yanındaki foton yok muu beni askerlik günlerime götürdü...bende öyle nöbet tutuyordum...:rendeer:

yarın senide bekliyorussss....:cat:

kartal23...arkadaşlar gidilen yerde otopark varmı...:silent:
benim race alışık değil daga bayıra onu merak ettim...:pale:

ben hiç gitmedim ama abi senin için topraktan bir otopark oluştursak???:queen:

slm arkadaşlar benide almadan gideceksiniz he vaww bende geliyom sakıncası yoksa yahu nasıl olsa bidem kücük:) ordanda istifa edersiniz :) ok yarın sabah ayni yerdemi cobanceşmöe de yanı 9.30 da dimi:)

AnTiKa' Alıntı:
slm arkadaşlar benide almadan gideceksiniz he vaww bende geliyom sakıncası yoksa yahu nasıl olsa bidem kücük:) ordanda istifa edersiniz :) ok yarın sabah ayni yerdemi cobanceşmöe de yanı 9.30 da dimi:)

dostum... geçen haftaki gibi... saatler için formu okumanı öneririm... sucuğa gel sucuğaaaaaa:queen: :queen:

ehheehhe dostum bende kiraz alayım pahalı ama olsun 5 kilo yetermi yahu :) benzin parası kiraz olsun :) size napalım havtayada karpuz yeriz emi dostum:):)

Slm Biker Karanfİlİnle GÖrmek İstİyom He:):) HoŞgeldİn Aramiza Can Yarin GÖrÜŞmek Üzere:) Paİİ

slm batuhan senden korkuyom abim he:) altında motormu var ne var anlamadım he bütün eklemleri kullanıyon he sen :) kıvraksın yani:) yanlişanlamada:) paiii:p

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın aranızda olamamaktan dolayı çok üzgünüm geçen haftadan sonra sizle her yere gelmeye can atıyorken... yarın olurda işlerim erken biterse bi ugramak isterim yanınıza tam yerinizi ögrenmek için biriniz bana cep nosunu verse diyorum ? şimdiden teşekkürler ve bol eglenceler

karanfil miiii...ule kızla mı buluşmaya geliyosunuz da benimmmi haberim yookkk. ule bende istiyom hatun... bende karanfilli geleyim...::koop:: ::dalga:: ::alkiis:: :flower: :flower:

frontier ATİ 0535 356 70 72 tam bende bilmi yorum ama gidince ögrenicem ararsın buluşuruz oky

aksama kadar orda takılmazsınız dımı ogleden sonra 3 te işten cıkıyorum ancak dortte orada olabılırım
belkı donuse yetısebılırım:pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat kaya' Alıntı:
kartal23...arkadaşlar gidilen yerde otopark varmı...:silent:
benim race alışık değil daga bayıra onu merak ettim...:pale:

ooo orası tam sana göre girersin hazerfana uçaklarla kapışırsın tabe ordan uçak kalkıyomu bilmiyom :p

Kartal23' Alıntı:
karanfil miiii...ule kızla mı buluşmaya geliyosunuz da benimmmi haberim yookkk. ule bende istiyom hatun... bende karanfilli geleyim...::koop:: ::dalga:: ::alkiis:: :flower: :flower:
karanfili tak yakana gel zincirlikuyuya kor kizlari...
senbi gel gel..bak kizlar oarada..gel gel..:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar