Ben hep 1978 renault 12 tsw'ye bindiğim için sıkıntı yok.
Arkadaşlar anlamadığım bir nokta var. Bu yeni zamlar c segmentini vuruyor. Yani parası olan adam, biraz daha fazla ödeyecek. İyi de biz fakirler neden burada birbirimizi yiyoruz. Zaten biz, araba 200.000 lira olsada alamayacağız, 600.000 lira olmuş, yine alamayacağız. İsterse 1.600.000 tl. olsun, banane yahu. Onu alacak adam düşünsün. Ben kırık dökük arabama seve seve binmek zorundayım, beni alâkadar etmiyor.
Saygılar.
Ben hep 1978 renault 12 tsw'ye bindiğim için sıkıntı yok.
Arkadaşlar anlamadığım bir nokta var. Bu yeni zamlar c segmentini vuruyor. Yani parası olan adam, biraz daha fazla ödeyecek. İyi de biz fakirler neden burada birbirimizi yiyoruz. Zaten biz, araba 200.000 lira olsada alamayacağız, 600.000 lira olmuş, yine alamayacağız. İsterse 1.600.000 tl. olsun, banane yahu. Onu alacak adam düşünsün. Ben kırık dökük arabama seve seve binmek zorundayım, beni alâkadar etmiyor.
Saygılar.
Anlamadığın noktayı ben anlatayım dostum sana 1.6 cc bir araba lüks sayılmaz buna ragmen sıfır bir 1.6 arac alayım desen yaklasık 100-120 bin TL ÖTV + KDV hatta ÖTV'nin KDV'si yani verginin vergisini ödüyorsun . işte o yüzden Reno 12 ye biniyor olabilirsin sende.... Sözde bizim yarımız kadar gelişmemiş bulgaristan gibi bir ülkede eger aracını TR satsan parasıyla muhtemelen 93 94 model bir BMW sahibi rahatlıkla olabilirsin . İşte bu kafa yüzünden bize layık görülen bu. Ama senin gibi banane arkadaş beni etkilemiyor nasılsa zihniyeti bizi %120 ÖTV lere getirdi nasısa ses eden halk yok geçirsinler bakalım.Ben hep 1978 renault 12 tsw'ye bindiğim için sıkıntı yok.
Saygılar.