20 lik Gömülü Diş Kabusum Oldu..Bi Fikir..

bel altı muhabbetleri hiç sevmem, çevremdekiler olur da yaparlarsa ters tepki veririm bazen sert çıkarım. bilen herkes bu huyumu bilir ona göre davranır, ben de biraz pişman olurum yaptıklarımdan ama olmuştur birkere. hatalıyım, önce usulüyle uyarmalıydım, gerçi uyardım ama anlamadı ayu.
o akşam dönüp baktım kendi silmişti mesajı biraz daha yalvarırsa affedecem kekoyu :p

hani silmiştin hibinyo...noldu...:p

aferin yola gel..:bounce:nereye gidiyon kucaktasın yine...şefkatli kollarımdasın...:bounce:tabi hatalısın...usulünce uyarmakmış...ben seni bi uyarırırm...bidaha kendine gelemezsin...:p

denyosun olm...her haltı ye...sora prensip ilke ayağı...:cherry:senin ilkelerine turrup suyu sıkarım ...ilkesiz garagtersiz...

tam anlamıyla bir anestezi için ben yetmem bir de elime sağlam bir beşe-on vermeleri lazım :cherry:

Bora bu mesaja sen olsan nasıl cevap yazardın hadi söyle...karşılıklı kitleme modunda buna ne yazarsın...

abi dişin son durumunu alabilirmiyiz =)

haci çekildi kurtulduk...ama ağrımıyodu...röntgende gördük...acaba başağrılarımın nedeni bumu dedik...görecez...

tekrar geçmiş olsun sevgi pıtırcığı :mrgreen:

sağol Green...:cat:

Son düzenleme:
valla ne yalan söyleyim bende sana başka bişi verirdim yazardım çünki cuk oturuyor anladım ben şimdi olayı :queen::queen:

çok geçmiş olsun o zaman abi.. sen çekilen dişi atmasaydın bakarsın ondan ağrımıyordur diş hemen bi operasyonla yerine takarız =)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hani silmiştin ...noldu...:p
o mesajı silmezsen ben seni silerim dedim bitarafın yeseydi de silmeseydin, nasıl adam silinir gösterseydik fürekçiğim :cherry:
maksat hasıl olduğuna göre sorun yok sözümden dönmüş olmam.
silerim derken bunun iki manası var hem defterden silerim hem de piyasadan silerim tarihin tozlu sayfalarına gömerim yalan olursun demek istediydim :p

herneyse huyumu bilin, istediğiniz kadar dalga geçin ama erkeklik gururumu okşamayın ::pala::
artık nasıl dalga geçeceniz sizin sorunuzdur ben karışmam :cherry:

o mesajı silmezsen ben seni silerim dedim bitarafın yeseydi de silmeseydin, nasıl adam silinir gösterseydik fürekçiğim :cherry:
silerim derken bunun iki manası var hem defterden silerim hem de piyasadan silerim tarihin tozlu sayfalarına gömerim yalan olursun demek istediydim :p

herneyse huyumu bilin, istediğiniz kadar dalga geçin ama erkeklik gururumu okşamayın ::pala::

ne gururu olm...Sen Samsun Gay Birliği Başkanı değilmisin...:queen:annamıyom neyin tribi bu..:queen:

sen sildim dedikten sonra sildim garagtersiz...:bounce:başımıza erkek kesildi birden tavuk herif...:p

ben anlamam burada birbirimize hep takılıyoruz bazen ileri gittiğimizde oluyor ama karşımızdaki iyi niyetli oldugumuzu bildiğimizden önemsemiyoruz bile ne yazıldı bilmiyorum ama dediğim gibi bizlere hiç yakışmadı herkes sitede kırıcı olur biz birbirimize kırıcı olmazdık,kırılmazdık sanırdım
+1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 sanirim forumda gecen yaklasik 2. yilimda 2, defa sana katiliyorum :rendeer:
::plus1:: geyikçiler bile tribe girmiş ne olduda böle oldu. birbirimize o kadar takılıyoruz ki başkası olsa iş cinayete kadar giderdi. aramızdaki bağ çok güçlü:cat:
bak sanada cok cok katiliyorum satocum :)

ulen keko,kurtlar vadisini cok kacirdin galiba :queen::queen:

Motosikleti
ne gururu olm...Sen Samsun Gay Birliği Başkanı değilmisin...:queen:annamıyom neyin tribi bu..:queen:
öyle olsa lakabımız fürek olurdu, işte adam işte meydan merak eden gelsin öğrensin :bounce:

sen sildim dedikten sonra sildim garagtersiz...:bounce:başımıza erkek kesildi birden tavuk herif...:p
mesajı sildin mi? sildin, olay bitmiştir. illa istersen siler atarım kaşınma la döner sermaye.

smirnoff
huyum budur, böyle belleyin. ne sanalda ne gerçekte tavizim yok bu konuda, işine gelen kabullenir gelmeyenin istediği yere kadar yolu var.

iyice kahveye döndü ortam bu laklak burda bitsin artık.

öyle olsa lakabımız fürek olurdu, işte adam işte meydan merak eden gelsin öğrensin :bounce:

mesajı sildin mi? sildin, olay bitmiştir. illa istersen siler atarım kaşınma la döner sermaye.

smirnoff
huyum budur, böyle belleyin. ne sanalda ne gerçekte tavizim yok bu konuda, işine gelen kabullenir gelmeyenin istediği yere kadar yolu var.

garagtersiz ortayı alevlendiriyon birde konuyu kendin kapatıyon...tezgahtarsın olm sen...smırno sana neler neler yaptı gıkını çıkarmadın garagtersiz...bizemi öttü borun...eh bunuda yanına bırakmam...:bounce:

sektirerek git len topiğimden...:p

Motosikleti
garagtersiz ortayı alevlendiriyon birde konuyu kendin kapatıyon...tezgahtarsın olm sen...smırno sana neler neler yaptı gıkını çıkarmadın garagtersiz...bizemi öttü borun...eh bunuda yanına bırakmam...:bounce:
yanlış yapanı yakaladığım yerde öperim, kim olduğuna bakmam, varsa bildiğin aksi bir örnek göster. gösteremezsin fürek lakabının yanında ağlak lakabını da takacam sana
topiğini de kendini de sektirtme şimdi :cherry:

yanlış yapanı yakaladığım yerde öperim, kim olduğuna bakmam, varsa bildiğin aksi bir örnek göster. gösteremezsin fürek lakabının yanında ağlak lakabını da takacam sana
topiğini de kendini de sektirtme şimdi :cherry:

bi geçmiş olsun der insan dana herif...:farao:

ama insan olmadığın için dememen normal tabi...:farao:

tribini başka bir mecroda attırıverirsin :farao:

kanserden yırtmadık ama bi ebemiz ağladı işte...

Motosikleti
geçmiş olsun, al sana çiçek :rendeer:

abi dişin son durumunu alabilirmiyiz =)

buyrun... :cherry:

28ro3s5.jpg

taygırcan neyi varmış kayfelerin. benim kayfeye gelinde size ingiliz çayı ısmarlıyım 3 çay içene 3 şekerli çay bedava:mrgreen: gelirken tekirdağdan geçicen bana kazan rakısı al. hedayee:p eli boş geleni kabul etmiyoruz:p

geçmiş olsun, al sana çiçek :rendeer:

geç kaldın artık...bence senin olayın başka...ben anladım ama çaktırmıyom bak...

buyrun... :cherry:

28ro3s5.jpg

Kıltek sağol...

taygırcan neyi varmış kayfelerin. benim kayfeye gelinde size ingiliz çayı ısmarlıyım 3 çay içene 3 şekerli çay bedava:mrgreen: gelirken tekirdağdan geçicen bana kazan rakısı al. hedayee:p eli boş geleni kabul etmiyoruz:p

heh bak taygır efendi adam kayfa işletiyo...oldumu şimdi...ne varmış kayfa muhabbetinde...adam ekmek kazanıyo o kayfa deyip geçtiğin yerden...

gültekin abi naptın yaaa =)))) metehan abi hemen webcamdan bi diş resmi istiyoruz:) hem 20 yaşını geçenlerin 20lik dişle ne işi oluuuuuur yaaa :p

oartık nasıl dalga geçeceniz sizin sorunuzdur ben karışmam :cherry:

ula babayaro senin hangi mevzudan posta goyduğunu bilmeyecek gader zalakmıyız...uzaklardan kıyı kesimlerinden rica geldi sana ondan kaydırdın...misilleme şekli...ama ayıp ettin..

ahahhahahhahahahhahahahhah yav gülmekten karnıma sancı girdi :mrgreen:

yar bana bir eglenceeeeee, yar bana bir eglenceeeee
geliyo kafana duduklu tencere bıy bıy bıy bıy

gültekin abi naptın yaaa =)))) metehan abi hemen webcamdan bi diş resmi istiyoruz:) hem 20 yaşını geçenlerin 20lik dişle ne işi oluuuuuur yaaa :p

kanka inan açamıyom ağzımı...çenemi matkapladılar dişl e birlikte...kötü ağrım var...size dünya güzel...

Motosikleti

ayuya uyduk pot kırdık iyimi gelde çık işin içinden :cherry:
ben rakı içmem de ısmarlamam da ama sana bundan alayım idare et artık :queen:
post-25220-1183573314.jpg

arsenik lopan' Alıntı:
geç kaldın artık...bence senin olayın başka...ben anladım ama çaktırmıyom bak...
ula ayu ne başka olayı, anlamadın gitti. bel altı muhabbete gıcığım en baba arkadaşım olsa tanımam, bozuşmaksa bozuşmak kavgaysa kavga.
herkesi kendin gibi mi sandın şeref desek canın turşu suyu çekiyor :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar