2. Orman Kebabı gezisi Mersin

Paylaşım için tşk.Güzel fotolar özellikle bu öglen saatinde kebab resimleri çok iyi oldu:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaauuu , izzet abii deil mi o yah ? :)

bora sensiz olmaz elbette haber veririm

ıhıy_gıcık_ş: Neden deli olsun anlamadım???

Mersin İl Temsilcisi
helal be kaanın. bizim gruptan bir sen vermeye devam ediyorsun motosikletin hakkını eh yakında bir yoldaşın daha olur inşallah...

ARKADAŞLAR BU ORMAN KEBABI İŞİNDE ÇOOOK BÜYÜK EKSİKLER VAR ..ben tamamlamak istedim kebabı yiyecek motorcu ve arkadaşları olmalıydı dimi ama ...güzel gezi ve fotolar tşk ediyorum yemiş ve görmüş gibi oldum

tarifini alabilirmiyim abi :) çok güzel olmuş bazlamalar da güzel. ağzım sulandı abi gece gece :queen: :queen:

guzel gezı olmus motorlarınıza saglık artık havalar yavas yavas ısındı yaa kım tutar bızıııııı

Forumdan Uzaklaştırıldı
bora sensiz olmaz elbette haber veririm

ıhıy_gıcık_ş: Neden deli olsun anlamadım???

deli mi yazmadımkineeee, deil mi yazdım , Türkçe meali '' DEĞİL Mİ ? ''
izzet abiyi tebrik ediom yaf, bi insan bi kez de olsa korumasız binmesmi motosiklete hıı sorarım size.....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bişi anlamıom::saad::...........

.:pr:.........................................................................................................:pr:

Abi Cok Gercekten çok Güzel Biz Gezi Olmuş. Bu Yerleri Biliyorum Bazan Dolmuşla Gidiyorum Ama Henüz Motorla Böyle Bir Gezi Nasip Olmadı. Motorun Verdigi Zevk Ve özgürce Davranısın Tadını Hiç Bir Sey Vermiyor. Birde Benkaan Bey Benim Cbf 150 Ile Size Ayaka Uydurabilirmiyim Bilmiyorum Ama Kısmet Olursa Tanışıp Birdahaki Gezinize Katılmayı Cok Isterdim. Soyle Ailece Bir Gezi Mükemmel Olurdu Dogrusu.

hemşerilerim güzel stres atmışsınız yüreğinize sağlık gezide ilk kez orman kebabı gördüm ŞAŞŞURDIM ama manyak olmuştur folyonun içinde acıktığımı hissettim teşekkürler mersine gelince bizede yaparsınız artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar