1800 ytl ye ne alinir?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
1800 e motor alırsın ama içinden ne çıkar o da senin şansına, ybr alırsın ama devrini alamazsın koruma alamazsın paran yetmez

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Devir masrafları ve korumalara da harcaman gereken paraları düşündün mü?
Bence acele etme, biraz daha para biriktir dostum. Ne demişler? "Acele eden iki kere eder!"

GKN

vakkodan güzel bi takım alınır
korlastan kampanyadan suomy tulum kask eldiven çizme alınır
envai çeşit çinli alınır
hiltonda bikaç gece alınır
çırağanda tek gece alınır
benim arabaya 4 lastik bide bakım alınır
he bide ybr alınır:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya alemsınız herif cruser demiş siz gıdıp ybr fln dıyorsunuz oda bılıyordur elbet ybr alınacagını ama sevmıyordur falan fln .

dostum ben sana keeway sl 150 derim okeymı :p

GKN

ya alemsınız herif cruser demiş siz gıdıp ybr fln dıyorsunuz oda bılıyordur elbet ybr alınacagını ama sevmıyordur falan fln .

dostum ben sana keeway sl 150 derim okeymı :p

GeCe nin dükkanından envai çeşit malzemede alınabilir ve bunun karşılığında çok mutlu olunabilir:queen:

çin vb.. motorlardan bence uzak dur...fıyatına aldan ma pişman olma.. saygılar şimdiden hayırlı olsun

GeCe nin dükkanından envai çeşit malzemede alınabilir ve bunun karşılığında çok mutlu olunabilir:queen:

hahahaha bak hiç fena olmaz indirimde yaparım ben :cherry::cherry: ve mutlu son :queen:

Fuar'da her bütçeye uygun motorlar vardı, 1,250.- ye inanılmaz makinalar vardı.

kymco al o fiyata yada japon isi bisi al. Gerisini kaale bile alma parana yazik.

Bence şu anda motor alma...Benimde 2000 liram varken çinli aldım...şimdi elimde kaldı..motorda çalışmıyor...satsam satamam...o zamanlar biraz daha biriktirip 0 bir honda ya da piaggio almadığıma çok yanıyorum.
Şu anda Piaggio Fly 100ü çok beğeniyorum.Fiyatı 3.250 ytl peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar.Viteslilerde tabiki 3.500 lira civarı olan Yamaha YBR 125 ve Honda CBF 150.
Bunlarla beraber sıfır Kymco Agility 125 2.500 lira...
Sakın çinlilerin kötü olduğuna dair yazılara kulak asmayıp motosikletine erken kavuşma heycanıyla bakın mondial aldım diye gelme bence... en geç 1 yıl sonra pişman olursun :pr:

ben scooter yanlısıyım...
+yamaha bws en temizinden
+speedfight 2 temizlerden bulursan
+aerox yamaha binenler varsa pişman değillerdir
+kanuni hussar al kalanada modifye ettirirsin...

benim anlayışım bu !

grand eagle 250 tam ıstedıgın gıbı suzukı fırması arkasında tavsıye ederım masaı sayfasına bak orda satan arkadaslarımız var:cat:

Bende YBR diyebileceğim en azından. Tarz uymasada sana seni o fiyata alacağın kuruzır lar kadar kesinlikle üzmeyecetir. Hem tatmin açısıdan hemde satışı açısından..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar