2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boy

Arkadaşlar, bu başlığı takip etmek bayağı zorlaştı. Toplanacağımız yer, gün ve saat değişmedi değil mi? 3 Mart Cuma Beer's 20:30 ??? Bu arada bandit de gelecek, listeye onu da ekler misiniz? Tabi eşlerimiz de gelirse 4 kişi geliyoruz.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar, bu başlığı takip etmek bayağı zorlaştı. Toplanacağımız yer, gün ve saat değişmedi değil mi? 3 Mart Cuma Beer's 20:30 ??? Bu arada bandit de gelecek, listeye onu da ekler misiniz? Tabi eşlerimiz de gelirse 4 kişi geliyoruz.

Tarih saat aynı bekliyoruz
1000RRın rodajı bitti mi onu soyle sen :mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eevveettttttt beyler, canlanalım biraz.herkes istanbul tayfasının kudretine şahit olsun.
bu arada ben belki +2 olabilirim ama henüz kesin değil.arayıp bildiricem buluşmayı.eğer bir işi yoksa o arkadaşım da gelir heralde.
bu arada ben editledim
ccbbdd ve karakız sizde editleyin mesajlarınızı bakiim.
valla bendeki AVG son anda uyarı verdi de farkına vardım.iyiki zamanında güncellemişim programı... :)))

Sabah sabah hortlama huyum türedi yine iyi mi.. Hay allam ya.. Yatıyom sabah 6'da sora 8'de hortluyorum. Bu da yeni türedi. Bu arada cuma günü çıkışta kokoreçler ledo'dan mış diye duyum aldım acaba dogru mu ?

Bende geliyorum. Perşembe akşam mesaiye kalacağım Cuma aksamı free olsun diye.

Ledo benide ekler misin rica etsem.

Zühtüpaşa'da midye ısmarliycakmış ya.. Süper abi, ben zaten böyle organizatorleri severim. İcabında yedirip iciriceksin .. hehe.. Zühtüpaşa kişi başı 10 midyeden fazlasını karşılamam demiş ama neyse idare edicez artık huhuhuh..

zühtümü veriyo bu aragazını, resimlerini yayınladım ya...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar hadi bakalım midyeciler kokoreçciler elleri görelim herkeze günaydın

Nerde kaldı bu zühtü ? Saat 10 u geçti. Ekleyecek 10 dan fazla üye var!

Olmuyo böyle, biz gece 2 lere kadar nöbet tutalım, topiğin başında, zühtü bey sabah sefası yapsın.:farao:

Napsak hep beraber zühtü şarkısını mı söylesek ?

Son düzenleme:
Şimdi ben +1 diycem de,arkadaş gelirim dedi tekrar bi teyit almadım.O akşam yanımda bi arkadaş daha gelse,O'nun gelişide off the record olsa mesela! Olmazmı?:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ledo abi sen eklenecekleri kendi mesajında listele ben alıp zühtü nün mesaja koyarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paşammmmmmmm bende +1 yazıyordu sanırım o +2 oldu ince bi degişiklik yap

selam dostlar bakıyorumda liste uzamış benim gibi yeniler çoğalmış canımız sıkılmaycak yani bu arada biz oto ile gelicez otolarımıza yer bulabiliriz heralde
motorların yanında :salut:
........demgah......... dostum ben güneşliden teror'de yenibosnadan bizde oto ile gidecez bence bir araya gelip beraber gidelim hem tanışmış oluruz hem yolda iki muhabet ederiz msn den irtibata geçelim

Son düzenleme:
paşanın başına bir işmi geldi acep,suikasta falanmı kurban gitti virüsmü bulaştı ne oldu yok hala ortalarda....Paşaaaa nerdesin yaw..Halk seni bekliyor,,Ha bu arada dün Ali Can abiyi aradım iş yerini bayan sekreter çıktı buyrun dedi zuhtupaşayla görüş... deyip toparladım son anda bayan bi duraksadı ne oldu acaba meşrutiyetmi ilan edildi gibisinden bir kasıldı sonra Ali Can beyle görüşecektim diye düzelttik durumu...:queen: çok güldük sonra tabii:cherry:

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum fakat gece 12 ye kadar çalışıcam. 12.30 gibi orada olsam mutlaka bir çok şeyi kaçırmış olurum ama ucundan yakalamam mümkün olurmu acaba. Hee bide ben kimseyi tanımıyorum. :pale: Tanışmak için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Tabi ben geldiğimde kimseyi bulabilirsem...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben demiştim, İstanbul bu pupiğe aç kurt gibi saldırır diye:cherry:

baris nickli kardeşcim. Mekan malesef 01.00'e dogru kapanıyor ve 00.30 gibi gelirsen belki bir selamun hello hariç birşey yakalayabileceğini sanmıyorum. Dost acı söyler.. ÜZgünüm..

KAmil, olm o imzandaki yazının meaaaali nedir kardeşim.. Küfür mü ediyosun bize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar