2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merak ettim kaç kişi oluyoruz, güncel bir liste varmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
swing (ankara) ekle paşam
birde listeye bi güncel çek hayırlısıyla :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben büyük ihtimal +2 oldum.bilginize...
gelecek arkadaşı trattataa olarak yazabilirsiniz...
GÜNCEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLL.....
EERRRSSSEEEENNNNNNNNNNNNN......

cok güzel bir bulusma olacak sanırım. hepinize iyi eglenceler. fazla içmeyin motor kullananlar özellikle...

içimden bir his akşama doğru yağmur yağacağını ve motorla gelenlerden bayağı bir kişinin vazgeçeceğini (mesela ben :D) söylüyor. benim tahminimce kişi sayısı 31 ile 37 arasında bir rakam olacak. bana kalırsa istanbulun plakası olacak :)

Nemrut' Alıntı:
içimden bir his akşama doğru yağmur yağacağını ve motorla gelenlerden bayağı bir kişinin vazgeçeceğini (mesela ben :D) söylüyor. benim tahminimce kişi sayısı 31 ile 37 arasında bir rakam olacak. bana kalırsa istanbulun plakası olacak :)

Aralarda bir yerde demiştim, 50 den az olursa iptal ederiz diye....
Espri mahiyetinde söylemiştim.

Şimdi iddia ediyorum, 50 nin altına düşmeyecek, düşerse.......

Artık oradakilerle hesaplaşırım, kaybedimiş iddiayı....:bounce:

demgah, ilk sayfada liste var sayın avukat, artık bi zahmet sayıver yukarıdan aşağıya :cherry:

hopppp arkadaşlar limanda denizci arkadaşlar ile görüştüm bugün hava kıyıya indi dedi dün gece fırtına vardı sular yüksekti ama şu an normale iniyor hava açık valla esinti olur poyraz denize yakın yer budur yani :) yagmur getirmez
evet elleri görelim kaç olduk 70 mi amam yavaş vay vay vay yıkılıyor

Yağmur da yağsa bir cok insanın sozunden donmeyeceğini biliyorum. Daha once motosiklet.net olarak cok daha sapa yerlere geziler yaptık sağanak yağış altında. Kaldı ki şehir içi bir mesafede iki yağmur attı diye ben gelme planını iptal edecek cok arkadaş olmayacağını dusunuyorum. Yeni arkadaşlarımızın da eskiden gezdiğimiz arkadaşlar gibi "laf ağızdan bir kere çıkar, geliyorum dedi isem gelirim" düsturu var ise geleceklerdir. Ben de ledo'ya katılıyorum. 50 sayısının altına düşmeyeceğimizi sanıyorum. Kaldı ki sonradan buraya isim yazdırmamış ama gelmek isteyen, ya da arkadaşlarını getiren insanlar olacaktır gibi geliyor bana.

bu buluşma için valla bilgisayar başındayım işi gücü bir kenara bıraktım :)
ama en iyisi olucak vede devamı gelicek saygılar sevgiler ledo abi ve paşam a
008f9ao.jpg

listede ben varım ama +1 imi eklemeyi unutmuşsunuz efem.neyse zaten dün linki yollayıp gideriz di mi dediğimde arkadaşım da üye olmuş,artık o bir +1 değil.
en yeni üyelerden "JokeR" de geliyor efem benimle
:queen:

Bold yazmasana kardeşim.. Şaplin hanım... Bandana falan anlamam ben artık :)

Bu arada motorla mı geleceksiniz diyeceğim ama sen 160 kilo motor bana agır diyorsun sana bir BMX hazırlar onla gondeririz artık :)

cenkmenderes' Alıntı:
Bold yazmasana kardeşim.. Şaplin hanım... Bandana falan anlamam ben artık :)

Bu arada motorla mı geleceksiniz diyeceğim ama sen 160 kilo motor bana agır diyorsun sana bir BMX hazırlar onla gondeririz artık :)

evet motorla gelicem.ben motorun üzerinde olucam arkadaşım da motoru itecek :p daha kursa bilem gitmedim nasıl geleyim motorla yav?ama 2 tekerlek modasına uymak için bisikletle gelebilirim :)

ayrıca şaplin diye hitap edenlerin dillerini itinayla kesiyorum haberiniz ola! :(

Konuyu bozma bandanalı hanım kardeşim :)

Cuma günü beni kesecek isen direk kesebilirsin. Benim alnım acık yüzüm de paktır :)

Karanlığa doğru bir yerkere gider şaitsiz beni kesebilirsiniz. Ama dikkat edin 160 kiloluk motolar üzerinize düşmesin :)

cenkmenderes' Alıntı:
baris nickli kardeşcim. Mekan malesef 01.00'e dogru kapanıyor ve 00.30 gibi gelirsen belki bir selamun hello hariç birşey yakalayabileceğini sanmıyorum. Dost acı söyler.. ÜZgünüm..

KAmil, olm o imzandaki yazının meaaaali nedir kardeşim.. Küfür mü ediyosun bize..

Şarkı sözü cengo...sözler hoşuma gitti yazdım:)

Bu arada, yağmur falan yağar da yollar ıslak olursa ben arabayla geleceğim...Pendik tarafında ikamet eden veya Pendik'e gelen 4 kişiyi götürebilirim, geri Pendik'e getirebilirim:cat: Fakat tek ricam ücretler bozuk olsun:queen:

bende geliyorum ama motorsuz gelsem olurmu motor tamirde şu anda yaaaa......:((((

Listeden çıkartılanlar oldumu acaba. Dün geleceğimi ama geç geleceğimi yazmıştım. Eklenmiştim hatta parantez içinde geç gelecek yazıyordu ama şimdi kaldırılmış. Gerçi fark etmez liste haricinde sokmıcaklar diye bir kural yok sanırım. :wiinkk:

Ehuehe.. Liste harici sokmicaklar diye birşey tabii ki yok yahu öyle şey olur mu ?

Savaşcım ya, arada tatlı kafa ile imla ve noktalama hataları gani yazılar yazabiliyorum. Arada idare edin artık. Bu arada harbi dünya dönüyor ya. Bilmem kimse fark ediyor mu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar