bel altı muhabbetleri hiç sevmem, çevremdekiler olur da yaparlarsa ters tepki veririm bazen sert çıkarım. bilen herkes bu huyumu bilir ona göre davranır, ben de biraz pişman olurum yaptıklarımdan ama olmuştur birkere. hatalıyım, önce usulüyle uyarmalıydım, gerçi uyardım ama anlamadı ayu.
o akşam dönüp baktım kendi silmişti mesajı biraz daha yalvarırsa affedecem kekoyu![]()
tam anlamıyla bir anestezi için ben yetmem bir de elime sağlam bir beşe-on vermeleri lazım :cherry:
abi dişin son durumunu alabilirmiyiz =)
tekrar geçmiş olsun sevgi pıtırcığı :mrgreen:
o mesajı silmezsen ben seni silerim dedim bitarafın yeseydi de silmeseydin, nasıl adam silinir gösterseydik fürekçiğim :cherry:hani silmiştin ...noldu...![]()
o mesajı silmezsen ben seni silerim dedim bitarafın yeseydi de silmeseydin, nasıl adam silinir gösterseydik fürekçiğim :cherry:
maksat hasıl olduğuna göre sorun yok sözümden dönmüş olmam.
silerim derken bunun iki manası var hem defterden silerim hem de piyasadan silerim tarihin tozlu sayfalarına gömerim yalan olursun demek istediydim
herneyse huyumu bilin, istediğiniz kadar dalga geçin ama erkeklik gururumu okşamayın :ala::
artık nasıl dalga geçeceniz sizin sorunuzdur ben karışmam :cherry:
+1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 sanirim forumda gecen yaklasik 2. yilimda 2, defa sana katiliyorum :rendeer:ben anlamam burada birbirimize hep takılıyoruz bazen ileri gittiğimizde oluyor ama karşımızdaki iyi niyetli oldugumuzu bildiğimizden önemsemiyoruz bile ne yazıldı bilmiyorum ama dediğim gibi bizlere hiç yakışmadı herkes sitede kırıcı olur biz birbirimize kırıcı olmazdık,kırılmazdık sanırdım
bak sanada cok cok katiliyorum satocum:lus1:: geyikçiler bile tribe girmiş ne olduda böle oldu. birbirimize o kadar takılıyoruz ki başkası olsa iş cinayete kadar giderdi. aramızdaki bağ çok güçlü:cat:
o mesajı silmezsen ben seni silerim dedim bitarafın yeseydi de silmeseydin, nasıl adam silinir gösterseydik fürekçiğim :cherry:
maksat hasıl olduğuna göre sorun yok sözümden dönmüş olmam.
silerim derken bunun iki manası var hem defterden silerim hem de piyasadan silerim tarihin tozlu sayfalarına gömerim yalan olursun demek istediydim
herneyse huyumu bilin, istediğiniz kadar dalga geçin ama erkeklik gururumu okşamayın :ala::
artık nasıl dalga geçeceniz sizin sorunuzdur ben karışmam :cherry:
öyle olsa lakabımız fürek olurdu, işte adam işte meydan merak eden gelsin öğrensin :bounce:ne gururu olm...Sen Samsun Gay Birliği Başkanı değilmisin...:queen:annamıyom neyin tribi bu..:queen:
mesajı sildin mi? sildin, olay bitmiştir. illa istersen siler atarım kaşınma la döner sermaye.sen sildim dedikten sonra sildim garagtersiz...:bounce:başımıza erkek kesildi birden tavuk herif...![]()
öyle olsa lakabımız fürek olurdu, işte adam işte meydan merak eden gelsin öğrensin :bounce:
mesajı sildin mi? sildin, olay bitmiştir. illa istersen siler atarım kaşınma la döner sermaye.
smirnoff
huyum budur, böyle belleyin. ne sanalda ne gerçekte tavizim yok bu konuda, işine gelen kabullenir gelmeyenin istediği yere kadar yolu var.
iyice kahveye döndü ortam bu laklak burda bitsin artık.
yanlış yapanı yakaladığım yerde öperim, kim olduğuna bakmam, varsa bildiğin aksi bir örnek göster. gösteremezsin fürek lakabının yanında ağlak lakabını da takacam sanagaragtersiz ortayı alevlendiriyon birde konuyu kendin kapatıyon...tezgahtarsın olm sen...smırno sana neler neler yaptı gıkını çıkarmadın garagtersiz...bizemi öttü borun...eh bunuda yanına bırakmam...:bounce:
yanlış yapanı yakaladığım yerde öperim, kim olduğuna bakmam, varsa bildiğin aksi bir örnek göster. gösteremezsin fürek lakabının yanında ağlak lakabını da takacam sana
topiğini de kendini de sektirtme şimdi :cherry:
abi dişin son durumunu alabilirmiyiz =)
iyice kahveye döndü ortam bu laklak burda bitsin artık.
geçmiş olsun, al sana çiçek :rendeer:
buyrun... :cherry:
![]()
taygırcan neyi varmış kayfelerin. benim kayfeye gelinde size ingiliz çayı ısmarlıyım 3 çay içene 3 şekerli çay bedava:mrgreen: gelirken tekirdağdan geçicen bana kazan rakısı al. hedayeeeli boş geleni kabul etmiyoruz
![]()
buyrun... :cherry:
![]()
oartık nasıl dalga geçeceniz sizin sorunuzdur ben karışmam :cherry:
ahahhahahhahahahhahahahhah yav gülmekten karnıma sancı girdi :mrgreen:
gültekin abi naptın yaaa =)))) metehan abi hemen webcamdan bi diş resmi istiyoruzhem 20 yaşını geçenlerin 20lik dişle ne işi oluuuuuur yaaa
![]()
taygırcan neyi varmış kayfelerin. benim kayfeye gelinde size ingiliz çayı ısmarlıyım 3 çay içene 3 şekerli çay bedava:mrgreen: gelirken tekirdağdan geçicen bana kazan rakısı al. hedayeeeli boş geleni kabul etmiyoruz
![]()
ula ayu ne başka olayı, anlamadın gitti. bel altı muhabbete gıcığım en baba arkadaşım olsa tanımam, bozuşmaksa bozuşmak kavgaysa kavga.arsenik lopan' Alıntı:geç kaldın artık...bence senin olayın başka...ben anladım ama çaktırmıyom bak...