deamon' Alıntı:tek bi foto yok mu yahu ??
Kartal23' Alıntı:serkan79
sağlam giyinirsin bi daha ki sefere bişeycik olmazzzz
NeTMaViSi' Alıntı:güzel bi geziydi ama 100 motor fikrim değişti paşam
yani bu gun bırebır gordum ! arabalar dırek konvoyun ortasına dalıyor haklıymıssın artcı [ Lar ] saglam olsa bence ustesınden gelınırdı ama
Thai' Alıntı:Trafik açısından araya girebilmeli arabalar bence, siz otomobil kullanan olsanız ne düşünürdünüz. 100 motorun arasına girememek çok sıkıntılı bir durum oluştururdu bence, bence organizsyonu yapan arkadaşlar bunu düşünerek böldüler grupları.
Ama haklısınız tabi 100 araçlık konvoy güzel olurdu.![]()
Thai' Alıntı:Trafik açısından araya girebilmeli arabalar bence, siz otomobil kullanan olsanız ne düşünürdünüz. 100 motorun arasına girememek çok sıkıntılı bir durum oluştururdu bence, bence organizsyonu yapan arkadaşlar bunu düşünerek böldüler grupları.
Ama haklısınız tabi 100 araçlık konvoy güzel olurdu.![]()
NeTMaViSi' Alıntı:işte bunun onune gecılır artcı yı cogaltarak yanı atıyorum arkadakı 10 kısı artcı gorevı ustlense ve arabaları kesse guzel olur ben bu gun cok arabanın yolunu kestım cok kufur yemişimdirbende onları sevıorum ama
![]()
kardeşim gerçekten bizim için kendini kamyonların önüne attın helal sana insanın arkasının sağlam olması iyiNeTMaViSi' Alıntı:işte bunun onune gecılır artcı yı cogaltarak yanı atıyorum arkadakı 10 kısı artcı gorevı ustlense ve arabaları kesse guzel olur ben bu gun cok arabanın yolunu kestım cok kufur yemişimdirbende onları sevıorum ama
![]()
hboyraz' Alıntı:kardeşim gerçekten bizim için kendini kamyonların önüne attın helal sana insanın arkasının sağlam olması iyi
:flower: ama unutma onlar kamyon üstündekide kamyoncu her zaman durmazlar
sanadaaaaaserkan79' Alıntı:benim uykum geldi yorucu ve güzel bi gündü yarının pazartesi oldugunu unutmamak lazım iyi geceler herkese :rendeer:
Sadobey' Alıntı:Dün sabah 09:00 da İstanbul'dan yola çıktığımız İzmir'den dün gece geri dönmek için yola çıktık. Uykusuz bir yolculuktan sonra eve varmam 11:30 u buldu.
Hemen yola çıkıp gidilen piknik yerini. kırmızı ve Zühtüpaşa sayesinde buldum. Piknikte olduğunu sandığım fakat telefonla ulasamadığım Erman'la(Slwer) Sarıgazi gibi hayatta karşılaşmamıza veya bulunmamıza ihtimal vermediğim biryerde kırmızı ışıkta karşılaşıp. Piknik yerine ulaştık.
Ulaştığımız da Boğa diye haykıran sevgili dostlarımız için. Canlı Boğalarla bilimsel fotolar çekme çabalarımız pek başarılı olmasa da güzel pozlar yakaladık. Cruser motosikletlerle cross parkurunu denemeye kalktık. Hafiften bir yatırma yaşadım ama eski bir cross kullanıcısı olarak çok zevk aldım.
Piknik sonrası 7 motor ve bir otomobil 13-14 kişi Nakkaştepe ye Yeditepe diye bir cafe ye gittik harika bir manzara ve çiçekli ağaçlar eşliğinde muhabbet ettik.
bir gelin arabasını aramıza aldık ama nasıl olduysa aramızdan kaçırdık. :queen:
Bir sürü foto ve video çekildi. Slwer (Erman) Burcu (....... chaplin) ve diğer foto çeken arkadaşlar fotoları koyarlarsa çok güzel olacak. Zafer (Amca) :queen: videoları bekliyoruz.
Yolda grup olarak dönerken video çekildi.
bugün piknikte olup yanakları kıpkırmızı güneş yanığı olan bütün arkadaşlarımı öpüyorum. Bu yazın ne kadar güzel geçeceğinin habercisi bir gündü bugün.
unutur muyum ya saymadım herkesi unuturum birilerini yazmayı da gönül kırarım diye.:rendeer:NicemaN' Alıntı:heheheh adam nick imizi bile unutmuş yauneyse nerde fotolar bakem beklios acilen
![]()