''Proje'' Dizayn Sevenlere

Atıl durumdaki Motorunu Şekile sokmak isteyen Bir arkadaşa Proje yaptık..Değişik depo ,far,Kapak km saatleri,egsozlar arasından sectiklerini Uygulamaya koyuldum.Egsozu kuyruğun altından çıkardım.Güzel görünüyor..Yahu yaptım yapmasına ama :D Egsozu kuyruğun altından gecirdiğim için şimdide egsoz deve boynu bağlantılarını nasıl yapacağız :)Şimdilik Hali bu :).

Moderatör tarafında düzenlendi:
harika olucak gibi şimdiden elinize sağlık devamını merakla bekliyoruz.

Bende Mz 251 sahibiyim.. Keyifle takip edeceğim.. Kolay gelsin

Herşey mükemmel ama lastiklere anlam veremedim.. Mz 251 motora yakışmaz o ince lastikler :)

Herşey mükemmel ama lastiklere anlam veremedim.. Mz 251 motora yakışmaz o ince lastikler :)
lastikleri akront jantla birlikte 3.50 kalınlığına gelecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

Efe motor Sami usta... Sen Adana dan mısın ?
evet adanalıyım ben..Cihan ustaya takılırım ben gider cay kahve muhabbeti yaparm.

lastikleri akront jantla birlikte 3.50 kalınlığına gelecek

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

evet adanalıyım ben..Cihan ustaya takılırım ben gider cay kahve muhabbeti yaparm.

Mz motorlarının çalışma stillerine hastayım.. canavar gibi olacak devamlarını bekliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gayet güzel olmuş dostum yalnız far ve gidon hangi motorlara ait onu bi söyler misin?

egzozu nasıl yaparsan yap ama motorun o vibrasyonuna uygun lastik takozları unutma...

o motorun egzozu sabit olmaz...motor rolentide tın tın tın ne güzel sallanır..

aşırı değildir tabi ama ,güzeldir....

gayet güzel olmuş dostum yalnız far ve gidon hangi motorlara ait onu bi söyler misin?

far arora zorro marka motordan alınma,direksiyonuda rx 115lere takıyorlardı ondan aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

egzozu nasıl yaparsan yap ama motorun o vibrasyonuna uygun lastik takozları unutma...

o motorun egzozu sabit olmaz...motor rolentide tın tın tın ne güzel sallanır..

aşırı değildir tabi ama ,güzeldir....

mz tıntın calışır :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
far arora zorro marka motordan alınma,direksiyonuda rx 115lere takıyorlardı ondan aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------

mz tıntın calışır :)
eyvallah 2 sine de hasta oldum : ) yahu bu motor kalkışta yanlar :)

vay vay vay vay diyorum arka kuyruk egzos olayına ön fara ve göstergeye bittim şimdiden:cat:Tebrikler...

Güzel Bi Çalışma Olmuş Adanalı Kardeşim :cat:
Depo Mondial Mh Drift ,Gösterge Arora Zorro, Far Arora zorro,Kuyrukda Galiba Arora Zorro ,Amartisör de Galiba Mz :)

arka maşayı değişip tek süspansiyon yapsa tadından yenmez bu haliyle bile harika olmuş ellerinize sağlık eksoza bayıldım :)

Güzel Bi Çalışma Olmuş Adanalı Kardeşim :cat:
Depo Mondial Mh Drift ,Gösterge Arora Zorro, Far Arora zorro,Kuyrukda Galiba Arora Zorro ,Amartisör de Galiba Mz :)
kuyruk ybr yamahanın egsoz megellli

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

arka maşayı değişip tek süspansiyon yapsa tadından yenmez bu haliyle bile harika olmuş ellerinize sağlık eksoza bayıldım :)
daha önce yapmıştım o parcalardan bulamadım olsaydı yeniden dedğin gibi yapacaktım tek süspansiyon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar