2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
projeksiyon varya orada bizim için ayrılmış hemde 2 adet forumda yazmışlar film getiren olursa filan diye bende bi sorıyım dedim :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte film bu izleriz derseniz getirebilirim çok güzel bi filim ama siz bilirsiniz birde bu arada orası birde kapanıyorsa birden sonrada bişeyler yapmak lazım sabaha kadar beraberiz satanla bozuşuruz hiç iş var cumartesi filan demeyin benimde dershanem var hemde sabahçıyım ama yinede geliyorum :queen:

hiç tavsiye etmem izledim çok kötü bir film gerçek dışı sahnelerle dolu bir motosikletle yapılması imkansız nekadar hareket varsa mevcutt sıkılırsınız benden sölemesi :wiinkk:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben derim ki topic temizlensin, yeni görenler gelmek isteyenler ne olduğunu tam anlamayanlar korkmadan girip oıkusun ve katılım artsın. Biraz ticari düşündüm ama ben olsam mesela bu kadar çok mesaj yazılmış görüntülenmiş ve 40 sayfa olmuş bir başlığın içindeki geziye gitmeye tırsarım :cherry:
Yeni olanlar buradaki herkesin birbirini çok iyi tanıdığı kanısına kapılarak "bende gelebilir miyim" sorusundan çekiniyorladır sanırım.

Başlığın temizlenmesini ve güzel bir yazı döktürülmesini tavsiye ediyorum. Sadece tavsiye ama, başlık sahipleri ve konuyla ilgili arkadaşlar ne derler acaba???

Ben temizliyimmi :p

bence temizliyelimm :cherry:

abi ben temzileme derimmm böle daha samimi bi ortam var nie çekinsinlerkii

dışardan tavsiye daha objektif bakarım o bakımdan yani :mrgreen: :mrgreen:
okurum gelmeye kesinnnnnnnnnnnnnnn karar veririm bnce silmeyin :)

Eyong' Alıntı:
Ben derim ki topic temizlensin, yeni görenler gelmek isteyenler ne olduğunu tam anlamayanlar korkmadan girip oıkusun ve katılım artsın. Biraz ticari düşündüm ama ben olsam mesela bu kadar çok mesaj yazılmış görüntülenmiş ve 40 sayfa olmuş bir başlığın içindeki geziye gitmeye tırsarım :cherry:
Yeni olanlar buradaki herkesin birbirini çok iyi tanıdığı kanısına kapılarak "bende gelebilir miyim" sorusundan çekiniyorladır sanırım.

Başlığın temizlenmesini ve güzel bir yazı döktürülmesini tavsiye ediyorum. Sadece tavsiye ama, başlık sahipleri ve konuyla ilgili arkadaşlar ne derler acaba???

Temizlik var bi de BBRR ın yaptığı var, :cherry: adam dümdüz geçiyo. :cherry: arada birçok bilgiler var, katılımcıların durumları var. kaynayacak diye korkarım.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hadi beyler canlansın biraz topic.aşağılarda kaldı.olmuyor ama.
sadece ersene bırakmayalım.adam işi gücü bıraktı topicle uğraşıyor...
:)))

Bu zühtü gene bi işler karıştırıyor ya, neyse....

Gün ortasında atladı gitti Şekerpınara, bakalım ne çıkacak bu işin ucundan :silent: :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Temizlik var bi de BBRR ın yaptığı var, adam dümdüz geçiyo. arada birçok bilgiler var, katılımcıların durumları var. kaynayacak diye korkarım.
dua et aydın askerde o girse burda 1 sayfa bilemedin 2 kalırdı ben yine fazla elleşmiyom :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo' Alıntı:
Bu zühtü gene bi işler karıştırıyor ya, neyse....

Gün ortasında atladı gitti Şekerpınara, bakalım ne çıkacak bu işin ucundan :silent: :cherry:

:p Ccbbdd ile sizleri çekiştirdik buluşup.:queen:
Yaw 2 saat kaybolmaya gelmioo..Anında 70 Kişi olduk yaw.:queen:
Hazırlıklar full devam edior..:cat:
Silmeyiiiiiiiiiiiiiin.:cherry: :cherry: ele gune dosta düşmana karşııı.:wiinkk:

cenkmenderes' Alıntı:
Şapliiiiiiiiiiiiin ehuehe.. Ay o gece cok eglenicem galiba şaplin hanım sizle.. Uğraşacak birileri çıktı.. Hayırlısı bakalım :)
hadi hayırlısı...................:p :p :p

Torque filmi konusunda EgeKnn kardeşime yürekten katılıyorum. Berbat ve saçma sapan hareketlerle dolu bir film. Bir ara motorla iki kadıncağız motorun onunu arkasını kaldırıp durduğu yerde birbirlerine vurarak bi kavga ediyolar ki evlere şenlik. Neyse.. Konu dağılmasın. Zühtüpaşam demek bu taraflara geldin.. Vaaay..

Cuma günü İstanbula geliyorum. Akaşam da kısmet olursa aranızdayım.
SWING
Ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar