19.12.2009 - Makine'nin Kızıldağ Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm gezı guzel olmus, benıde gezdırmıs kadar oldun fotoların devamı dılegıyle kazası surusler.
Karın ustunde foto cekerken hıc kımse gelmedımı_? Bırı gorseydı aklından gecelerı parantez ıcınde yazıyorum ( bu adam aklını kaçırmış bu karda kısta motosıkletle ne ısı var, ne gunlere dustuk derdı) :silent: motosıklet tutkudur ve bu tutku ınsanın ıcındekı cocugu dısarı bırakır, gezilerinin devamı dileğiyle bol şanslar

Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

@qrar Erhan'ım Nöbetin olduğunu bildiğim için haber vermedim dostum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan kardeşim güzel bir sis ve kar turu olmuş tebrikler,resimler için teşekkürler

Herzemanki gibi güzel bir gezi olmuş hasan abi. Eline saglık:rendeer:
Bu arada o karın üstünde o agırlıkdaki bir motosikletle ilerlemen gerçekten büyük cesaret:cherry: Çıkarken tamam belki okadar sorun olmamıştır ama o şartlarla inerken hiç motoru kaydırmadın mı ?

Teşekkürler arkadaşlar.

@ELINT Çıkarken de arka tarafın hareketlendiği yerler oldu ama dediğin gibi inerken 2 yerde biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim. En çok işime yarayanı benden önce kar ezen araçların izini takip etmek oldu. Bir yerde el değmemiş karda sürüş yapayım dedim gayet net motordan olumsuz yanıt aldım :mrgreen:

@Gnusher Alp bizde seni özledik. Bağlantıyı koparmayalım.

Yolunuz açık olsun.

@ahmetnr Ahmet sen de mi? Adana'yı dar ettiniz bana. Söz arayacam bi daha :mrgreen: Gerçi sen çalışıyordun bu hafta di mi ? istesende gelemezdin :pr:

Abi gezi cok guzelde neden tek gidiyorsun bence bu tarz gezilere tek gidilmemeli Allah korusun yolda birsey olursa 2 motor olmak cok avantaj saglar bu tarz issiz ulasimin zor ve hizmetlerin uzak oldugu yerlere tek basima hayatta gitmem canim tatlidir benim.:mrgreen:

Eline saglik tekerine saglik.

Hasancığım Kızıldağ veya Çamardı diye ben akıl etmiştim ama, tabiki cumartesi ben gelemezdim. Başka zaman tekrarlarız inşallah. Ancak kar seyahati senin lastikleri bile etkiliyorsa ben herhalde hiç giremezdim.

Sağ salim gidip geldiğine sevindim. Eline sağlık. Selamlar.

@Makine;
Abi tekerine, fotoğraf makinene ve ellerine sağlık. :rendeer:
Gitmiş gezmiş ve kar havası almış kadar oldum bende.

Uzun süredir göremiyordum seni forumda.
"Umarım kötü bir durum yoktur" diye düşünüyordum.

Hem teknik bilginle, hem de gezi yazılarınla açtığın topicleri ilgiyle takip ediyorum.
Arayı uzatmayalım lütfen :cat:

Nergizlik Barajı

Çok güzel bir gezi olmuş. Tebrikler. Resimde gözüken küçük göl Nergizlik Baraj gölüdür. Karaisalıdan 7 km yukarıdadır ve Kızıldağ yolundan çok güzel gözükür.
Selamlar

Mersin İl Temsilcisi
hasancım oldukça eğlenmişsin yine. inan ben de yaklaşık 1 aydır motora hiç ama hiç binemedim ve haftasonunu içim gıdıklanarak çekilerek bekliyorum...

devamını bekliyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar