garagtersiz ortayı alevlendiriyon birde konuyu kendin kapatıyon...tezgahtarsın olm sen...smırno sana neler neler yaptı gıkını çıkarmadın garagtersiz...bizemi öttü borun...eh bunuda yanına bırakmam...:bounce:
sektirerek git len topiğimden...![]()
ulen furek niye topu bana atiyon,beni döt altina atmaya calisiyon,bizim geyiklerde herzaman bi sınır vardi,ben bir tek gultekin abide 1 defa o sınırı kacirdim,ondada ozur diledim !!!
abim geçmişler olsun.
aman diş önemli bi mevzuu.hani diş gittimi hepsi gidermiydi neydi,öyle bi muhabbet vardı,tam hatırlayamadım:queen:
hatırlayan birileri yardımcı olur herhalde:cherry::queen:
olm sen hep eşşeğin kulağına su kaçırırsın ondan bora kıltekin pek bulaşmazlar sana...:wiinkk:bilirlerki lafın sivridir nereye gitceği belli olmaz...
o kadarda degil yaw,sende cok abartmisin![]()
abi benım de gomulu bi dişim var dışci dedı bişi olmaz 2 senedir bişi olmuyor ama benım de agrıyor onundekı dişe baskı yapıyor digerleri de agrıyor
Haziran'da 20lik Dişimi Çektireceğim Ameliyat Filan Diyince Korktum Ama sonradan büyük 1 şey olmadıgını anladım .. Çok Ağrı Sızı Yapıyormu Tşkler![]()
hafız bende 20 lik diş çıktığında perişan etti beni hiç bi ağrı kesici fayda etmedi ağzım kapandı açamıyordum ağrı vurunca beni duvarları yumrukluyordum dişciye gittim seninki bilmem ne vakkası dedi normalde kısa sürede çıkıyomuş diş fakat benimki bilmem ne vakkası olduğundan 1 ay geçti hala dişin ucu görünüyo ve arkadaki dişi iterek çıkıyo neet et kurtar beni dedim çek dedim çekilmez dedi amaliyat et dedim dayanamıyordum diğer vakalara göre çok daha ağrılıymış diş çürüğü halt etsin birde iltahap yappış mahvoluyodum bir tane antibiyotik verdi iltahabı öldürmek için birde aprol fort diye bi ağrı keşici doz olarak kaç miligram dı hatırlamıyom kafirin hapı hırt diye kesti ağrıyı müthiş oldum çok mutlu oldum verdiği bi ilaçlada dişin çıkmasını hızlandırdı ilaçları bi hafta kullandım ağrı filan kalmadı 1 hafta sona tamamen kurtuldum sanada allah şifa versin dişciye git çıktı al benim hikayemide okut istersen
Beyler istanbul da 20 lik gömülü diş çekimi için nereyi tavsiye edersiniz...
Yuh yahu metehana bak adam erinmemiş gitmiş diş röntgenini yüklemiş buraya :mrgreen:
::jester::
Beyler istanbul da 20 lik gömülü diş çekimi için nereyi tavsiye edersiniz...