çok güzel bir buluşma olacağa benziyor
pazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....
gel hasan kardeşim bekleriz :cherry:çok güzel bir buluşma olacağa benziyorpazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....
,çok güzel bir buluşma olacağa benziyorpazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....
abilerim ben alanyadayım onun için siz benim köfte ve hediye paketimi ayarlaın ve kargoya verin ben burada yerim afiyetle olmaz mı ramazan abi ayarlar bana değil mi abi![]()
çok güzel bir buluşma olacağa benziyorpazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....
abilerim ben alanyadayım onun için siz benim köfte ve hediye paketimi ayarlaın ve kargoya verin ben burada yerim afiyetle olmaz mı ramazan abi ayarlar bana değil mi abi![]()
çok güzel bir buluşma olacağa benziyorpazartersi günü yerime bakabilecek birini ayarlayabilirsem gelieim inş....
konuyu güncelleyeyim... mete handro faal durumda....
kanka mete karamürselde köfte var .....
agalar nettiniz...f54 kardeş mesaj attı öyle farkettim...yahu bazartesi akşamı buluşma olurmu Allaseniz söyleyin...ha olur ama siz size takılırsınız...çalışan adam nası gelsin oralara beyler...:mrgreen:
agalar nettiniz...f54 kardeş mesaj attı öyle farkettim...yahu bazartesi akşamı buluşma olurmu Allaseniz söyleyin...ha olur ama siz size takılırsınız...çalışan adam nası gelsin oralara beyler...:mrgreen:
olmaz ama dimi???
ben o akşam Bileciğe yola çıkıyorum..ama o gün sabah (kargalarla beraber) kahvaltımı İrfan ile yapmayı planlıyorum...
şu an şehir dışındayım...
büyük ihtimal pazar günü döneceğim inş.
eğer ki bu güneş yanıkları geçerse orada olacağım...