1953 BMW R51 Vs Honda Cbf 150

Çooook abzurt bir kıyaslama gibi görünsede başlıkta durum biraz farklı. Uzun süredir cbf 150 almayı planlıyordum ve hatta bu hafta alırım derken patronumun Bmw R51 inin olduğunu öğrendim ve büyük bir heyecanla firma içinde korunan motoru aramaya başladım motoru gördüğümde ise daha bugün bakımdan çıkmış gibi çalıştırmak nasip olmadı ama temizliği ve görüntüsü beni mest etti. Motosiklet sürmeye yeni başlıyacağım için aslında birazcık bmw den çekindim bişey olursa yedek parçası falan nolur diye ama bilmiyorum gözümü karatıp patrondan alsam mı motoru nedersiniz?

R 51 için temsili resim ama neredeyse bukadar temiz: http://bimmerin.net/pics/moto/history/bmw_r51.jpg

yeni başlıyorsan biraz fazla gelir ,
bu aletlere 250 dodge bağla çeker , çok torkludur.
parça konusunda sıkıntı yok ama piyasada tecrübesizsen birileri seni kopartır.
bu nedenle ilk göz ağrım 47 şaftlı bir BMW olsada gönlüm hala çeksede senin tercihin cbf olmalı diye düşünüyorum.

Çooook abzurt bir kıyaslama gibi görünsede başlıkta durum biraz farklı. Uzun süredir cbf 150 almayı planlıyordum ve hatta bu hafta alırım derken patronumun Bmw R51 inin olduğunu öğrendim ve büyük bir heyecanla firma içinde korunan motoru aramaya başladım motoru gördüğümde ise daha bugün bakımdan çıkmış gibi çalıştırmak nasip olmadı ama temizliği ve görüntüsü beni mest etti. Motosiklet sürmeye yeni başlıyacağım için aslında birazcık bmw den çekindim bişey olursa yedek parçası falan nolur diye ama bilmiyorum gözümü karatıp patrondan alsam mı motoru nedersiniz?

R 51 için temsili resim ama neredeyse bukadar temiz: http://bimmerin.net/pics/moto/history/bmw_r51.jpg

ortaya vs yazarsan absürt olur tabi :queen:

eğer o kadar temizse al dostum ayrı bi tadı olur o motorun :cat:

Bmw keyif motorudur.Hele o modelde bir BMW,binmeyi bilenin elindeki vazgeçilmezi,bilmeyeni motosikletten soğutan garip bi alettir.Yeni başlıyan biri için muhakkak honda derim.Basar marşa devam edersin.Düşük modelli BMW ye binmek için,
-elinin yüzünün yağdan eksik olmaması,
-her türlü takım taklavat,
-sırtını yaslıyacağın iyi bir usta,
-bide benzincinin kızı:mrgreen:

Bmw keyif motorudur.Hele o modelde bir BMW,binmeyi bilenin elindeki vazgeçilmezi,bilmeyeni motosikletten soğutan garip bi alettir.Yeni başlıyan biri için muhakkak honda derim.Basar marşa devam edersin.Düşük modelli BMW ye binmek için,

hocam yanlış anlamada r80e biniyosunya sende varmı bunlar :D

Makine mühendisiyim yağ mı o nunla yaşıyorum :p
fabrikada çalışıyorum takımlar sağlam :)
usta problemi var doğru söylüyosun
benzincinin kızına kimin ihtiyacı yokki :)

Madem sizinde benim gibi kolunuzu kesseniz 10 numara yağ akar, BMW size uygun olur.Makina mühendisiyim deyince işin neticesi değişir.Honda almak isterseniz bi arkadaşım motorunu satmayı düşünüyor.Zaten Ankaradasınız,buluşturabilirim.

mukavemeth, dostum eğer o bmw yi almayı düşünmüyorsan ben talip olabilirim:) patronun kaç para istiyor? şuan zaten bi motorum var bunu tamamen seyirlik düşünüyorum:)

Patronum hobi insanı motoru normalde satacağını sanmam bende daha kendisiyle görüşemedim aklam mesaide gördüm motsikleti yarın görüşmeyi planlıyorum eğer satmak gibi bir niyeti varsa ve beni cbf ye ikna ederlerse haber veririm :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar