izledim söyliyim...
videonun en başında o öndeki devasal radyatör koruması nı görünce şahane nihayet çinliler şu yıllardır bisan roadster, borelli , lifan lf250 bucanner v.b gibi yüzlerce motorda kullandıkları klasik v motora el atmışlar sıvı soğutmalı yapmışlar geliştirmişler dedim ki hava soğutmalı çıktı o radyatör korumada orda tamamen bir görsel boş bir aksesuarmış ne anlamı varsa.. radyatör yok koruması var
bu hani şuna benziyor eskiden çinden gelen bazı scooterların amortisörlerinin üstünde stickerla abs yazardı bazılarıda ciddi abs li sanırdı ..
Bildiğin biraz daha yakışıklı ve elden geçirilmiş bir bisan roadstar olmuş bana göre.
Tahminim bucanner ile aynı verilere sahipse %95 öyledir aynı motor var çünkü 13 kw falan motorun bir gücü olması lazım yani 17-18 beygir falandır.. Elin hintlisi korelisi japonu bile 250-300cc den artık 30-40 beygirler çıkartırken bence tam bir hayal kırıklığı..
ümitler başka cruisera kaldı..
bana göre hala küçük hacimde daystar ve gv250 nin üstüne ötesi yok..
Birde şu mantığıda katılmıyorum düşük hacimde her tür motor için diyorum işte enduro yada cruiser bunlar sürat motoru değil diyoruz tabiki değil ama senin sürdüğün enduro yada cruiser da 700cc-900cc lik bir makine değilki öyle sürate gerek yok deyip 50-60 beygirlik motorla gezesin.. sürdüğün 250-300c.c arası ise alabildiğin en son damlasına kadar bütün güçden faydalanıcaksın ..
o 700c.c lik-900cc lik makinadaki verimsizlik o enerji fazlasını kullanmama gibi bir lüksün her zaman büyük hacimde var ama küçük hacimde yok..
900c.c lik racing yada s.s nederseniz artık ismine makinadan adam 120 beygirde çıkarıyor 140 beygirde çıkartıyor fakat gene aynı marka 900c.c lik bir cruiser modelinden 50-60 beygirde çıkartıyor çünkü o lüksü var, o payı var 250-300c.c klassmanında o lüks ve pay yok ona yerde yok alabiliceğin beygiri torku maksimumda son damlasına kadar alman lazım...
bu arada hep derim çinliler içinde en sorunsuz verimli motor bu v motordur zaten temeli özü virago ama keşke birazda geliştirseler.. aynı motorun bisan roadstarı ile bir abimiz 60 bin km yol yaptı motor bir gün arıza vermedi büyük bir sorun çıkartmadı iyi bir motor yapısal olarak ama aşırı güçsüz..