2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla uçak biletleri otobüs fiyatı ile aynı antalya-istanbul olurdu hani

benim bildiğim kenan barışı döver...valla bak...eli ağır...:queen:

Barışcım, neden üzerine alınıyorsun ki? Asıl benim mesajların topu gitmiş:) Sıkıntı var evet, senin aslını inkar etmen, hani nerede Küba bayrağın?:cherry:

Tekrar ediyorum, Pendik'ten toplu taşıma otomobili kalkar gibi görünüyor bu akşam:bounce:

kenan dikkat et kardeşim...bu gebzeli tayfa çete oluyor biraz...mafya falan yani...ben bu elemanlarla gittim bir geziye...beni araya aldılar fena patakladılar...ayaklarıma sıktılar...:p

barış bbccdd...çok içer arada bir sapıtır...genelde içer...hep içer...ben ayık görmedim...

egeknn...kenan...asansörcü...bir yukarı bir aşağı yani...çıkarır sonra indirir...

shamyl...kamildir kısaca...sadece kamil...

Son düzenleme:
EgeKnn' Alıntı:
egeknn kkk değil kimin kaç mesajının silindiğini nereden biliyosun sevgili ccbbdd kaldıki gelişi güzel mesajlar silinmiyo konu dışı ilgisiz ve geyik mesajları sildim ... Ben daha az konu dışına çıkıyorum benden daha çok geyik yapanlar var diyosan orasını bilemem benim işim mesajların içeriğiyle mesaj sahibiyle değil !!! Sıkıntım yok gayet rahatım bence sende rahatla biraz :bounce:

bana öyle gelmedi ya hadi hayırlısı bakalım,,,sağa sola biraz daha dikkatli bak o zaman,,daha ne geyik mesajlar göreceksin......Birde istanbul toplantısıyla ilgili topiği,istanbuldaki mod arkadaşlar düzenlese,sende izmirdeki toplantıların topiğini düzenlesen daha mantıklı olur diye düşünüyorum...Hekes heryeri parmaklamaya kalktımı iş içinden çıkılmaz bir hal alır...

ccbbdd, seni asabi görüyorum biraz, akşamı bekleyememenin gerginliği olsa gerek:cherry:

Bak geçen sayfalarda motormertmonsterla vs. ile uğraştık, tatsızlık çıkmadan hallettik.

Bugün bu sayfalarda sadece akşamki büyük buluşmamız konuşulacak. Akşam da sohbetimizi yaparız

ccbbdd' Alıntı:
bana öyle gelmedi ya hadi hayırlısı bakalım,,,sağa sola biraz daha dikkatli bak o zaman,,daha ne geyik mesajlar göreceksin......Birde istanbul toplantısıyla ilgili topiği,istanbuldaki mod arkadaşlar düzenlese,sende izmirdeki toplantıların topiğini düzenlesen daha mantıklı olur diye düşünüyorum...Hekes heryeri parmaklamaya kalktımı iş içinden çıkılmaz bir hal alır...

Site içerisinde böyle bir ayırımmı var ?? ve buna senmi karar veriyosun bence sen biraz daha dikkatli ol ve konuyla ilgilen kimin nereye ne müdehale edeceğini başkaları karar verir sen meraklanma

EgeKnn' Alıntı:
Site içerisinde böyle bir ayırımmı var ?? ve buna senmi karar veriyosun bence sen biraz daha dikkatli ol ve konuyla ilgilen kimin nereye ne müdehale edeceğini başkaları karar verir sen meraklanma
dikkatli ol derken? anlayamadım hangi anlamda

pardon 45 sayfalık yada kocaman bir istanbul buluşması için uğraşıyoruz
bayadır ist.tık yoktu canlılık getirelim gezelim görelim kaynaşalım tanışalım olayı var diyimi evet var o zaman bırakta 5 yada 10 tane geyikte olsun biraderim diye düşündüm

Bana göre bu konuya devam etmenin gereği yok.
Hatta ashes in bir önceki mesajından itibaren temizlenmesi ve akşam bir ara bu konu ile ilgili sohbet edilmesinde fayda var.
çünkü şu anda geyik olayını aşmaya doğru tam gaz gidiyoruz

ashes' Alıntı:
valla uçak biletleri otobüs fiyatı ile aynı antalya-istanbul olurdu hani

inşallah biraz daha büyünce :cherry: :cherry:
ayrıca çalışıorum,,izin de vermezler kiii :pale:
siz gelin beklerimmmmmm :cat: :cat:

abi biz sohbet ederiz akşam,arkadaşla nasıl sohbet edecez izmirde değilmi kendisi.Çünkü görünen o ki etmek lazım..Ayrıca ersen doğru söylüyor biz istanbul buluşması için işi gücü bıraktık uğraşıyoruz burda,bırak ta 3-5 tane geyik mesaj olacak tabi,askeriye değil burası...

Arkadaşlar aranıza yeni katılan insanlar mesela ben böle tavırlar bence yanlış ! :farao:

Ben bu topiği başından beri takip ediyorum ve çok eğlenceli buluyodum ama bence yanlış !

Bana ne oluyosa atladım birden :pr:

dishy' Alıntı:
inşallah biraz daha büyünce :cherry: :cherry:
ayrıca çalışıorum,,izin de vermezler kiii :pale:
siz gelin beklerimmmmmm :cat: :cat:

Bak bu olabilir işte. Akşam program yapılacak. Zühtü işi gücü bıraktı, gezilecek yerler üzerine master çalışmasına başladı.

Antalya da gündeme gelir herhalde

bende çalışıyorum benim gelmem için ayrıca yaz olucak ki tadı çıksın
ama yazın bi kenan konseri yaparsın istanbul da :) iyi gelir valla :)

bu arada zaten arkadaşlar sadece (beni ekle) (ben geliyorum) (beni sil) bumu yazılsın olmaz ki öyle azcıkta bişiler konu harici anlatılacak komedi olucak resim olucak mizahi olucak ki bu topikten başlayarak görülsün buluşmalar neşeler sıcaklıklar yakınlıklar kaynaşma ilk olarak topikte başlar düşüncesindeyim
o yüzden hoş bir buluşma olsun diye uğraşıyoruz konu dışı içi kayabiliyor

Son düzenleme:
ccbbdd' Alıntı:
abi biz sohbet ederiz akşam,arkadaşla nasıl sohbet edecez izmirde değilmi kendisi.Çünkü görünen o ki etmek lazım..Ayrıca ersen doğru söylüyor biz istanbul buluşması için işi gücü bıraktık uğraşıyoruz burda,bırak ta 3-5 tane geyik mesaj olacak tabi,askeriye değil burası...

Tamam geyik olacak, ama işin şu anda geldiği yer farklı !

Akşama Kenan kardeşim olmasına gerek yok, kendi aramızda da yaparız sohbeti..

Şurada 9 saat sonra birlikteyiz.

bn yaza burda ki konserine gideyim de istanbul bi köşede dursun şimdilik :)
adam yılbaşına dibime geldi gidemedim yaaaa :pr:
neyse beklerim ben sizi nasıl olsa imkanınız olurr :wiinkk:
konu sapmış zaten iyice saptırmayalım :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hakkaten boş bırakmaya gelmiyor..Hemen itiş kakış..:p Bak tayfa, mafia,yönetim, yaşlı, genç demem keserim herkesin topunu oynayamazsınız..:p :queen:

Metehan sende arada bi girip girip ortalıgı ateşleme senide bidaha sefere E5 yerine hakkarinin girişinde sağda bırakırım uğrasırsın:mrgreen:

Şurda 9 saat kaldı herkes sakin olsun,:bounce: yeni arkadaşların dediği gibi kafa bulandırmayınki akşam neşemiz daha bol olsun..:mrgreen:

Yaramazlık yapmayana bira ısmarlıcam bak..:cherry: :rendeer:

Bu arada herkesin merak ettiği güncel hava durumunu veriorum..:bounce:
İstanbul bugün saat 15.00 sonrasında....:bounce:

Rüzgar Kuzeydoğudan 16 knot
Hava KESİNLİKLE AÇIK parçalı bulutlu YAĞMUR YOOOOOK.
Sıcaklık 7 derece santigrat (evet birazcık soğuo haklısınız amma yagmur yoooook.)
Bulut oranı%36
Nem %64
Bilginize sunulur dörtgözle Beer's bekleriz..:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar