2011 Hyosunglar bayiler'de

yardım edin

merhaba arkadaşlar öncelikle benim tek sorunum babam babam a bu motoru gösterdim ve bana dediği cevap : olmaz hiç boşuna ısrar etme . benim o cbr125r yi almam gerek ama tek sorun babamın motor korkusu benim kaza yapıcağımı düşünüo ki 7 yıldan beri motor kullanıorum sadece race tipli motorlardan korkuyor bana yardım edin lütfen bi kaç fikir verin :pr: :pr:

merhaba arkadaşlar öncelikle benim tek sorunum babam babam a bu motoru gösterdim ve bana dediği cevap : olmaz hiç boşuna ısrar etme . benim o cbr125r yi almam gerek ama tek sorun babamın motor korkusu benim kaza yapıcağımı düşünüo ki 7 yıldan beri motor kullanıorum sadece race tipli motorlardan korkuyor bana yardım edin lütfen bi kaç fikir verin :pr: :pr:

babalar herzaman haklıdır.bence babana da motor tutkusunu aşıla. gel sna öğreteyim de vs sonra kendi isteyecektir zaten =)

Süper gerçekten.
Dün gidip yerinde gördüm albenisi var.Siyah modelide vardı sanırım mağazada

birde üstünde s&t kanuni yazmasa çok güzelde....

bende tam onu diyecektim böyle birşey nasıl oluyor pek anlamadım hyosung başlı başına bi marka değilmi nasıl oluyorda st kanuni kendi damgasını vurabiliyor buna hyosung nasıl izin veriyor anlamış değilim

bende tam onu diyecektim böyle birşey nasıl oluyor pek anlamadım hyosung başlı başına bi marka değilmi nasıl oluyorda st kanuni kendi damgasını vurabiliyor buna hyosung nasıl izin veriyor anlamış değilim

Aslında şöyle bir durum var Hyosung marka tescilini türkiyede Global motor almış bulunmakta. O yüzden Kanuni Hyosung markasını basamıyor diye biliyorum. Mahkeme halen devam ediyordu sanırım ondandır.

Aslında şöyle bir durum var Hyosung marka tescilini türkiyede Global motor almış bulunmakta. O yüzden Kanuni Hyosung markasını basamıyor diye biliyorum. Mahkeme halen devam ediyordu sanırım ondandır.

hımm aslında bu prestijini düşürür gibi duruyor diyecektim sonra satılan motorlara baktım hiçde öyle olmamış motor peynir ekmek gibi satılıyor ve satılmış ama hakkatten güzel benimde hoşuma gitmiyor değil alana allah güle gülle kullanmayı nasip etsin

st kanuni 2007 den sonra yani enjeksiyonlu modellerin distribütörlüğünü aldı yani motor ne hysoung nede kanuni korede çıkan bir motosdiklet kanuni yapmıyor yani hysoung neyse st kanunide o bişey eklemiyolar hazır motoru alıp st kanuni yazıp satırolar

bende onu diyorum işte başka firmalar böyle birşey yapmıyorken niye hyosung ismini değiştirip satılıyor türkiyede misal yamahanın şuan distribütörü yok diye biliyorum ama gelen modeller yamaha diye geliyor hala türkiyeye

Bu motorun şu dandik göstergelerini değiştirmedilerse yazık olmuş derim bu tasarıma. :pr: Gayet güzel görünüşlü böyle bir motora o spastik 1950 lerden kalma Seven segment display den kurtulmak yakışır. Adam gibi bir tasarıma sahip analog gösterge koymuşlardır umarım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorun şu dandik göstergelerini değiştirmedilerse yazık olmuş derim bu tasarıma. :pr: Gayet güzel görünüşlü böyle bir motora o spastik 1950 lerden kalma Seven segment display den kurtulmak yakışır. Adam gibi bir tasarıma sahip analog gösterge koymuşlardır umarım..

Göstergelere de ufak bi makyaj yapmışlar. Devir saati beyaz zeminli, hız gösteren ekran beyaz zemin üzerine siyah rakamlar şeklinde tasarlanmış. Ben çok beğendim açıkçası. Hele kuyruk tasarımı değişti ya parti versem yeridir :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

eh işte fena olmamışta st kanunı yazınca isterse ilah olsun 100 hp olsun almam ben onu:p
motorun ne gt250 hangi marka st kanunı şimdi o ne lan?:D

bende onu diyorum işte başka firmalar böyle birşey yapmıyorken niye hyosung ismini değiştirip satılıyor türkiyede misal yamahanın şuan distribütörü yok diye biliyorum ama gelen modeller yamaha diye geliyor hala türkiyeye

Global Motor uyanıklık yapıp Hyosung un isim haklarını üzerine aldı da onun için. Mahkeme süreci devam ediyor. Kanuni nin ya da başka bir firmanın Hyosung adı ile motosiklet satması kanunen mümkün değil şu anda Türkiye de Global Motor yüzünden. Hyosung da Global Motor a motosiklet göndermiyor. Kanuni ye ST Korea adı altında satıyor motosikletleri. Kanuni bu isim hakkını mahkeme de alıp 2012-2013 modellerini Hyosung diye satacaktır tekrar.

big_474139939j4.jpg

Bu renk seçeneği varmı yeni modellerde? gri siyah yazıyor ama hiç göremedim. Ton farkı mı var acaba? Eğer bu rengi üretmez ise yazık olur.

gri motosiklet kullanan biri olarak şu renge bi alışamadım gitti :mrgreen: beyaz ve siyah varken neden gri :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar