2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili arkadaşlar uzun oldu toplanmalı benim için aranızda çok olmak isterim ama 9 da caddebostan sahilde psari balık rest.programdayım iş olayı gitar olayı keşke 7 ..8.. gibi olsaydı biraz sohbet edip işe kaçardım ! şanssızlık sizleri görememek belki 10 dak uğrarım inşallah sevgilerimle....

ya hadi gidin hazırlanın oohhhooo bn olsaydım şimdiiiii :mrgreen: :mrgreen:

GreatWhiteShark' Alıntı:
Bende geliyorum arkadaşlar...

Genelde geç geleceğim falan yazılır ama ben ERKEN geleceğim:mrgreen:

20:00 den sonra oradayım.......

İşte son dakkacılardan biri...
Valla ben bekliyodum zaten bu sürprizi, ne demişler, "kaçan balık büyük olur" ama biz bunu kaçırmadık:cat:

A2, o taraflara gidecek cok arkadaşımız olacak, mesela ben :) Ayrıca Kamil'de yazmış, o da o tarafta oturuyor. Sen gel donusu problem etme.

shamyl akşam görüşüyoruz.beraber dönmemiz çok iyi olur böylece daha rahat kalabilirim orada yanımda motorcu dostum olduktan sonra eve dönmek beni tedirgin etmeyecek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadiiiiii bakalım herkez yollara yavaştan dikkatli ama heycanlı görüşmek üzere mekanda herkeze sevgiler

cenkmenderes çok sağol inan içim rahatladı çünkü sizlerle olmayı çok istiyorum. bu akşam çok istemesine rağmen gelemeyen arkadaşımız dost dark içinde orada bulunucam bu arada gördüğüm kadarıyla dost dark gipsy i de yazdırmış ancak o da gelmiyecek.gelemez. görüşmek üzere .

23:00'de çıkmam gereken işten,buluşma için 20:00'de çıkıp gelicem.Kabataş'da denizotobüsüne atladımmı ordayım.Görüşmek üzere!:cat:

A2 EHLİYET' Alıntı:
cenkmenderes gelemeyen arkadaşımız dost dark içinde orada bulunucam bu arada gördüğüm kadarıyla dost dark gipsy i de yazdırmış ancak o da gelmiyecek.gelemez. görüşmek üzere .

Eh ben de o dostdark a başka gezilerde yapacağımı bilirim. :cherry:

evvvettt herkes harekete geçmeye başlamış e biz niye duruyoruz hadi orada görüşmek dileğiyle tükanı kapatmak bana kaldı sanırım paşam anahtarı nereye koydun :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet istanbul yıkılıyor motor sesleri ile vay vay vay hadi bakalım
slogan / kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınnnnnnn:)

arkadaşlar lanet olası birileri sanki kasten yaparmışcasına işleri uzattı...ikitelliden çıkışım 21.50...gayrettepe ye gelişim 22.20...şirket aracını bırakmam gerekti hafta sonu nedeniyle...e motorda yok napim...gelemedim...affınıza sığınıyorum...sevgiler saygılar...mt.nete selamlar olsun...:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar