2. kazam daha 1 hafta olmadı beah

arkadaşlar 1 hafta içerisinde 2. kazamı yaptım çok küçük bi kaza ama az kalsın sağ bacağımı kırıyordum sürekli vitesli motor kullanarak virajlara girmeye alışmıştım bugün scooterla bankaya giderken virajda motoru kaydırdım ve küt diye asfalta yapıştım kafamdaki kaskı tam burun bölgesinden asfalta gömdüm kafamda kask olmasa burnum kesin kırılırdı öle tahmin ediyorum çünkü kaskın vizörü dahil komple önü haşat oldu sağ bacağım şişti ve çok kötü morardı yinede ucuz atlattığımı düşünüyorum ve edindiğim tecrübelere sayıyorum.

arkadaşlar siz siz olun scooter motorların küçücük tekerleklerine güvenmeyin....

asm

büyük geçmiş olsun,dilerim bir daha yaşamazsınız

scooter kullanmak öle denildiği gibi kolay değildir işte vitesli aşıklarına duyrulur !!! örnekle sabit :)

GKN

geçmiş olsun
garip gelicek ama ben skutırların daha güvenli olduğunu düşünüyorum
ben bi kere yapıştım asfalta mondial 151 rs die bi motorla
çok küçük sıyrıklar dışında hiçbişey olmadı sonuçta bacak ve kollarım içerde kaldığı için beni korudu die düşünüyorum
virajda yatma meselesi tabiki pert, küçük tekerlerle yatabileceğin açı belli:cat:

bu yatırma konusu birazda motorun limitlerini bilmekle alakalı...motorunuzun limitlerini bilmeden yatırırsanız altınızda 600RR bile olsa motoru düşürebilirsiniz...bildiğim kadarıyla scooter'ların tekerleri küçük olmasına rağmen diğer tarz motorlara göre daha kalındır...ama tabi limit dışında birçok faktörde dengeyi kaybedip düşmekte rol oynar...:bounce:

bundan 2 sene önce ybr125 motorumlar sert bir viraja hızlı girmem ve dönemiyeceğimi anladığım anda hafiften frene dokunmam ve zeminin ıslak olması sonucu bende yaşadığın olayın tıpkısının aynını yaşamıştım arkadaşım...:pale:

neyse geçmiş olsun...sonuçta buda sana bi tecrübe oldu...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu geçmiş olsun. bende sağ bacağı geçen hafta koruma demiri sayesinde kurtardım. lime lime olcaktı bacağım.. ama çarptığım dallamanın sol ön çamurluk ve ön tamponunu iyi dağıttım.

Kardeş büyük geçmiş olsun.Allah korumuş ucuz yırtmışsın..
Ah be kardeşim scooter motor yatırılırmı hiç..
Allah tekrarını göstermesin..Tekerin düz bassın...

geçmiş olsun.
bi kurşun dökdür en iyisi. belki nazar vardır.

Çok geçmiş olsun:rendeer:

scooter kullanmak öle denildiği gibi kolay değildir işte vitesli aşıklarına duyrulur !!! örnekle sabit :)
Her işin kendine göre bi zorlugu vardır ama di mi:cat:

Buradaki olay farklı ama arkdaşın uzun bi müddet scooter dan kopmasından sonra sürünce virajda dönme alışkanlıgını kaybetmiş scooterda.

Ki aynısı banada olmuştu arkdaşın scooterla bi deniz yapmıştımda,virajlarda dönmüyordu yaw:mrgreen:

zoru başardığımı anladım sayenizde.
ama benimki scooter değil limuzin :cherry:

işin şakası bir yana çok ama çok geçmiş olsun :salut:

Merhaba , ben avatarımda gözüken scooterı yatırıyorum virajlarda elimden geldiğince...Hatta geçen motosikletli bi arkadaşımla geziyordum.Bana çok fazla
yatırıyorsun dedi ben motoru lastiklere güvenip o kadar yatıramıyorum dedi.Şimdi burda yazılanları okuyunca tırstım.Biraz daha temkinli oluyum en iyisi...
bu arada büyük geçmiş olsun...Umarım en kısa sürede iyileşirsin...

Son düzenleme:
Super Moderator
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
full koruma şarttttt

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun bende vitesli motora biniyorum ve su anda bir adet scooter ım oldu hep korkum senin başına gelendi...:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi nası güvendinde öleyle bişey yaptınki!!! altındaki sukıtır

bendede svooter var.vallahi benim ilk motorum ve daha 3 ay olmasına rağmen çok şükür böyle bişey başıma gelmedi.bende bazen yatarken bacağımı açıyorum yarıştakiler gibi.ne kadar yararı var bilmiyorum ama alışkanlık yaptı:mrgreen:
bu arada geçmiş olsun.çabuk iyileşmen dileğiyle....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar