2.el mt 125 fiyatları

Merhaba başlangıç için yzf r125 gibi racing bir motor alıp o kadar yavaş hızlarda sırt ağrısı yaşamak istemiyorum artık vaz geçtim ayrıca artık nakedlar çok hoşuma gitmeye başladı duke 125 ile mt 125 arasında kaldım fakat :/ mt 125 neden bu kadar pahalı 2.el 10 bin küsür civarı hep sizce ne zamana bu fiyatlarda düşme olur bu gidişle eski bir duke 125 alacağım gibi duruyor. Gri mavi bir mt 125 bulmakta zor fiyatda pahalı ne yapacağımı bilemiyorum artık :(
İsmini unuttum maalesef profil fotoğrafında o zaman dans yazan bajaj sürücüsü abim (yaş bilmiyorum) eminim görünce dalga geçip atacaksın şimdiden söyliyim hayır o 3 tekerlekli çocuk bisikletini almayacağım :queen:

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Draconian'dan bahsediyosun sanırım. :)

Ayrıca MT-125 in fiyatının düşmesini bekleme temiz duke bul bak keyfine

Bahçeşehirde bir süre ehliyetsiz sürebilirim diyen :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Ama vaz geçtim 250cc merakından alıcam bir 125 naked + a1 gönlüm rahat her yerde gezerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok paran yoksa acemilik atmak için mt125 alınacak motor değil.Bu motor anca 125 lik bana yeter yıllarca kullanırım şehir içinde her işimi görürüm sorunsuz olsun kaliteli olsun az yaksın diyen insan için.Aynı şeyi kendi motorum içinde söylüyorum. Mt125 den son anda cayıp z250 aldım. İkiside acemilik atarım kısa süre sonra satarım mantığında alınmaz.Parçaları pahalı ve 2.eli yok.Ama ikiside sorunsuz motor.

Çok paran yoksa acemilik atmak için mt125 alınacak motor değil.Bu motor anca 125 lik bana yeter yıllarca kullanırım şehir içinde her işimi görürüm sorunsuz olsun kaliteli olsun az yaksın diyen insan için.Aynı şeyi kendi motorum içinde söylüyorum. Mt125 den son anda cayıp z250 aldım. İkiside acemilik atarım kısa süre sonra satarım mantığında alınmaz.Parçaları pahalı ve 2.eli yok.Ama ikiside sorunsuz motor.
Aldıktan sonra parça sıkıntı değil almak sıkıntı maalesef bütçem 8 ile 9 arasında sadece motora kask falan ayrı tabii kide 9000 e bin bir türlü duke var iken mt biraz zor bulunuyor :/ hani 9500 olsa yine pek sorun olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen zar zor parayı denkleştir zoraki temiz bir 2.el bul sonrada acemilikle en ufak bi yan yatır ondan sonra parça sıkıntı değil dersin.Neyse ben tavsiyemi yaptım kısa süre sonra sıkılıp acemilik attıktan sonra satacaksan bu motorlardan uzak dur. Parayı sorun ettiğin için diyorum yanlış anlama. Ben yan yatsamda sıkıntı değil kazalı binerim yada en ufak bir krenaj parçasına 300 500 tl bayılırım o parçayıda haftalarca belki aylarca beklerim dersen hayırlı olsun.:)

Sen zar zor parayı denkleştir zoraki temiz bir 2.el bul sonrada acemilikle en ufak bi yan yatır ondan sonra parça sıkıntı değil dersin.Neyse ben tavsiyemi yaptım kısa süre sonra sıkılıp acemilik attıktan sonra satacaksan bu motorlardan uzak dur. Parayı sorun ettiğin için diyorum yanlış anlama. Ben yan yatsamda sıkıntı değil kazalı binerim yada en ufak bir krenaj parçasına 300 500 tl bayılırım o parçayıda haftalarca belki aylarca beklerim dersen hayırlı olsun.:)
A2 almama 2 yıl var ailem bana yardım edecektir zaten o yüzden biraz rahatım sizin öneriniz nedir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

En iyisi bir duke alıp keyfime bakmak herhalde :)

F54

böyle gereksiz motorlar nasıl rağbet görüyor anlamıyorum
kardeşim bu cc de eğer motosiklet öğrenmekse amacın git drift al cb al ne bileyim ucuz bişeyler al
10000 e çük kadar motor pehhh

Forumdan Uzaklaştırıldı
yedek parça fiyatlarıi, sağa yatırısan çok tutar, servis masrafları :D:D:D

kardeşim bence ybr al sonra biraz öğrenince cbf 150 alırsın titreşimsiz gitmiyor ama titreşimsiz ,100 km geçmez ama titreşimsiz hava sogutmalı titreşimsiz, arka disk değil çünküüü kitlenmesin diye :D

motosiklet net efsaneleri :D

127

ABS li Duke 125 alırsınız o paraya. MT-125 benimde motora başlama sebebimdi ama alacağım zaman Duke lere yönelmeyi tercih ettim. Abs büyük avantaj. Yamaha aynı fiyatlarda ABS li modeller satsa o motorlar çatır çatır gider.

böyle gereksiz motorlar nasıl rağbet görüyor anlamıyorum
kardeşim bu cc de eğer motosiklet öğrenmekse amacın git drift al cb al ne bileyim ucuz bişeyler al
10000 e çük kadar motor pehhh

yav, adam parasının yettiğince yakışıklı bi motor almak istiyor, bırak alsın; milletin zevkine karışmayın abi. "şöyle böyle üstün" gibi kelâmlar işitirsen, tamam karşı dur, saydır; ama adamın beğendiği motoru almasına da laf etmeyin abi.

125 olsun; ama farklı olsun. ne öyle herkeste ybr, cbf, yzf, mt...

yav, adam parasının yettiğince yakışıklı bi motor almak istiyor, bırak alsın; milletin zevkine karışmayın abi. "şöyle böyle üstün" gibi kelâmlar işitirsen, tamam karşı dur, saydır; ama adamın beğendiği motoru almasına da laf etmeyin abi.

125 olsun; ama farklı olsun. ne öyle herkeste ybr, cbf, yzf, mt...
Teşekkürler bütün duygularımı kelimelere dökmüşsünüz resmen olay aslında tamda bu duke almam iyi olacak gibi :) hem youtube da 50 tane videosunu izledim ktm nin yağ değişimi filtre değişimleri vs. Vs. Çoğu şeyini biliyorum ltm nin benim içinde zevkli olur :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar