''1991'' Rüyaların Yapıldığı Madde den Yapılma

harika olmuş ellerinizden öpüyorum. bu tarz işlerle uğraşıyorsunuz sanırım. mz projenize de bi göz gezdirdim. sizin gibi insanları el üstünde tutmak lazım.

fakat kafama takılan bir nokta var. :) modifiyelerinizin genel çizgisi: yarış için her tarafı sökülen hafifletilen ve sağı solu boş kalan motosikletlere benzemiş sanki :queen: tabi bu benim şahsi görüşüm. hoşuma giden tasarımlar genelde kalabalık tasarımlar olduğundanmıdır nedir.

bu işe harcadığınız emeği çok iyi biliyorum gerçekten emek edip bu motora sahip olma hakkına sahip oluyorsunuz. çok güzel bir duygu. projelerinizin devamını bekliyoruz saygılar :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu kadar uğraşmışken en azından bir cafe racer yapsaydın be üstat

bu kadar uğraşmışken en azından bir cafe racer yapsaydın be üstat

cafe racerda yaptım bu tür motorlardan ama ozamanlar dijital bir foto makinem yoktu ve bu kadar resim işi kolay değildi..cafe racer benim en sevdiğim motosiklet tarzı..sende seviyorsun demek.

Eline sağlık bayağı emek çekmişsin ve maddiyattan kaçmamışsın

Ama aynasız motor olmaz:pale: klasik bu motoru aynalar bir kat daha güzel gösterecektir.:cat:

Motosikleti
cafe racerda yaptım bu tür motorlardan ama ozamanlar dijital bir foto makinem yoktu ve bu kadar resim işi kolay değildi..cafe racer benim en sevdiğim motosiklet tarzı..sende seviyorsun demek.

daha çok street fighter türü motorlar ilgimi çeker
dizayn konusunda yenilikçiyim esasen
lakin retro tarzını en iyi cafe racer modeller yanısıtıyor
eski motorların nerede, şuan resimlerini çekemiyor musun?

harika olmuş ellerinizden öpüyorum. bu tarz işlerle uğraşıyorsunuz sanırım. mz projenize de bi göz gezdirdim. sizin gibi insanları el üstünde tutmak lazım.

fakat kafama takılan bir nokta var. :) modifiyelerinizin genel çizgisi: yarış için her tarafı sökülen hafifletilen ve sağı solu boş kalan motosikletlere benzemiş sanki :queen: tabi bu benim şahsi görüşüm. hoşuma giden tasarımlar genelde kalabalık tasarımlar olduğundanmıdır nedir.

bu işe harcadığınız emeği çok iyi biliyorum gerçekten emek edip bu motora sahip olma hakkına sahip oluyorsunuz. çok güzel bir duygu. projelerinizin devamını bekliyoruz saygılar :)
naked çıplak tabir edilen motorların tiplerinden esinlenerek yaptım.başka bir motorumda buna benzer bir calışma yaptım fakat değiştirdiğim kısmı yarış motorları gibi ortadan yaylı yapmıştım analog km saati ve 4 değişik motordan parcalarla yapmıştım..eğer adanadaysan bende adanadayım görüşebiliriz motorunda varsa tanışırız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

daha çok street fighter türü motorlar ilgimi çeker
dizayn konusunda yenilikçiyim esasen
lakin retro tarzını en iyi cafe racer modeller yanısıtıyor
eski motorların nerede, şuan resimlerini çekemiyor musun?

dostum bu tür motor yapınca hemen taliplisi cıkıyor.beyaz jawamıda sattım.ama resmini çektiğim başka motorumuda koyabilirim senin için farklı duruşu olan motorlarda var..mesela 1968 model motorum var markası BSA Kawasaki Er 5 im var zaten kawasakiyi bilirsin.zaman içerisinde burda koyacam diğer işleride

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Eline sağlık bayağı emek çekmişsin ve maddiyattan kaçmamışsın

Ama aynasız motor olmaz:pale: klasik bu motoru aynalar bir kat daha güzel gösterecektir.:cat:
aynası vardı çok güzel dolmuşçu sağolsun bir güzel carpıp kırdı.

Motosikleti
dostum bu tür motor yapınca hemen taliplisi cıkıyor.beyaz jawamıda sattım.ama resmini çektiğim başka motorumuda koyabilirim senin için farklı duruşu olan motorlarda var..mesela 1968 model motorum var markası BSA Kawasaki Er 5 im var zaten kawasakiyi bilirsin.zaman içerisinde burda koyacam diğer işleride

sitede bu tür modifikasyonu başarıyla uygulayan birkaç yetenekli arkadaş var
lakin hiçbiri streetfighter işine girmiyor
varsa yoksa retro veya chopper
varsa buna ilişkin çalışmaların elbet ilgimizi çeker. koyuver hele birkaç resim

küçük bir siperlik ile km saatinin kabalığını kapatabilirsin. tabi + ayna :D

naked çıplak tabir edilen motorların tiplerinden esinlenerek yaptım.başka bir motorumda buna benzer bir calışma yaptım fakat değiştirdiğim kısmı yarış motorları gibi ortadan yaylı yapmıştım analog km saati ve 4 değişik motordan parcalarla yapmıştım..eğer adanadaysan bende adanadayım görüşebiliriz motorunda varsa tanışırız.

benim favorim naked tipidir aslında :)

adanadayım. sen neredesin :)

benim favorim naked tipidir aslında :)

adanadayım. sen neredesin :)

adanadayım bende Mavi bulvardayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

küçük bir siperlik ile km saatinin kabalığını kapatabilirsin. tabi + ayna :D
km saati şimdiki durduğu yerde değil farın içine doğru girdi.aşağı cekildi

İYİ Güzel Hatta cok İyi dijitall saate bile 175 yazıyosa analogda 200 yapar heralde :)
Yamaha Kawasaki Bile dijital saatte bayağı fark ediyo

ben kanal yurtdayım :D
yakınmışız bi aralar buluşur gezeriz
sen şimdi yurt camisine çok yakın oturuyondur..görüşürüz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

İYİ Güzel Hatta cok İyi dijitall saate bile 175 yazıyosa analogda 200 yapar heralde :)
Yamaha Kawasaki Bile dijital saatte bayağı fark ediyo
istenirse sürat dahada arttırılabilir.çünkü motorla şanzumanla uğraşmadan ulaşılan hız buydu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

balçiçek olmuş motor valla...bayıldım...:)
teşekkür ederim sağolun

Adana İl Temsilcisi
sanırım adaşız.uzun ve emek gerektiren bir çalışma.:thumleft:eline,emeğine sağlık hemşerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar