2011 yılı Motosiklet Fuarı / 24 - 27 Şubat 2011

Bir konuda yardımınızı rica ediyorum.Elimde 2 adet davetiye var.Birinin arkası kaşeli birinin kaşesiz.Altındada şöyle bir yazı var:Katılımcı firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersizdir.Şimdi bu durumda kaşe olmayan davetiye ile fuara giremeyecekmiyim?

Aynı şey benimde başıma geldi, davetiye üzerindeki numarayı aradım, hologram varsa önemli değil dediler, sende ara istersen

benim biletlerde de kaşe yok.. vw firmasıda fuara katılmadığına göre hangi firmanın adını uydursak aceb..

ben bir tanesine ÇİKOLATA cı kaşesi vurdum :queen:

çünki davetiye çikolatacı tanıdığımıza daha evvelden fuarlara katılmasına istinaden kaşesiz olarak fuarı düzenleyen firma tarafından gönderilmiş , oda saolsun bana verdi davetiyeyi

Gitme imkanımız olmadığı için gidecek arkadaşlardan geniş kapsamlı fotoğraflar bekliyoruz :)

Biz cuma günü gidiyoruz. Yalnız oranın mescidi bayağı büyük, acaba cuma namazı da kılınıyor mu? Bilen biri yazarsa çok memnun olurum...

5 adet bilet gönderildi,4 tanesi kaşeliydi,1 tanesi özel bir poşet içerisinde ve şahsa özel yazıyordu ve onda kaşe yoktu. Bende çözemedim:silent:

bir kaç firmaya başvuru yaptım fakat davetiye gönderilmedi.. fuar girişinde davetiye temin edebilirmiyim acaba? ilk defa gideceğim fuar'a...

bir kaç firmaya başvuru yaptım fakat davetiye gönderilmedi.. fuar girişinde davetiye temin edebilirmiyim acaba? ilk defa gideceğim fuar'a...

Geçen yıl fuara gelip girememek diye bir durum olmamıştı olamaz da zaten.Ama ücretli, ama oradan bir şekilde bilet temin ederek herkes fuara rahatlıkla girdi.

Biz cuma günü gidiyoruz. Yalnız oranın mescidi bayağı büyük, acaba cuma namazı da kılınıyor mu? Bilen biri yazarsa çok memnun olurum...

Cuma namazı için imam ve muezzin lazım eğer ikisi bir arada denk gelirse ( yani birileri yapabiliyorsa ki ordalarsa yaparlar ) Cuma namazı sorun olmayacaktır.

Ama ben senın yerinde olsam cumadan sonra gitmeyi tercih ederdim. Hem riske atmamış olursun hemde o stresi yaşamazsın.

Zira icerde abdest bozacak iki ayaklı unsurlar cok miktarda olacaktır. :queen:

bende bir bilet var, bir bilet daha lazım yardımcı olabilirmisiniz ? tek kişi gitmek istemiyorum :/

arkadaşlar bir şey sorucam ben trenle sögütlü çeşmede inicem sonra metrobüsle fuar alanına gelmek istiyorum metrobüs duragı tren istasyonuna yakınmı birde metrobüs bileti nasıl oluyor birde yaklaşık nekadar zamanda varırım......

arkadaşlar bir şey sorucam ben trenle sögütlü çeşmede inicem sonra metrobüsle fuar alanına gelmek istiyorum metrobüs duragı tren istasyonuna yakınmı birde metrobüs bileti nasıl oluyor birde yaklaşık nekadar zamanda varırım......

Söğütlüçeşme tren istasyonunun hemen altında metrobüsün ilk durağı Atatürk Havalimanı'da yaklaşık 1 saat kadar sürüyor...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuarda Motosiklet.net Standı 11. Salon Tarifi kolay

2kk375.jpg

Fuarda kaybolmayın hangi firma nerede Salon 9-10 planları aşağıda
Fuara giriş çıkış alt salon, yani 11. salondan yapılacak.

euq7wp.jpg

nwms5k.jpg

Son düzenleme:
10.hall çin fuarı gibi olmuş
suzuki ve yamaha 40-50 milyarlık motorlar koycağından 10.salonda çinliler işi götürür :)

firma kaşesi plmayan biletler geçersizdir diyebir ibare var bilette...

bendeki biletlerde de kaşe yok:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar