Eyong' Alıntı:Ben derim ki topic temizlensin, yeni görenler gelmek isteyenler ne olduğunu tam anlamayanlar korkmadan girip oıkusun ve katılım artsın. Biraz ticari düşündüm ama ben olsam mesela bu kadar çok mesaj yazılmış görüntülenmiş ve 40 sayfa olmuş bir başlığın içindeki geziye gitmeye tırsarım :cherry:
Yeni olanlar buradaki herkesin birbirini çok iyi tanıdığı kanısına kapılarak "bende gelebilir miyim" sorusundan çekiniyorladır sanırım.
Başlığın temizlenmesini ve güzel bir yazı döktürülmesini tavsiye ediyorum. Sadece tavsiye ama, başlık sahipleri ve konuyla ilgili arkadaşlar ne derler acaba???
sakız' Alıntı:Bende varım eklersen..![]()
nick:SARP 38
dua et aydın askerde o girse burda 1 sayfa bilemedin 2 kalırdı ben yine fazla elleşmiyomTemizlik var bi de BBRR ın yaptığı var, adam dümdüz geçiyo. arada birçok bilgiler var, katılımcıların durumları var. kaynayacak diye korkarım.
ledo' Alıntı:Bu zühtü gene bi işler karıştırıyor ya, neyse....
Gün ortasında atladı gitti Şekerpınara, bakalım ne çıkacak bu işin ucundan :silent: :cherry:
hadi hayırlısı...................cenkmenderes' Alıntı:Şapliiiiiiiiiiiiin ehuehe.. Ay o gece cok eglenicem galiba şaplin hanım sizle.. Uğraşacak birileri çıktı.. Hayırlısı bakalım![]()