19.12.2009 - Makine'nin Kızıldağ Gezisi

Merhaba dostlar

3 haftadır o veya bu nedenle bir türlü motora binme fırsatı bulamayan ben artık yeter deyip motora atladığım gibi kendimi Kızıldağ yaylasında buldum. Kızıldağ'a gitmek istememin en büyük nedeni Kar görmek istememdi. Bu gezide sadece ben vardım. Eşim Sezen'in eksikliği fotoların azlığından da anlaşılacaktır. Lafı fazla uzatmadan fotoğraflara geçelim.

Tek başına fotoğraf çekilirsen böyle olur işte :) Yola çıkmadan önce.

Hafif nemli durumda olan Karaisalı yolundan Kızıldağ Yaylası yoluna girdim. Yolu yarılamıştım ki önüme yol çalışması çıktı. Yol çalışması da çamursuz olmaz. Neyse burayı atlattıktan sonra bir mola vereyim dedim.

Mola sonrası biraz daha yol yaptım. Yolda bir iki fotoğraf daha çektim. Bu arada uzakta gördüğüm siste ilgimi çekmeye başladı.

Sis iyice belirginleşti. Neyse ki görüş mesafesiyle ilgili bir sorun yok.

Sonunda Kızıldağ'a vardım. Ama hayretler içerisindeyim ortalarda Kar yok. Böyle olmaması gerekir diye içimden söylene söylene biraz daha ilerledim. Sonunda bir evin duvar dibinde kar gördüm.

Eğer burada Kar varsa ileride kesin vardır diyerek içimi kaplayan mutlulukla yoluma devam ettim. Yanılmadığım yaklaşık bir 600m sonra belli oldu. Dağ taş dere tepe her yer beyaza bürünmüştü. Şansıma benden önce 1 - 2 araç karı ezmiş ve bana yol yapmıştı. Bunu değerlendirerek karların arasına girdim. Gidebildiğim kadar gittim ama bir süre sonra buzlu birkaç yer ile karşılaşınca yeter artık dedim ve durup fotoğraf çektim, kar sevdim :)

Gezide yanıma almadığıma pişman olduğum tek şey 1 termos çay'dı. :) Böyle bir manzara ve ortamda sıcak bir bardak çay muhteşem giderdi. Kar gezilerinde yanına alınacaklar listesine yeni bir madde daha eklemiş oldum :)

Dönüş yolunda bir mola daha verdim. Burada da birkaç fotoğraf çekip Adana'ya geri döndüm.

Çatalan Barajı'nın Kuzey tarafı olduğunu tahmin ediyorum.

Doğanın güzellikleri ve motorum.

Bir gezimi daha tamamlayıp evime geri döndüm. Tekrar yola çıkmayı, yeni yerleri görmeyi, yeni maceralara atılmayı dört gözle bekliyorum.

Yolunuz açık olsun.

Makine

en güzel gezi kafa dengi 2 arkadaş ile yapılan gezidir.... güzel bir gezi olmuş... eşiniz olsaydı eminim çok daha güzel kareler yakalaya bilirdiniz....

Hocam ayagına gazına sağlık, bende gezmiş gibi oldum vallahi bu soğuk havada...:rendeer:

Güzel bir gezi olmuş.. Abim senin de dediğin gibi tam çaylık manzara be.. Tebrik ederim..

emeğine tekerine sağlık.
canım karda motor sürmeyi çekti valla ne yalan söyliyim ...

Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Gerçekten keyifli bir geziydi.

Gaziantep İl Temsilcisi
ustad tekerıne yüregine saglik yine güzel bir gezi ama tek takılmişsın tek gezilerin havasıda bir başka oluyor..

Gaziantep den selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim çok keyifli gezi olmuş.

@ferotr Teşekkürler.

@AYDEMİR Teşekkürler Ali. Tek gittim ama eşim ve dostlarımla beraber gitmek çok daha keyifli oluyor. Tek kişi gezinin en güzel tarafı istediğin gibi sürüş yapabilmen.

Adana İl Temsilcisi
iyi etmişsin karın siftahını yapmışsın hasan.bizde haftalardır binememenin sıkıntısını yaşıyoruz.benim tanıdığım hasanı bir kar gezisi kesmez.yolun açık olsun.

olmamış abi teessüf ederım bu nasıl gezi hiçmi tecrübenız yok ALLAHINIZ aşkına insan hiç çayı unuturmu abim o manzarada offffff ne gıderdi çay heleki benım gıbı sızde cayı sevıyorsanız :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh temiz hava aldık ,teşekkürler.

Akıncılar gibi dalmışsın valla. :cat:
Motorcu dediğinin gözü kara olacak...:wiinkk:

Teşekkürler arkadaşlar. Evet çay nasıl aklıma gelmedi kendime şaşıyorum. Etrafta çay alacak yerde yok. Dağın tepesi :) Bir daha ki gidişimde unutmam inşallah.

bu güzellikleri görüpde içinden ah çekmeyen yoktur mutlaka. karın olmadığı yeşil doğa ve karlı bir doğa gerçektende çok güzel. ellerine sağlık makine ::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:

Şahane olmuş..
İlerlerken Sis i fark etmek ve yavaş yavaş içine girmek..

Karların peşinden giden motorcu :)

Tebrikler, devamını bekliyorum..

Güzel bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice geziler yapmanız dileğiyle.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Makine,
endiselenmeye baslamistik basina bir is mi geldi diye.
Bu kadar uzun aralar verme.:wiinkk::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar