Bak kardeşim bende 17 yaşındayım ehliyetimi alalı 2 hafta olmuyor. Ve almadan öncede baya bir araştırma yaptım. Bende ss motorlara hastayı hele ki 600'lüklere. Geçenlerde bir abimin 250lik kawasakisi vardı
al sür dedi bana, bindim üzerine çalıştırdım güzelce kaldırdım motoru ama gazı hafif açsam bile beni korkutması yetiyordu. Bir de ben düz ve boş alandaydım imkanı yok yani onu trafikte kullanmamın.
Ufak bir gaz fren kombinasyonu hatası nelere mal olur bilemezsin. O motordan inince bir kross motorla pişmeyi düşündüm. Mondial Extreme max adı. Yeteri kilometreyi devirdiğim zaman bir 250lik ss alacağım ve daha sonra da 600lük.
Sana tavsiyem geç bu ss keyfinden bir süre vazgeç benim yaptığım gibi çünkü o motor devrilecek için acımasın canın yanmasın. Daha hafif bir şeyle başla gazı açınca ağzını ayırarak yukarıda keçileri saymak yerine en baba 120
yapan bir kross alabilirsin ki o parayla 2000-3000 tlni korumana ayır 6-7 milyara da git çok güzel bir kross motor bulabilirsin. Hem hafif hem yüksek olduğu için trafikte fark edilmeni kolaylaştırır. Benim tavsiyelerim bunlardır.
Dinleyip dinlememek sana kalmış iyi forumlar, kazasız sürüşler.