''1991'' Rüyaların Yapıldığı Madde den Yapılma

1991 model Jawamı aldıktan sonra eski parcalarını kaldırdım attım.Yeni bir şekil verdim.Km saati ve devir saati jawanın en kötü malzemeleridir..doğru göstermez.Bende araştırıp Dijital bir km saati buldum..Bunu Jawaya uyarlamayı başardım.çokda güzel çalıştı.anahtarı cevirdiğimizde aynı bir japon motorunun göstergesi açılıp işlevini görüyordu.İster mil ister km/h olarak kullanılabilir.Boyası sedef beyaz Ve yazılar Çıkartma yada bant değildir..Orjinal airbrush yazıdır..havalı olsun diye arka kuyruğa Hayabusa Logosunu işlettim 8O.Km saati arora zorro nun, egsozları mz egsozu, koltuğu yamaha,arka kuyruk yamaha,depo zealsun,far yamaha,elektronik ateşlemesi direk ateşleme 150 asyanın

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynası vardı sağolsun buradaki haşin dolmuşcunun birisi park halindeyken alıp götürmüş :( cafe racer motorlardaki gibi direskiyondan bağlantılı olanındn vardı.

Güzel olmuş beğendim. Göstergede Zonghsen yazmasaymış keşke. Açıp silebilirsiniz bence

takendy bunu beğendi :cat:
sloganı çaldım..alfa romeo dan..:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Güzel olmuş beğendim. Göstergede Zonghsen yazmasaymış keşke. Açıp silebilirsiniz bence
açıp bozmak istemedim..ayrıca km saati arora zorro ya ait..zonghsen artık onlaradamı üretiyor km saatini anlamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

motor güzel slogan ondan güzel hayırlı olsun. :cat:

alfa romeo dan çaldım sloganı:queen:

Yokkk Öle Değil Arora Zorro Ve Chopper Modelini komple Zonghsen Üretiyor Oyüzden Öle yazıyo

bence far hariç muhteşem olmuş. far da güzel ama motorun genel havasına klasına uymamış

Bilmiyordum bak bunu.aroranın toplandığı fabrika adananın dışında..ordan almıştım km saatini

Farın Altı Çok Boş Kalmış Orayada bi sis filan uyduyrsan güzel olur yada bi grenaj

Gördüm Bunu Güzel Olmuş Bu bayağı Far ve Kuyruk Zorra Depoda yanılmıyorsam Mh drift Ama bak bu far bayağı iyi olmuş Keskin hatlar :)

gayet güzel olmuş bence farın orası boş değilde far dar uzun olunca öyle bir görünüm oluşuyor yani tip ybr farı veya ona benzer far daha dolu gösterir ama çok güzel olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar