Para var huzur var relax![]()
geçen sen değilmiydin çok yakıyor diye halis abiye mızmızlanan gel fiyatı yükselmişken satda 600 lüğe dön :mrgreen:
Para var huzur var relax![]()
Deliemin arkadaşım sen bu ülkede yaşamıyormusun? Bak sana şöyle bir örnek vereyim.Bu milletten öğrediğim değil birebir yaşadığım bir örnek: Lojistik sektöründe çalışıyorum ve ihracat ithalat hepsi birebir önümüzden geçiyor.Çünkü taşımalarını direk biz yapıyoruz. Geçen sene aralık ayına göre bu ayki ihracat ve ithalatımız %60'dan fazla düştü.Çalıştığım işyerin 60 eleman çalıştıran bir grup şirketi.Sadece benim şirketimden 20'ye yakın eleman çıkarıldı.Hükümeti savunacağız diye de böylesine kör olmayalım.Bugün bu krizi kabul etmezsen yarın illaki ucu sana da dokunacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun heheh![]()
honda al mert honda sana yakışır
Eğitim almadan Honda'ya binmesin, R1'e benzemez patlar matlar.![]()
sahibindende 10000 ytl isteyen mt3 sahibi hemen fiytı 12750 yapmışzaten bide hatrlatma yazmış sıfırı 18000 oldu diye:cherry:
Peki taşıdığınız evrak ya da kargoda azalma varmı?..... :silent::silent: Cevabın yok sa patronlarının kriz fırsatçılığıdır tek kelimeyle.... :cat::cat::cat:
Kriz in kelime anlamı değişmeli bence.... TDK ya başvurup Kriz=Fırsatçılık Olarak geliştirilmeli...![]()
Peki taşıdığınız evrak ya da kargoda azalma varmı?..... :silent::silent: Cevabın yok sa patronlarının kriz fırsatçılığıdır tek kelimeyle.... :cat::cat::cat:
Kriz in kelime anlamı değişmeli bence.... TDK ya başvurup Kriz=Fırsatçılık Olarak geliştirilmeli...![]()