fragrance_chaplin' Alıntı:ben de varım :bounce:
savaş kardeşim yakışıyormu sana kaka kelimeler kullanmak,,ağzına biber sürcem senin o akşam gör bak,,,please edit it...Luxor' Alıntı:karakız ben de eşim yalnız mı kalacak diyodum.artık senle laflar o.ona da biraz motor virüsü bulaştırırsın.aslında çoktan bulaştı da, hani hortlatalım biraz diyodum...![]()
ÜYE' Alıntı:Arkadaşlar bende büyük ihtimalle uğrarım yanınıza.Bu arada ist.den hiç bayan arkadaşımız yok mu ya????
babam gelmez büyük ihtimal.gerçi bilmiyorum ama...saat 01.24 şu an ve babam uyuyo.ledo' Alıntı:Ooo bizim köyden de biri geliyor, zaten komşu köye gidicez. Baban da geliyomu ?
cenkmenderes' Alıntı:chaplin abla, vay be.. cruiserci bir ablamız.. başımızın üzerinde yerin var.. Zaten dediğine kesinlikle cok hak verdim. Sanki mt erkekleri öcü m ki bayanları yiyecek. Tam tersi heralde herhangi bir mekanda bizim motorcu bayan arkadaşlarımız her yerde olduğundan daha rahat ve güvende olmalılar bizlerin yanında.. Bu güzel yaklaşımın icin tesekkür ederim. Biz de sanırım o aksam oraya bayan arkadaşlarla geleceğiz.. Bakalım..