16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

yanlış anlaşılmasını istemiyorum sevgili arkdaşlarım...

Benim Zühtü Paşa'mıza lafım yok.Sadece gözünden kaçmış olabilecek bir ayrıntıyı, kardeşi ve dostu olarak sizlerin de bilgisi dahilinde dikkat çekmek istedim.O kadar.Bu dediklerim de hepimizin menffatine.Tamam bu konuda daha fazla yazmayacağım.
Bir sonraki gezi için tanışma ve kaynaşma platformumuzu güçlendirelim bence?hepinize teşekkürler.

alper_tim' Alıntı:
yolu biliom deyipde arabayla öne geçen vee ikeanın karşında bulunan yeşilvadi sitesine 3 arabayı arka arkaya sokup sonrada geldik diyen arkadaşa teşekkür ederiz:mrgreen:

ne güzel eğlendik ama yalanmı yüzünüzdeki ifadeyi asla unutmam walla :queen:

Ooooo Ccbbdd ve cenkmenderes...Daha fazla resim koyun şu siteye yahu. Bu başlık olmasa sizi göremeyeceğiz. Özlemişiz hocam. Cok yakisikli cikmissiniz :p
virago ve sarikiz da yakisikli cikmislar...

Güzel bir günmüş vallla...

aidikurt' Alıntı:
Millet biz oraya tanısıp eglenıp tecrubelerimizi ve bılgılerimizi paylasmak ıcın gıttık eger yemek için gitseydik bi kebapçıda falan toplanırdık:) :mrgreen: :cyclopsan :p :silent:

hocam cok haklısın ama bızım gıbıler yanı yenı yetmeler cok kısı ıle tanısamadık. belkı de bızım kusurumuz ama tanısma faslı daha efektıf olabılırmıydı bılmıyorum:) Yıne de hersey cok guzeldı.. belkı de tanısma konusunda benım zaafım var kım bılır??

Sevgili MT İstanbul,:rendeer: Harika görünğyorsunuz..Keşke yanınızda bizlerde olabilseydik..20-21 Mayıs Edremit organizasyonu gerçekleşir ise sizlerle tanışmak çok keyifli olacak..sevgi ve saygılarımla..

metemen' Alıntı:
valla arkadaşlar biz aldık mangalı doğradık sucukları bi cızbız süper oldu 15 km ilerden de 1,9 ytlye şişman efesleride kaptık ohh harikaydı...

hazırlıklıydık anlayacağınız

Evet metemen bizim olay gerçekten güzel oldu.1,9 ytl lik biraya ulaşmak için gittiğimiz yolda güzeldi sucuk almak için girdiğimiz bakkal amca da ayrı bi güzel makaraydı.Bence bidahaki geziyi bi deniz,göl,akarsu kenarı gibi bi yerde yapsak daha güzel olur.Havalarda ısındı artık iyice :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili arkadaşlar;

Gidilen mekan, sunum ve fiyatlar konusunda bazı konuları sizlerle tekrar paylaşmakta fayda var gibi duruyor..
1. Açılan topikte neyin ne oldugu, kaç YTL. oldugu (bira 33cl. 4 YTL. dahil) acıkca belirtilmiştir.
2. Gidilen mekan özelliklerinde "o güzergah üzerinde" benzer bir mekan yoktur.
3. Takdir edersinizki havanın güzel olacagı daha önceden belli olan, istanbul anadolu yakasının en cok tercih edilen piknik güzergahı üzerinde, ve en önemlisi pazar günü hiç bir mekan 100 kişilik rezarvasyon kabul etmemektedir.
Buna benzer realiteleri daha da sıralayabiliriz.
Tabiki bir çok arkadaşımız "hiç bir çıkar gözetmeksizin" yapılan bu ve benzeri organizasyonların aslında yenilen içilenden çok birlikte olmak amaçlı yapıldığının farkında. (Bu arada sunulan ürünlerin kalitesini benimde beğenmediğimi özellikle belirtmek isterim.)
Adamın biri düğün yapmış. Her masaya 1 kuzu kesmiş.Gelen misafirler neden her kişiye 1 kuzu kesmedin demişler.
Bu nedenle toplulukların oldugu yerde herkesin herşeyi beğenmesi tabiki mümkün değil. Ama emeğe saygısızlık yapılırsa orda işin rengi değişir.
Ayrıca 1 hafta öncesinde yagmurlu cumartesi günü şahsi otomobilimle yaklasık 150 km. mekan aradığımı bilen, bulunan mekana ve bana her şeye rağmen teşekkür eden arkadaşlarada sevgi ve saygılarımı tekrar iletmek istiyorum.
S&S

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sevgili arkadaşlar;

Gidilen mekan, sunum ve fiyatlar konusunda bazı konuları sizlerle tekrar paylaşmakta fayda var gibi duruyor..
1. Açılan topikte neyin ne oldugu, kaç YTL. oldugu (bira 33cl. 4 YTL. dahil) acıkca belirtilmiştir.
2. Gidilen mekan özelliklerinde "o güzergah üzerinde" benzer bir mekan yoktur.
3. Takdir edersinizki havanın güzel olacagı daha önceden belli olan, istanbul anadolu yakasının en cok tercih edilen piknik güzergahı üzerinde, ve en önemlisi pazar günü hiç bir mekan 100 kişilik rezarvasyon kabul etmemektedir.
Buna benzer realiteleri daha da sıralayabiliriz.
Tabiki bir çok arkadaşımız "hiç bir çıkar gözetmeksizin" yapılan bu ve benzeri organizasyonların aslında yenilen içilenden çok birlikte olmak amaçlı yapıldığının farkında. (Bu arada sunulan ürünlerin kalitesini benimde beğenmediğimi özellikle belirtmek isterim.)
Adamın biri düğün yapmış. Her masaya 1 kuzu kesmiş.Gelen misafirler neden her kişiye 1 kuzu kesmedin demişler.
Bu nedenle toplulukların oldugu yerde herkesin herşeyi beğenmesi tabiki mümkün değil. Ama emeğe saygısızlık yapılırsa orda işin rengi değişir.
Ayrıca 1 hafta öncesinde yagmurlu cumartesi günü şahsi otomobilimle yaklasık 150 km. mekan aradığımı bilen, bulunan mekana ve bana her şeye rağmen teşekkür eden arkadaşlarada sevgi ve saygılarımı tekrar iletmek istiyorum.
S&S

Org. Mukkemmeldi paşam eline ayağına emeğine saglık.
Bizim kadar kalabalık bir toplulugu super otesi hizmet verecek mekan bulmak gercekten zor. Bence yer gayet iyiydi. Zaten yiyecek icecek ucretleri daha onceden sitede duyurulmuştuk. Dedigim gibi biz motorcuları doyurmak memnun etmek zor :mrgreen: . Paşam kaliteyi yukseltti artık bundan daha iyi org. yapacagiz çoşacagıız.
sezon acıldııııı :) :queen:

:bestmt:
biri bizi durdursuuuun :queen:

Sayın Skullhunter,

neden bizi durduruyorlar daha yeni başladık çoşalım alemlere akalım heyoooo

görsünler bizi

FutureShock' Alıntı:
Evet metemen bizim olay gerçekten güzel oldu.1,9 ytl lik biraya ulaşmak için gittiğimiz yolda güzeldi sucuk almak için girdiğimiz bakkal amca da ayrı bi güzel makaraydı.Bence bidahaki geziyi bi deniz,göl,akarsu kenarı gibi bi yerde yapsak daha güzel olur.Havalarda ısındı artık iyice :cat:
Desene daha pahalıya mal oldu.
Resimler superdi teşekkürler...Aileye selam enişteyede..

tunoka' Alıntı:

ucuza maloldu ilerdeki kömürlük köyü bakkalı sayın amcacım bize bol miktarda kay sucuklarından temin etti

adet :2
fiyat : tane 1,5 ytl

tüm civar köylerden toplam 3 köy bulabildiğimiz sucuk sayısı 7 adettir yani o bölgedeki tüm suscuk stokları tükenmiştir hgeee heee eheeeeee

organize iyidi be abiler paşama teşekkür zaten 150 kişilik bir grupta beğeniler farklı olurdu ve olduda nolacakki yarım ekmek domates bile yeter neden gittik o kadar yolu ki ben beylikdüğzünden geldim ortam için muhabbet için yani yemek içmek için değil dimiiii

sadece tek eksik tanışmada yaşandı o kadar olsun yaz uzun nasıl olsa başka bir org.de yuvarlak yapıp geyikte yaparız bu sefer sadece iyi stres attık

yazdıklarım şahsi kanaatimdir

Yaw metemen kardeş derdimiz yemek dill di diyorsun yemek için gitmedigin köy kalmamışş.....:cherry:

tunoka' Alıntı:

Bizimkilerin de selamı var :queen: yav telefonla çekince fotoları fazla net çıkmamış dierleri:salut: bidaha ki sefere daha hazırlıklı olucaz:cat: Yanımıza kameraman yönetmen lazım :mrgreen: Bide arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam yanında kamerası olanlar vardı o görüntüleri bi paylaşsak mümkünse çok seviniriz :rendeer:

:rendeer: Herşey süperdi:rendeer:
kocabirgün on dakkika gibi geçti o kadar keyif aldım ki doyamadım.
Hem her piknik yerinde kovalanacak boğa bulmakta zor:queen:

tunoka' Alıntı:
Yaw metemen kardeş derdimiz yemek dill di diyorsun yemek için gitmedigin köy kalmamışş.....:cherry:

allah seni inandırsın aslında hayatta o kadar yol tepmem ama grup gittik eğlenceli oldu

Super Moderator
arkadaşlar kısacası bana göre herşey güzeldi tanışma olayı haricinde zühtüpaşama sonsuz teşekkürler artçı olma olayında yediğim fırçayıda unutamıcam sağolsun verdi ağzımın payını :)
benim için bir ilk yaşadım hepinizden allah razı olsun motorumda olunca kimse tutamıcak beni yeni organizasyonlar yapmadan önce elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışrım haberiniz olsun

Yiyecek ve içecekler güzeldi bence, fiyatına karışmam...o kişiye göre değişir. Ben, Ledo'dan beleş bir bira içtiğim için fiyatlar bana göre gayet makuldü:mrgreen: Zaten ben 100 ytl uzatınca adamlar parayı bozamadığı için indirim de almıştım:mrgreen:

bu piknikin 50 dk lık videosu hemen hemen hazır. yaklasık 50 adet copy yapacagım ve bunları eger gıdebılırsem bowlıng bulusmasında dagıtacagım.eger bowlınge gıdememe durumum olursa bır baslık acıp belırlı noktalarda herkese dagıtmayı dusunuyorum. aklıma baska bır fıkır gelmıyo.
bilgilerinize :)
(dip not olarak belirteyım: oncelıkle kamerada olanlara dagıtacagım. sonralıkla sıteden ısteyenler varsa o arkadaslara verırım no problem. butun sıte ıstıyomu sımdı 18000 kişi vay halıme :mrgreen: )

trenox' Alıntı:
bu piknikin 50 dk lık videosu hemen hemen hazır. yaklasık 50 adet copy yapacagım ve bunları eger gıdebılırsem bowlıng bulusmasında dagıtacagım.eger bowlınge gıdememe durumum olursa bır baslık acıp belırlı noktalarda herkese dagıtmayı dusunuyorum. aklıma baska bır fıkır gelmıyo.
bilgilerinize :)

yaşasıın teşekkürler :) ellerine sağlık:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar