2009 Yamaha Fiyatları

YAMAHA UÇMUŞ başka söze gerek yok zaten alacagımda yok isterse 50 bin tl olsun

YZF R1 38.500 liramı :queen::queen::queen:Şaşırmış bunlar uçuyorlar :queen:Kriz yok galiba YAMAHA da bu fiyatlara kum gibi satarlar her yer Yamaha dolar:queen::queen::queen::queen::queen:

yamaha benden hep bir adım önde gidiyor.

merhaba arkadaşlar ybr 125 almayı düşünüyorum fiyatlar yüksek biraz beklemelimiyim.2 el ybr 125 çok var acaba tutulmuyormu

r6 28.500 kusura bakmasın yamaha şunu demek istiyo galiba orta gelirli vatandaş benden motor almasın

:cherry: Hey fiyatlar harika..
Nerdeyse bedava..
Nerden mi çıkardım..
Fiyatları euro ya çevir.
Kdv ve Ötv yi çıkar.
Avrupa gümrük vergisi ekle ve avrupa fiyatları ile karşılaştır.

Bu motorlar satar ama burda değil avrupada...

Çok çalışmamız lazım çookkk...

merhaba arkadaşlar ybr 125 almayı düşünüyorum fiyatlar yüksek biraz beklemelimiyim.2 el ybr 125 çok var acaba tutulmuyormu

YBR 125 çok satıldı, tutuluyor fakat 2.elde çok fazla arz olduğundan fiyatları düşük. Ya 0 al yıllarca bin, yada 1-2 sene sonra satırm diyorsan 2.el al.

2009 yılında motosiklet satmayı düşünmüyo yamaha sanırım. Madem satamıyosun fiyatları neden artırıyosun ?

Almayıııınnnnnnnnnnnnnnnnn

ybr harici alınabilir bir motosikletleri kalmamış, şimdiden alacak tüm kerizlere hayırlı olsun diyorum.:farao:

ybr bile alınmaz bir fiyata çekilmiş bu ne ya:pr:hiç allah korkusu yok mu bunlarda yada satma niyetleri yok yavv bir motosiklete bu kadarmı zam yapılır ben yamahanın fiyat politikasını anlamıyorum ve KINIYORUM:pr:ama eninde sonunda en geç sene sonunda fiyatlar düşecektir bekleyin almayın derim:cat::cat::cat::cat:

walla bu kosullar altında sıfır almak çok mantıksız hale geldi..
sonrada kriz var satışlar berbat..

şakadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır. inanmayııııııııııııııııııııııııııııııın.:farao:
kafayı yemiş bunlar.:cyclopsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar