Değerli arkadaşım içimizden bazı üyeler konuya f/p olarak ya da alırken satmayı düşünmek olarak yaklaşabilir, sen bunu yadırgama, sonuçta herkesin düşüncesi, yapısı, hayat tarzı farklı. Sen bu motoru beğenmişsen al ve seve seve kullan. Sıkıntı yaşarsan da elbet bir çözümü bulunur. İnsanın beğendiği motoru sürmesi kadar güzel bir şey yok. Nevada hoşuna mı gitti? Al ve bol bol gez.
Ben 2019'da 2008 model Er6f aldım, aldığımda bazı kotikler "la o motor alınır mı?" diye bana güldü 5 senede onların gitmeye büzüklerinin yetmeyeceği bir çok yeri bu eski motorla gittim, gördüm, çok da keyif aldım.
Evet bende sonradan farkettim. Neyse geçenlerden derste çıkararak unuttum gitti. Ayrıca Bu mevzuya herhangi bir yanıt dahi olsa uzatmayacağım.
35 yaşıma kadar motor isteği ile avundum , yok kaza yaparsın , yok Çocuklar ufak vs vs.. 35 yaşında ehliyet aldım velakin 1 hafta sonra Bel rahatsızlığından 8 yıl bisiklet bile binemedim. !! yaş olmuştu 43 .. Belim % 80 iyileşti şükür , bisiklet binmeye başlamıştım ama Motor aşkı bambaşka..
Bir gün dedim bu işe nokta koy.. Gittim Motor mağazası olan bir arkadaşa.. Bana Kros motor getir.. dağ tepe gezeceğim..dedim.
Abi Motor kullanabiliyormusun .. dedi. Hayatımda vitesli motor kullanmadım. Abi yapma etme.. sana ufak bi scuter alalım alış desede olmaz dedim.. Bir hafta sonra sıfır Black cat geldi , Arkadaş bana vitesi tarif etti ve futbol sahasına götürdü. Motor ile dönemiyordum bile , ayaklar yerde yürüyerek dönüyordum , Bir ay arada gelip motoru kullandım en azından yolda gidebiliyordum , aldım eve götürdüm , Haftasonları dağlara çıktıkça her gün bir öncekinden daha iyi oluyordu , Önceden hayal edemediğim tepelere çıktım patikalardan geçtim.. iki yıl gezmediğim Dağ köyü kalmadı.
Sonra Parasızlıktan sattım ve o gün bu gün Motor binmedim.
Çocukların Üniversite durumlarıda bitti sayılır.. ee dedim , Kendime Emeklilik Hediyesi alayım.. Kullanabileceğimi bilsem Vstrone yada GS Hayalim.. velakin daha onlara hazır degilim.. Chapper tarzı zaten zihnimi kurcalıyordu , Motor araştırması yapıyordum ama ogün almak hiç aklımda yoktu , Videolarını izlediğim Nevada yı bayisinde görmek için gitmiştim.. Görmem ve Kaporasını vermem 10 dk sürdü !
Motor şu an şirkette.. Sigortasını yaptım evraklar gelince ruhsat plaka çıkacak.. Arada 1. viteste şirket içinde dolanıyorum ama ayaklar yerde , hızlanacak mesafe yok.. Motorun ağırlığı ve sesi beni ürküttü.. Üzerindeyken heyecan yapıyor. Haftaya yağmurlar dinsin toprak kurusun.. Şirketten çıkarıp açık arazide rüzgarı saçlarımda hissettiğim an ısınırım , ağırlığına alışırım..
Mayıs gibi yakın çevre günübirlik kamplar yaparak ortamları koklayacağım.. Yaz sonu , İzmir-Ayvalık..Çanakkale..İstanbul.. Bursa .Kütahya..Friğ vadisi ..Afyon..uşak..İzmir güzergahında 1 ay sürecek Çadırlı yada Otel vs konaklamalı bir Hayalim var..
İzmir den Sohbeti güzel Nezih Guruplar olursa yakın gezilere gitmeyi düşünüyorum. Camiadan bir kaç Hatırı sayılır arkadaş var , Onlarında önerisiile bir Chopper gurubuna girmeyi istiyorum. Şu an yakın çevremde Motor aldığımı Ailem harici bilen yok. Yollara çıkayım o zaman öğrenirler.
Tekeriniz Düz Bassın..