18 temmuz pazartesi akşamı tüm mt dostları davetlidir :)

çok güzel bir buluşma olacağa benziyor :) pazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....

abilerim ben alanyadayım onun için siz benim köfte ve hediye paketimi ayarlaın ve kargoya verin ben burada yerim afiyetle olmaz mı ramazan abi ayarlar bana değil mi abi :D

Kocaeli İl Temsilcisi
çok güzel bir buluşma olacağa benziyor :) pazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....

inşallah müsait olursun hasancım senlede şöle bir sohbet edemedik beklerim arkadaşım hatta 4 gözle bekliyorum gelmeszen sen kaybedersin valla benden sölemesi :)

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------

abilerim ben alanyadayım onun için siz benim köfte ve hediye paketimi ayarlaın ve kargoya verin ben burada yerim afiyetle olmaz mı ramazan abi ayarlar bana değil mi abi :D

:cherry: tekkeyi bekleyen çorbayı içer sevgili kardeşim kargo yok bizzat elden teslim herşey :cherry:

Selamunaleykum arkadaslar p tesi is gunüm pazar biraz gazlarım anca iyi eğlenceler

1-piyanist_irf
2-f54
3-tekteker ramço
4-
5-
6-

yokmu başka macera meraklısı..... .ç..................................

şu an şehir dışındayım...
büyük ihtimal pazar günü döneceğim inş.
eğer ki bu güneş yanıkları geçerse orada olacağım...

köfteye dayanamam ama mevki çok uzak. gidebilen arkadaşlar umarım eğlenirler. :(

konuyu güncelleyeyim... mete handro faal durumda....

kanka mete karamürselde köfte var .....

agalar nettiniz...f54 kardeş mesaj attı öyle farkettim...yahu bazartesi akşamı buluşma olurmu Allaseniz söyleyin...ha olur ama siz size takılırsınız...:p çalışan adam nası gelsin oralara beyler...:mrgreen:

agalar nettiniz...f54 kardeş mesaj attı öyle farkettim...yahu bazartesi akşamı buluşma olurmu Allaseniz söyleyin...ha olur ama siz size takılırsınız...:p çalışan adam nası gelsin oralara beyler...:mrgreen:

olmaz ama dimi???
ben o akşam Bileciğe yola çıkıyorum..ama o gün sabah (kargalarla beraber) kahvaltımı İrfan ile yapmayı planlıyorum...

F54

abeyy bizde çalışıyoruz bak yarın pazar bizde nöbete bugün yapalım dedik irfan müsait değil abeyy on kişiye köftelet irfandan biz üç kişiyiz geriye kaldı 7 hisse ona göre haberin olsun demedi deme sonra bu fırsat daha da çıkmaz karşına davet te var ısrar da var yani

Kocaeli İl Temsilcisi
selam millet biraz geç oldu ama bizim abdurrrahmana da ayıp olacak pazara çekebiliriz mezuyu yada daha sonraki haftaya olur karar sizlerin açık söylemeliyim reklamıda sevmiyorum kusura bakmayın fakat sizler için hazırlamış olduğum paketler elimde patlayacak artık siz gelmezseniz , öylece kalacak elimde :)

yada başka bir etkinliğe kadar duracaklar karar tamamen sizlerindir :)

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

sevgili metehan nerdesin sen arkadaşım yavvv:) köftenin kokusunu da mı almadın mübarek , hafta içi durumunda haklısın fakat hafta sonu müsait olamayan hafta içi müsait olan arkadaşlarımızda var hem sonra normalde hafta içi 5 ten sonra her tarafa da gidilir aga niye gidilmesin biz burdan hafta içi istanbullara gelebiliyorsak sizde gelebilirsiniz :cherry:

şimdi pazar günü dersek geç olur saat zaten şu anda pazar oldu sizlerin toplu halde vereceği kararla erteleme durumu olabilir sorun yok :)

sevgili alpertim ve olcanın , forum yöneticilerindende ses seda yok gezi yok etkinlik yok :) kurtlandım yahu valla yapsınlar artıkın yani ben geleyim :)
olmadı siz gelin eeeee daha ne diyeyim :)
yada toplanıp gelin işte bir gün mübarekler...:cherry:

---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

olmaz ama dimi???
ben o akşam Bileciğe yola çıkıyorum..ama o gün sabah (kargalarla beraber) kahvaltımı İrfan ile yapmayı planlıyorum...

sametçim valla organizeyi yaptım ben , bizi burada ağırlayacak olan esnaf abiler benden cevap bekliyorlar kişi sayısını bildirmem gerekecek son günde pazar akşamı ona göre malumat vereceğim (abi şu kadar kişi geliyoruz diye ) teklif var başım üstüne ancak ısrar olmaz tabiki gelen köftenin karalını yer :):cherry: gelemeyende forumda iç çeker ona göre :) boş ver paşam gelenler gelir gelemeyen arkadaşlarımında canı sağolsun...

---------- Post added at 01:56 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

şu an şehir dışındayım...
büyük ihtimal pazar günü döneceğim inş.
eğer ki bu güneş yanıkları geçerse orada olacağım...

beklerim ebubekircim inşallah müsait olursun kardeşim hayırlısı nasip kısmet...:rendeer:

Son düzenleme:
gelırım gelmesınede , depoya vurunca yankılı bir ses çıkıyor . :D

şimdi pazar mı pazartesi mi?
pazartesi güzel gün. herkes işte güçte tam zamanı.
pazar kaçmak daha zor benim için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar