Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böle güzel bir gün kolayıyla unutulacağınıda zannetmiyorum. Yanlışsam düzeltin...
:cat: Torunlarımıza anlatacağızashes' Alıntı:herhalde active olucak bu topik istanbul bir yere gittimi böyle şatafatlı olur
topikte kolay kolay kaybolmaz![]()
beğendiğine sevindim. inşallah bir dahakine daha güzel olacak. :rendeer:CBR1000RR' Alıntı:zafer abi cd yi bugun izledim süper walla ellerine sağlık :rendeer:
bowlingde dagattım bayaaa ama elimde kaldı gene. dediğin gibi onları da motogp de vercem.demonicdreams' Alıntı:trenox o cd'nin içinden biri olarak ısrarla ben de istiyorum. MotoGP'ye eglecek misin? Geleceksen bana bir kopyasını getirebilir misin? İrtibat numarası verirsen Pazar günü bulurum ben seni!
:queen: Olmazsa ingilizce yaz abi yanlış anlaşılıyor:queen:trenox' Alıntı:bowlingde dagattım bayaaa ama elimde kaldı gene. dediğin gibi onları da motogp de vercem.
bikaç arkdaş daha var onlarada motogp de vercem ( cdleri yani) töbe töbe
abi kelime bulamadım güzel türkçem de oyle esnek ki naaapiiim.:cherry:
tesliim etcem diiim![]()
Tamam abi anladım herkese vericen ama ben senin şeklini şemalini yüzünü unutmuş bulundum. Bari Plaka-Motor bilgisi ver, gruba nerden katılacağını söyle de bulalım seni yahutrenox' Alıntı:bowlingde dagattım bayaaa ama elimde kaldı gene. dediğin gibi onları da motogp de vercem.
bikaç arkdaş daha var onlarada motogp de vercem ( cdleri yani) töbe töbe
abi kelime bulamadım güzel türkçem de oyle esnek ki naaapiiim.:cherry:
tesliim etcem diiim![]()
:queen: :queen: Tabiy tabiy:queen: Seni alper2 seni:queen:demonicdreams' Alıntı:Tamam abi anladım herkese vericen ama ben senin şeklini şemalini yüzünü unutmuş bulundum. Bari Plaka-Motor bilgisi ver, gruba nerden katılacağını söyle de bulalım seni yahu
(Bu arada bu çalışman için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Pazar günü için istediğin bir şey varsa (ne rüşveti ya, saçmalamayın) bilelim)![]()
zuhtupasa' Alıntı:Ulen ne topikmiş bea..:cherry:
zuhtupasa' Alıntı:yokum abicim..:salut: kaç gündür yokuz şuralarda ne arayan var ne soran..ale: öldünmü kaldınmı dien...
ale:
zuhtupasa' Alıntı:yokum abicim..:salut: kaç gündür yokuz şuralarda ne arayan var ne soran..ale: öldünmü kaldınmı dien...
ale: