20 lik Gömülü Diş Kabusum Oldu..Bi Fikir..

konu dışı >>>
post-25220-1183573314.jpg

bunların nasıl yapıldıklarını biliyorum. :pr:
sakın çocuklara yedirmeyin. (aslında yemeyin ve kimseye de yedirmeyin) :bounce:

garagtersiz ortayı alevlendiriyon birde konuyu kendin kapatıyon...tezgahtarsın olm sen...smırno sana neler neler yaptı gıkını çıkarmadın garagtersiz...bizemi öttü borun...eh bunuda yanına bırakmam...:bounce:

sektirerek git len topiğimden...:p

ulen furek niye topu bana atiyon,beni döt altina atmaya calisiyon,bizim geyiklerde herzaman bi sınır vardi,ben bir tek gultekin abide 1 defa o sınırı kacirdim,ondada ozur diledim !!!

abim geçmişler olsun.
aman diş önemli bi mevzuu.hani diş gittimi hepsi gidermiydi neydi,öyle bi muhabbet vardı,tam hatırlayamadım:queen:
hatırlayan birileri yardımcı olur herhalde:cherry::queen:

ulen furek niye topu bana atiyon,beni döt altina atmaya calisiyon,bizim geyiklerde herzaman bi sınır vardi,ben bir tek gultekin abide 1 defa o sınırı kacirdim,ondada ozur diledim !!!

olm sen hep eşşeğin kulağına su kaçırırsın ondan bora kıltekin pek bulaşmazlar sana...:wiinkk:bilirlerki lafın sivridir nereye gitceği belli olmaz...

abim geçmişler olsun.
aman diş önemli bi mevzuu.hani diş gittimi hepsi gidermiydi neydi,öyle bi muhabbet vardı,tam hatırlayamadım:queen:
hatırlayan birileri yardımcı olur herhalde:cherry::queen:

sağol abi zor günlerdi.. geçti gibi...dikiş halen duruyor...cumayada o alınır herhal...:pale:

abi benım de gomulu bi dişim var dışci dedı bişi olmaz 2 senedir bişi olmuyor ama benım de agrıyor onundekı dişe baskı yapıyor digerleri de agrıyor

o kadarda degil yaw,sende cok abartmisin :p

hadi len...:wiinkk:

abi benım de gomulu bi dişim var dışci dedı bişi olmaz 2 senedir bişi olmuyor ama benım de agrıyor onundekı dişe baskı yapıyor digerleri de agrıyor

valla şu ana kadar baş ağrısı çekmedim...inşallahda ağrımaz artık...ağrırısa şu çektiğim acıya değmez diye aptalca bir mantık kuruyorum...:p

dikiş ipi oynayıp duruyor...cumayada dikiş ipide alınır artık rahatlarız...

neyseki röntgen resmini bizim ufaklık görmeden kapatabildim:queen:
maazallah çocuk görse korkudan bi saat ağlar bi daha da pc ye yaklaşamazdı herhalde:rendeer:
bu arada geçmiş olsun. inş. tez zaman da kurtulursun yedek dişlerinden :cherry:

...............................................

Son düzenleme:
Haziran'da 20lik Dişimi Çektireceğim Ameliyat Filan Diyince Korktum Ama sonradan büyük 1 şey olmadıgını anladım .. Çok Ağrı Sızı Yapıyormu Tşkler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafız bende 20 lik diş çıktığında perişan etti beni hiç bi ağrı kesici fayda etmedi ağzım kapandı açamıyordum ağrı vurunca beni duvarları yumrukluyordum dişciye gittim seninki bilmem ne vakkası dedi normalde kısa sürede çıkıyomuş diş fakat benimki bilmem ne vakkası olduğundan 1 ay geçti hala dişin ucu görünüyo ve arkadaki dişi iterek çıkıyo neet et kurtar beni dedim çek dedim çekilmez dedi amaliyat et dedim dayanamıyordum diğer vakalara göre çok daha ağrılıymış diş çürüğü halt etsin birde iltahap yappış mahvoluyodum bir tane antibiyotik verdi iltahabı öldürmek için birde aprol fort diye bi ağrı keşici doz olarak kaç miligram dı hatırlamıyom kafirin hapı hırt diye kesti ağrıyı müthiş oldum çok mutlu oldum verdiği bi ilaçlada dişin çıkmasını hızlandırdı ilaçları bi hafta kullandım ağrı filan kalmadı 1 hafta sona tamamen kurtuldum sanada allah şifa versin dişciye git çıktı al benim hikayemide okut istersen

Haziran'da 20lik Dişimi Çektireceğim Ameliyat Filan Diyince Korktum Ama sonradan büyük 1 şey olmadıgını anladım .. Çok Ağrı Sızı Yapıyormu Tşkler :)

hafız bende 20 lik diş çıktığında perişan etti beni hiç bi ağrı kesici fayda etmedi ağzım kapandı açamıyordum ağrı vurunca beni duvarları yumrukluyordum dişciye gittim seninki bilmem ne vakkası dedi normalde kısa sürede çıkıyomuş diş fakat benimki bilmem ne vakkası olduğundan 1 ay geçti hala dişin ucu görünüyo ve arkadaki dişi iterek çıkıyo neet et kurtar beni dedim çek dedim çekilmez dedi amaliyat et dedim dayanamıyordum diğer vakalara göre çok daha ağrılıymış diş çürüğü halt etsin birde iltahap yappış mahvoluyodum bir tane antibiyotik verdi iltahabı öldürmek için birde aprol fort diye bi ağrı keşici doz olarak kaç miligram dı hatırlamıyom kafirin hapı hırt diye kesti ağrıyı müthiş oldum çok mutlu oldum verdiği bi ilaçlada dişin çıkmasını hızlandırdı ilaçları bi hafta kullandım ağrı filan kalmadı 1 hafta sona tamamen kurtuldum sanada allah şifa versin dişciye git çıktı al benim hikayemide okut istersen

valla beyler o bölge halen hissiz...yani operasyonun olduğu bölge ölene kadar hissizde kalabilirmiş...bakalım nolacak...bu durum var sadece ortada..ve inanmayacaksınızki benim yıllardır çektiğim baş ağrısı bitti...o operasyondan sonra 2 kez başağrısı yaşadım...ben kronik baş ağrısı yaşardım yıllardır kafamı dağlara taşlara vurasım gelirdi...:p çok ağrı çekiyosun 1 hafta...heleki parçalı kırılınca o diş eyvah eyvah kazıyorlar resmen...

Beyler istanbul da 20 lik gömülü diş çekimi için nereyi tavsiye edersiniz...

Yuh yahu metehana bak adam erinmemiş gitmiş diş röntgenini yüklemiş buraya :mrgreen:
::jester::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler istanbul da 20 lik gömülü diş çekimi için nereyi tavsiye edersiniz...

Avrupa yakasında isen Ömer Tığlı
www.omertigli.com
kendisi iyi bir diş hekimi ve motorcudur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Yuh yahu metehana bak adam erinmemiş gitmiş diş röntgenini yüklemiş buraya :mrgreen:
::jester::

son zamanlarda iyice azıtmış;
kullanılmış tuvalet kağıdını sanal ortama aktarma çabaları içindeymiş:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahahahahaha :mrgreen: dişlere bak yaa pirana ağzı gibi :mrgreen: miniminikuş taşla mı besleniyosun ....

anadolu yakasında,pendikte, dişçi isteyen olursa hem çok usta( ustalıkta ben başkasını tanımam),hem uygun fiyatlı ve hemde motorcu bir abim var..dileyene yardımcı olmaya çalışırım...

İlki 30 iken , karşısındaki şu sıralar 38'de kazan kaldıryor :salut:, kim 20'lik demişse....

İlk çıkan gömülü , dokunnadım ancak bu ikincisi ile beraber dişlerimin sıkıştığını hiss ediyorum , ileride yardıracam bell oldu .

Yakın zamanlarda bu ameliyatı olan varmıdır , hani tıbb ilerlemiştir , daha tekniktir , ve aşağı yukarı maaliyet bilener yazarsa sevinirim.

Vallahi benim de çok fena çıkacak röntgenden belli.Eskiden tel takıyordum onun röntgeninde 20'lik dişin başı resmen arka dişe dayanıyor.Allah'tan yaş daha 20 bakalım ne zaman çıkacak merak ediyorum ama nanayı yedik orası kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar