160 kilo az mı?
valla hayatında sadece 10 küsür sene önce scooter kullanmış biri olarak(onda da babam hep arkamda otururdu
) 100 kiloyu zaptetmek bile bana zor geliyor
bir de vites mites ıvız zıvır iyice korkutuyo gözümü açıkçası.ama taktım kafaya alıcam ehliyetimi. :bounce: ayrıca beni tanıyamayabilirsin çünkü bandana takmıycam cuma akşamı 
Bu arada toplantı saat 21.00'DA değil mi? 20:30 lafı geçmiş de yukarıda biyerlerde.
cenkmenderes' Alıntı:Seni en kısa sürede motorcu yaparız merak etme chaplin, yoksa kimse ile gelmen de şart deil dediğin gibi biz bir aileyiz.. Arkadaşlarımız bizim için her zaman değerlidir.. 160 kilocuk motor dediğin inan birşey değil aslında.. Seni bilmiyorum ama cuma gecesi "nerdesin yahu chaplin gel bakiyim" diyerek seni tanıyacağım merak etme.. Motosikletin ağırlığından korkmana gerek yok.. Ne cabbar motorcu bayan arkadaşlarımız var zaten.. Onlar da sana destek olurlar.. Cuma günü görüşmek üzere küçük hanım
Bu arada 160 kg motor agır bir motor degildir cidden ama Regal Raptor'un 160 kilo geldiğini de sanmıyorum.. Neyse yine de minnacık bi hanım degilsen senin 200 kg motor kullanman da zor birsey degildir. Motor ustunde gorunen resmin bu işi becerirmişsin gibi geliyor bana![]()
valla hayatında sadece 10 küsür sene önce scooter kullanmış biri olarak(onda da babam hep arkamda otururdu
Bu arada toplantı saat 21.00'DA değil mi? 20:30 lafı geçmiş de yukarıda biyerlerde.
Son düzenleme: