bu tercih meselesi, ben fiziki işlerde çalışmayı seviyorum, bundan hoşlanıyorum... Ben kazancımdan ve ekonomik adaletsizlikten rahatsızım.
adaletsizliğin sebebi Türk düşmanı olan tayyipten başka bir şey değil. bir örnek vereceğim, şunda 5 sene önce falan bir olay oldu; suriyeli bir adam bir hastanemizi şikayet etti ve sonuç olarak hastane özür diledi ve millet tarafından biraz linçlendi... sinir bozucu haber detayını vereyim;
suriyeli adam hastaneye gidiyor, muyene olmak istiyor, hastane ücret talep ediyor ve bu adam "ben sığınmacıyım, talep edemezsiniz" şeklinde ısrar ediyor ve hastane "bari 50 lira ödeyin dosya masraflarını kurtaralım" diyor ve bu işin sonucunda adam hastaneyi şikayet ediyor... sonra hükümet bu suriyeli adamı haklı çıkarıp hastaneye ceza mı ne kesiyordu tam hatırlamıyorum...
fakat ilginç bir noktadan bahsedeyim dikkatli okuyun; bu adam aslında karısını muayene ettirmek için gelmiş oraya ve aslında 3. çocuğunun hamilelik muayenesi bu...
yani bakın çok dikkatli okuyun, bu suriyeli o... çocuğu Türkyie'ye gelmiş 9 yıldır burada iş güç kurmuş, evlenmiş ve birde 3. çocuğuna hamile bırakmış karısını, onun muayenesini yaptıracak ve sığınmacıyım diye para vermemeye çalışıyor ve bu hükümette bunları destekliyor... ama sen ben dibine kadar öderiz o muayene parasını...
@espresso, üstadım sınıf bilinci falan diyorsun ama içinde bulunduğumuz durum senin sandığın gibi değil, tayyip denen Türk düşmanı bu ülkeden gitmedikçe ekonomik adalet gelmeyecek ve onun gitmesi için sokaklara inmekten başka hiçbir seçeneğimiz yok inan bana.
hangi yönetici bir kaçkını kendi halkından daha üstün tutar, birisi çıksın bana bunun açıklamasını yapsın.