Eğer 18 bin lira gibi bir fiyata gelirse bence güzel satar bu motor umarım daha pahalıya gelmez
Su soğutma yok bir şey yok neden pahalıya gelsin.
Ha rakip yok geçirelim hesabı yaparlar ise o başka
Eğer 18 bin lira gibi bir fiyata gelirse bence güzel satar bu motor umarım daha pahalıya gelmez
rx3 kendine has bir kulvar açdı ve o kulvardan diğer büyüklerde girmek zorunda kaldı çok büyük talep gördü ama bu motorun çok tutucağını sanmıyorum daha öncede dedim 20 yıllık eski bir amaha virago250 merkezli bir motor bir enjeksiyon koymuşlar bir abs ama güç tork hala 20 yıl öncesinin aynısı.. akranları olmuş 25-30 beygir , su soğutma ..
ona bakarsanız superlight 200 de bunların hiçbiri yok ama oldukça popüler oldu, bu motor da olabilir, bu virago kopyası motor dediğiniz gibi güçlü değil ama bilinen ve rüştünü ispatlamış bir motor, hız, güç motoru değil ama onarımı bakımı kolay bir motor olur
Kawasaki hava filtrsesi 80 tl, mondial hava filtresi 210 tl. Bir daha mondial? :farao:
bunun motor parçaları pahalı olmaz ki bildiğin yamaha virago kopyası motor, ama janttır, amortisördür o tür parçaları pahalı olur diye düşünüyorum
ben hala neden insanlar hyosung gv 250 tavsiye ediyor anlamış değilim, tasarım güzel tamam, güç zaten on numara lafım yok ama orasından burasından sürekli problem çıkaran bir model değil mi ? daha doğrusu motor çok sıkıntılı değil ama servis ve yedek parça namına bir şey yok ülkede insanlar neden hala tavsiye ediyor, daelim daystar nispeten biraz daha sorunsuz sanırım ama aynı problem onun için de geçerli, o yüzden nevada 250 nin bir şansı var piyasada tabii uygun fiyatla satılırsa, yoksa rks blackster gibi unutulup gider, gücü pek fazla değil doğru ama hız, güç isteyen adamın cruiser makinede işi ne ?
https://www.youtube.com/watch?v=KT9yPluEtiM
bu videoda oldukça atik gibi görünüyor motor
Yahu arkadaşlar, GV250 mi kaldı ? Daystar mı kaldı ? Daystar bir iki tane ABS'li getirdi 2017 model, onun bile devamı gelmedi. Elde kalanlar bittikten sonra kaybolup gidecekler. Sanki getirecekmiş gibi Roadwin'i bile sitelerine koyuyorlar. Onlar S3 dışında motor getirmezler. Hyosung zaten bitmiş bir firma. Sadece bizde değil, tüm dünyada bitmiş. Onun için bu Nevada piyasaya ilaç gibi gelecek. Yeter ki adam gibi servis versinler.
Gözümüz yine yollarda kaldı gelmez daha Hyosung GV 125S gelse çok isterdim.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/...7/Hyosung-GV-125S-Aquila-2019-02-1100x470.jpg